אני בן 22, השתחררתי לפני כמעט שנה. (גובה 1.78 משקל 71)
לקראת סוף השירות היתי ברעל של כושר, רציתי מאסה והכל. אפילו קניתי אבקת חלבון והתאמנתי כמה שרק יכולתי (במגבלות הצבא).
חיכיתי לכשאשתחרר מהצבא ושמחתי שיהיה לי חופש ואוכל ללכת אפילו יותר פעמים.
אבל הדבר ההפוך קרה - אין לי כבר מוטיבציה ללכת.
אני מוצא את עצמי מעביר יום ועוד יום בעבודה בישיבה מול מחשב, ואז בבית אני קצת עייף וטרוד לקראת היום למחרת אז מבלה שוב בישיבה מול המחשב בפייסבוק או בצפייה בטיוי.
יוצא לי ללכת 1-2 בשבוע במקרה הטוב ועכשיו כשחורף אז בכלל. המשקלים שאני מרים דווקא יורדים לאט לאט. אני בתכנית A-B, וכל פעם בח"כ זה שעה וחצי+ ולרוב אין לי כח ללכת.
הגב התחתון שלי כואב, ומרגיש שמתחיל לקרוס לאט לאט..
בילדותי שיחקתי המון במחשב עד למצב שנהיתה לי עקמת קלה בגב.
כרגע קרש יותר גמיש ממני.
עד היום כשאני מבצע כפיפות בטן, אני מרגיש את הגב לפני שמרגיש את הבטן.
עוד לא יודע איך להשיב את האמביציה להתאמן בחזרה, אבל אני חייב עזרה דחוף בעיניין הגב התחתון.
צריך ללמוד יותר תרגילים, ולדעת מה צריך לעשות וממה להמנע כדי להשיב את החוזק חזרה.
תודה!
לקראת סוף השירות היתי ברעל של כושר, רציתי מאסה והכל. אפילו קניתי אבקת חלבון והתאמנתי כמה שרק יכולתי (במגבלות הצבא).
חיכיתי לכשאשתחרר מהצבא ושמחתי שיהיה לי חופש ואוכל ללכת אפילו יותר פעמים.
אבל הדבר ההפוך קרה - אין לי כבר מוטיבציה ללכת.
אני מוצא את עצמי מעביר יום ועוד יום בעבודה בישיבה מול מחשב, ואז בבית אני קצת עייף וטרוד לקראת היום למחרת אז מבלה שוב בישיבה מול המחשב בפייסבוק או בצפייה בטיוי.
יוצא לי ללכת 1-2 בשבוע במקרה הטוב ועכשיו כשחורף אז בכלל. המשקלים שאני מרים דווקא יורדים לאט לאט. אני בתכנית A-B, וכל פעם בח"כ זה שעה וחצי+ ולרוב אין לי כח ללכת.
הגב התחתון שלי כואב, ומרגיש שמתחיל לקרוס לאט לאט..
בילדותי שיחקתי המון במחשב עד למצב שנהיתה לי עקמת קלה בגב.
כרגע קרש יותר גמיש ממני.
עד היום כשאני מבצע כפיפות בטן, אני מרגיש את הגב לפני שמרגיש את הבטן.
עוד לא יודע איך להשיב את האמביציה להתאמן בחזרה, אבל אני חייב עזרה דחוף בעיניין הגב התחתון.
צריך ללמוד יותר תרגילים, ולדעת מה צריך לעשות וממה להמנע כדי להשיב את החוזק חזרה.
תודה!
נערך לאחרונה: