הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סנטה קלאוס - 2013

אימון היום:

סקוואט: 20 40 60 80 100 120 150 - הכל ל5

חתירה: 60 80 100 110 (5) 115 (4)

לג פרס: 10X5 - מתיש

יד קדמית: 60 70 (5)

ההעמסה 24 שעות: פיצה וחצי משפחתית, עוגת מרנג - לימון, 15 אוזני המן, שייק פירות, קערת פסטה, קערת קציצות, קערת נזיד בקר, 2 בקבוקי קוקה קולה, חלה, 12 קרמבואים, 0.5 ליטר גלידה.

לא כל יום פורים.

ההעמסה 24 שעות: פיצה וחצי משפחתית, עוגת מרנג - לימון, 15 אוזני המן, שייק פירות, קערת פסטה, קערת קציצות, קערת נזיד בקר, 2 בקבוקי קוקה קולה, חלה, 12 קרמבואים, 0.5 ליטר גלידה.
נראה לי בילית כל היום בשירותים 😃 חוץ מהאוזני המן העמסה בין הטעימות שראיתי , כמה א״ש כבר ליאור?

אני גם בדיאטה דלת פחמימה וגם לי יש העמסות מפחידות כמו שלך.. אני אוכל בהם בעיקר מתוקים
הגעתי למצב שכל השבוע אני רק מפנט על עוגות קרואסונים ופיצות.. ולפני הדיאטה בכלל לא אהבתי מתוק.. משהו מוזר
רציתי לשאול אותך משהו
הגעתי למצב שכשאני אוכל אני אף פעם לא שבע... וזה מוזר כי בדיאטה הקיבה אמורה להצטמק לא?
בימי העמסה אני פשוט יכול לאכול במשך שעות בלי הפסקה עוד ועוד והחשק לא יורד ואני נשאר רעב... והפעם עשיתי העמסת צ'יט של שלושה ימים שפשוט החשק לאוכל לא ירד לשנייה.. כל הזמן רעב
זה נראה שאתה גם במצב הזה.. זה ימשך גם אחרי הדיאטה או שזה תוצאה של הדל פחמימה?

תודה,

אני על כ10 א.ש אבל על 92 קילו ונראה שהוספתי קצת שריר כי הייתי תקופה על נייטראלי (דל פחמימה) קטן מאוד לטובת החיובי. וכך התאמתי את המאזן שלי.

עבור הבחור של הדל פחמימה:
אתה יכול לאכול ביום העמסה גם פי 2 מהתחזוקה. התופעה שאתה מתאר עשויה להתרחש אצל חלק מהאנשים בדיאטה. בגדול הדיאטה מתאימה לאנשים שהרגישות שלא מגיבים טוב לפחמימה עם רמות אינסולין לא יציבות (כאלה שבא להם לישון אחרי קערת פסטה - כמוני).

יפה מאוד אושר.

למה לטמא את הסרטון הראשון עם הסרטון השני ?

איזה מניאק !
אתה יודע מה קורה לי אם אני עושה העמסה כזאת ? מינימום עלייה של 5 ק''ג
הרווחת חויה ..

כמה קילו אתה בערך מעלה בכול העמסה,וכמה זמן לוקח לך לרדת אותם?

יש הרבה בילוי בשירותים 😛 אז לא יותר מ3 קילו שנעלמים 2-3 ימים מסוף ההעמסה.

לפי מה שהבנתי הדיאטות שלך דלות פחמימה וקלוריות באופן קיצוני עם העמסות קיצוניות, איך אתה מסתדר עם זה?
אמרו לי שכדאי לשמר כוח מקסימלי אסור לרדת יותר מ2.5 קילו בחודש וזה מכניס אותי לפחד כי אני מתחיל לחטב ב20.4....
(אני גם מתלבט בין לינארית / 531 שקראתי את הספר ולדעתי הוא מצויין)
סליחה על הבילבול בלוג אבל ראיתי שאתה מלך האנורקסים פה:79nb:

הן לא קיצוניות כיוון שהגרעון קטן ככל שא.ש יורד.

לגבי ההעמסות לא תמיד הן גדולות. לגבי תוצאות ניתן לראות בגלריה שלי וגם לגבי ההיסטוריה שמפורטת בלוג הזה ובאחרים לפניו (חיפוש).

גירעון קלורי מקס בקלוריות = 69 * א.ש. * מ.ג

ובלי קשר בא.ש. נמוכים מקטינים גרעון קלורי כיוון ששריר נוטה להתחמצן בקלות.

וסתם בשביל הכיף

url

וסתם בשביל הכיף
lyle.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית