הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

תגיד מה השיאים שלך בתרגילי הבסיס?
ועל איזה משקל אתה כבר עומד?

בנצ': 150X3, 160X1

סקוואט: 180X5, 190X3

דדליפט: 180X5, 190X3

חתירה: 125X5, 130X2

מתח: מ.ג. + 60 ל5 שלוש סטים

אני עומד על 88 ק"ג.

אם דחוף לך השימוש.
יש לי קופסא בבית,אין לי בעיה להביא לך אותה וכשתקבל את המשלוח זרוק לי אחת בחזרה.
לא הייתי מבקש אבל גם לי יש תוכנית לשימוש ביהומבין החיטוב הזה 😵‍💫🥊

תודה חן, אבל לא דחוף לי כרגע היהומבין.

הסקוואט שלי הוא במשקל לא להיט כרגע בחיטוב, אין סיבה אמיתית לתעד אותו. אנסה למצוא סרטון מימי הזוהר. (אם אחי לא מחק מהפלאפון)

לגביי יהומבין - לפי דעתי שימוש יעיל מתחת ל10 א.ש. בימים דלים אין יותר מדי צורך להשתמש בזה. (פרוטוקול 1), בימים לא דלים (העמסה או נניח יום אחרי) כן אפשר להשתמש ביהומבין לפרוטוקולים 2-4.

התוסף לא אמור ליהיות חוקי - מצד שני לא נמצא בפקודת הסמים - בכל מקרה חוקי או לא אין בעיה בשימוש עצמי בכמויות קטנות.

נערך לאחרונה:
אין בעיה אבקש שיצלמו אותי באימון ה"כבד" הבא שלי.

האימון היום:

בנצ': 60, 80, 100 (5), 110 (14), 100 (15) - כשלון בחזרה ה15

סקוואט: 80, 100 (5), 120 (15), 110 (15) - קשה ביותר

חתירה: 60, 80 (5), 91 (15), 80 (15)

מתח: מ.ג בלבד 15, 15

יד קדמית (משקוליות יד): 15, 20, 20 - הכל ל8 חזרות

😳

למה כל כך הרבה חזרות... זה HST או משו?
בלי קשר אבל כמות כזאת של חזרות עם כזה משקל בסקוואט ובבנץ זה ממש לא קל... כל הכבוד...

ליאור, מישהו מדריך אותך בתוכניות האלה (מישהו = בילדר עם ניסיון בחיטובים כאלה)? כי אני לא יודע כמה חכם לעבור לכזה נפח אחרי תקופה כזאת ארוכה של חיטוב על תוכנית יחסית דלה בנפח, הסיכוי לפציעה די גבוה ולכן עדיף לעבוד עם מישהו עם ניסיון קונקרטי (לא שקרא מאמרים פה ושם) שמכין אותך.

😳

למה כל כך הרבה חזרות... זה HST או משו?
בלי קשר אבל כמות כזאת של חזרות עם כזה משקל בסקוואט ובבנץ זה ממש לא קל... כל הכבוד...

אחלה רמי תודה.

אני מבצע אימונים במתכונת של הליניארית של אדון ביל. אחת לשבוע (וגם זה לא תמיד) במקום האימון האחרון אני מבצע אימון של 15 חזרות לצורך גיוון.

ליאור, מישהו מדריך אותך בתוכניות האלה (מישהו = בילדר עם ניסיון בחיטובים כאלה)? כי אני לא יודע כמה חכם לעבור לכזה נפח אחרי תקופה כזאת ארוכה של חיטוב על תוכנית יחסית דלה בנפח, הסיכוי לפציעה די גבוה ולכן עדיף לעבוד עם מישהו עם ניסיון קונקרטי (לא שקרא מאמרים פה ושם) שמכין אותך.

תודה חיים אני די ראש לשועלים במכון הזה. (בתוך יישוב קהילתי)

אני כבר תקופה מאוד ארוכה מבצע את האימון הזה אחת לשבוע (לפעמים אולי יותר). מתוך 3 אימונים שבועיים כחלק מהתוכנית הליניארית.

המוזר הוא שדווקא ההתאוששות שלי מאימון כזה מהירה יותר יחסית להתתאוששות מאימון עצים (אימונים של הליניארית שאותם אני מבצע גם כרגע בחיטוב).

לצערי אין לי חוץ מחברי הפורום אנשים שסייעו.

ומאיפה הרעיון להקדיש יום אימונים בשבוע ל-15 חזרות? ועוד לעשות את זה עם סט העבודה והסט שאחריו?

זה התחיל כסוג של הורדת עצימות והגדלת נפח (חשבתי שכדאי לעבוד בנפחים גדולים ועצימויות נמוכות על טווחים של 15 חזרות אבל לא חייב) , כסוג של התאוששות בין שני האימונים הראשונים החשובים בתוכנית הליניארית של ביל.

נפח לא מאפשר התאוששות
אם כבר עדיף לעשות סט כבד עם טווח חזרות נמוך

האימון שלך נמדד בטון נפח לאימון/שבוע (למשל אימון עם נפח גבוה יכול להגיע ל 10 טון + ל3 תרגילים)
וככה אתה בונה את התוכנית אימונים שלך
אחרת זה סתם ניחוש

אני מבצע 2 אימונים כבדים (שבשלב זה הכשלים לא מעטים 3-4 חזרות בחלק מהסטים הכבדים). פלוס אימון "קליל" לא עצים שמשום מה אני כן מצליח להתאושש מהר ממנו.

איך אף אחד לא נתן לך חובות לראק על 15 חזרות?
יאללה כמה נותנים היום חודש?

זה לא משום מה, אתה על אחוז יחסית נמוך מה-rm1. השאלה אם זה רעיון מי יודע מה טוב. מילא היית עושה את זה במקום עצימות, אבל אתה מכניס את זה באמצע. ואיך לעזאזל הצלחת להגיע למצב של הבדל של 10 קילו בין בנץ' לסקוואט ל-15 חזרות? 😛

זה לא משום מה, אתה על אחוז יחסית נמוך מה-rm1. השאלה אם זה רעיון מי יודע מה טוב. מילא היית עושה את זה במקום עצימות, אבל אתה מכניס את זה באמצע. ואיך לעזאזל הצלחת להגיע למצב של הבדל של 10 קילו בין בנץ' לסקוואט ל-15 חזרות? 😛

בטח הוא עושה atg, זה הרבה יותר קשה מלעשות חצי תנועה כמו LB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית