נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
איפה נעלמת לנו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי הוא מצא לעצמו חברים בילדרים שיתאמנו איתו.איפה נעלמת לנו
;ssagszהלכתי ב21 וארבעים.
זה תלוי בהרבה דברים , בלי שום קשר זה לא יכול להיות הגיוני הטענה שאם עושים דל פחמימה כמו שצריך לא יהיה עייפות בגלל שעצם זה שאתה במאזן קלורי שלילי + אימוני כוח עצמים לא נירא לי הגיוני שלא תהיה עייף וגם דל פחמימה לא מתאים לכולם...התיבת דואר שלך מלאה אז אני יכול להשיג אותך רק פה-
אני זוכר שפעם רשמת שאם עושים דל פחמימה בצורה נכונה לא אמורות להיות שום תופעות לוואי כמו עייפות, או לפחות משהו בסגנון.
למה התכוונת בדל פחמימה נכון?
גם אם תהיה במאזן קלורי חיובי גדול, על דל פחמימה אחרי כמה ימים אתה תרגיש כמו חרא, לדל פחמימה יש הרבה השפעות על הגוף. וזה יכול לגרום לך להיות עצבני,דיכאוני , חסר אנרגיה ועוד. תחפש קצת בגוגל תראה מאמרים.. חוץ מיזה חשבתי שקראת את הספר CBL לא? הוא מפרט על כל עניין הדל פחמימה וההשפעות של זה שםהתיבת דואר שלך מלאה אז אני יכול להשיג אותך רק פה-
אני זוכר שפעם רשמת שאם עושים דל פחמימה בצורה נכונה לא אמורות להיות שום תופעות לוואי כמו עייפות, או לפחות משהו בסגנון.
למה התכוונת בדל פחמימה נכון?
קראתי, אני מחכה עדיין לתגובה של ליאור כי אני מאמין שעם כל הניסיון שלו בדל פחמימה יהיו לו עצות קצת יותר מתקדמות.גם אם תהיה במאזן קלורי חיובי גדול, על דל פחמימה אחרי כמה ימים אתה תרגיש כמו חרא, לדל פחמימה יש הרבה השפעות על הגוף. וזה יכול לגרום לך להיות עצבני,דיכאוני , חסר אנרגיה ועוד. תחפש קצת בגוגל תראה מאמרים.. חוץ מיזה חשבתי שקראת את הספר CBL לא? הוא מפרט על כל עניין הדל פחמימה וההשפעות של זה שם
טוב שאתה יודע מהיכן מגיעות הקלוריות שאתה שורף.לא יודע על מה אתם מדברים, השימוש בשומן כמקור אנרגיה נתן לי הרגשה הרבה יותר טובה.