עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המטרה? היפרטרופיה?להלן עיקרי האימון
בנצ': 60 90 100 110 130 (5) 135 (3)
סקוואט: 60 90 120 140 - הכל ל5
דדליפט: 60 90 120 140 - הכל ל5
מתח (מ.ג): 4X10
מקבילים (מ.ג.): 3X15
לג פרס: 3X10
תאומים
אני חושב שהוא הזמין כבר חן אבל אני עושה עוד מעט הזמנה של מולטי ויטמין ואין לי בעיה להכניס אותך איתי אחי , כמה קופסאות אתה צריך?ליאור שאתה מזמין יוהמבין תוכל להזמין לי גם ואני אשלם לך על חלק מהמשלוח והמוצר?
אין לי כוח להזמין בעצמי
את היוהמבין אני ישאיר לבמבה הוא נראה לי צריך אותו הרבה יותר ממני, איזה חברה הקפאין?וואלה יש לי יוהמבין וקפאין בבית מצידי קחו אותם חינם. היוהמבין כמעט בטוח פג תוקף. לגבי הקפאין אני לא יודע לא ראיתי עליו תאריך. מישהו יודע כמה זמן קפאין מחזיק מעמד?
שלחתי לך בפרטי אחי .יש יוהמביןאחד סגור שהוא פג תוקף מיולי.. החלטה שלכם אין לי מושג אם זה ממש "מקולקל".
הקפאין של פרולאב. יש אחד מלא, שני השתמשתי קצת. יש לו עד 2014.
מי שרוצה יכול לשלוח מסר. אני פעמים בשבוע בתל אביב יכול להגיע לרכבת מרכז. אני גר במודיעין. כל הקודם זוכה.
אני חושב שאקנה 2 והכי הרבה אמכור 1.אני חושב שהוא הזמין כבר חן אבל אני עושה עוד מעט הזמנה של מולטי ויטמין ואין לי בעיה להכניס אותך איתי אחי , כמה קופסאות אתה צריך?
איזה צדיק ..אבל אני לא אקח פג תוקף אבל ממש תודה בכל זאת!יש יוהמביןאחד סגור שהוא פג תוקף מיולי.. החלטה שלכם אין לי מושג אם זה ממש "מקולקל".
הקפאין של פרולאב. יש אחד מלא, שני השתמשתי קצת. יש לו עד 2014.
מי שרוצה יכול לשלוח מסר. אני פעמים בשבוע בתל אביב יכול להגיע לרכבת מרכז. אני גר במודיעין. כל הקודם זוכה.
לא , אין לי את כל הדברים האלה הכי הרבה whatsupp בפלאפון אם מתאים לך .אני חושב שאקנה 2 והכי הרבה אמכור 1.
יש לך סקייפ?
איזה צדיק ..אבל אני לא אקח פג תוקף אבל ממש תודה בכל זאת!
ותודה בכל מקרה ליאור