הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגב התחתון קורס, האימונים פסקו...

XpHunTeR

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-12
45
0
אני בן 22, השתחררתי לפני כמעט שנה. (גובה 1.78 משקל 71)

לקראת סוף השירות היתי ברעל של כושר, רציתי מאסה והכל. אפילו קניתי אבקת חלבון והתאמנתי כמה שרק יכולתי (במגבלות הצבא).

חיכיתי לכשאשתחרר מהצבא ושמחתי שיהיה לי חופש ואוכל ללכת אפילו יותר פעמים.
אבל הדבר ההפוך קרה - אין לי כבר מוטיבציה ללכת.
אני מוצא את עצמי מעביר יום ועוד יום בעבודה בישיבה מול מחשב, ואז בבית אני קצת עייף וטרוד לקראת היום למחרת אז מבלה שוב בישיבה מול המחשב בפייסבוק או בצפייה בטיוי.
יוצא לי ללכת 1-2 בשבוע במקרה הטוב ועכשיו כשחורף אז בכלל. המשקלים שאני מרים דווקא יורדים לאט לאט. אני בתכנית A-B, וכל פעם בח"כ זה שעה וחצי+ ולרוב אין לי כח ללכת.

הגב התחתון שלי כואב, ומרגיש שמתחיל לקרוס לאט לאט..
בילדותי שיחקתי המון במחשב עד למצב שנהיתה לי עקמת קלה בגב.
כרגע קרש יותר גמיש ממני.
עד היום כשאני מבצע כפיפות בטן, אני מרגיש את הגב לפני שמרגיש את הבטן.

עוד לא יודע איך להשיב את האמביציה להתאמן בחזרה, אבל אני חייב עזרה דחוף בעיניין הגב התחתון.
צריך ללמוד יותר תרגילים, ולדעת מה צריך לעשות וממה להמנע כדי להשיב את החוזק חזרה.

תודה!

נערך לאחרונה:
מה נתן לך את המוטיבציה בעבר?
אתה מרגיש כאבים בגב התחתון במנוחה?
מה כוללת התוכנית שלך? ממה אתה נהנה יותר וממה פחות באימון?

בנוגע לגב והעקמת, תעבוד הרבה על גמישות, תחזק את השרירים באזור השכמות ותעבוד על גמישות בכתפיים ובחזה. תעבוד גם על גמישות ברגליים.
תעבוד עם מאמן שאתה מרגיש שידע לתת לך את המענה הזה.

• פותח/ת השרשור
האמביציה העיקרית היתה בנות...ויש לי חברה כבר שנה (מתחיל להסתדר עם רצף הזמנים שבדיון עצמו חח..) ולכן כבר אין לי אמביציה חח..

כן, הכאבים הם במנוחה וזה ככל הנראה מזה שאני יושב מול מחשב רוב היום.

התכנית זה A - גב, רגליים, יד אחורית ו B שזה חזה, כתפיים, יד קדמית.
דיי הזנחתי..

א. נראה לי שמצאת לעצמך אמביציה חדשה - תקום ותתחיל להפעיל את הגוף.
ב. זו לא התוכנית, אלו קב' השרירים שאתה עובד עליהם בחלוקה לימים (תפרט).
ג. אתם עוד לא נשואים, תראה מה יקרה כשתשמין קצת..... 😛

אתה בכלל רוצה לחזור לזה? אם כן, למה?

תוצאות מביאות מוטיבציה, תתחיל להתאמן כמו בנאדם, תוסיף תרגילים כמו סקוואט , דדליפט, פרס - תחזק את הגב התחתון שלך.
תעלה משקלים בצורה הדרגתית ותתחיל לאכול - במקרה שלך הייתי ממליץ לך לעבוד לפי תפריט.

ובחייאת גבררר אמביציה או לא, קום ולך להתאמן אם זה מה שאתה צריך.

לפני תחילת האימונים שלי היה לי גם כאבים בגב אבל לאט לאט כשהייתי ניחשף יותר לתחום הזה והייתי מתאמן (6 פעמים בשבוע שזה לא הכי פרקטי) אז כל הכאבים בגב ובכלל התחילו לעבור לי והתחלתי להרגיש כמו בן אדם.
בקשר לרצון שלך להתחיל להתאמן אבל אין מוטביציה אני בשביל לפתור את הבעיה הזאת למרות שהיא דיי נדירה אני רואה ביוטיוב כל מיני סרטוני מוטיבציה וזה באמת מביא לי מוטיבציה.

תוצאות מביאות מוטיבציה, תתחיל להתאמן כמו בנאדם, תוסיף תרגילים כמו סקוואט , דדליפט, פרס - תחזק את הגב התחתון שלך.
תעלה משקלים בצורה הדרגתית ותתחיל לאכול - במקרה שלך הייתי ממליץ לך לעבוד לפי תפריט.

ובחייאת גבררר אמביציה או לא, קום ולך להתאמן אם זה מה שאתה צריך.

גם זה ובנוסף, לך עשה יוגה. הגמישות והיציבה שלך תשתפרנה וזה אימון התאוששות מצוין.
אני ממליץ על יוגה אשטנגה-ויניאסה, שזה סגנון יותר דינמי ופיזי.

אתה יכול לנסות לשכנע את החברה שלך להתאמן ביחד איתך - ואז זה אחלה זמן איכות ביחד וגם סוג של מוטיבציה.
אפילו אם תעשו דברים שונים - עדיין תלכו ביחד ותחלקו חוויות מהאימון.
וגם אם היא שונאת חדרי כושר - ראיתי מעט בחורות שלא מתלהבות מיוגה (זה בהתייחס לעצה של leftyland)

זה עובר אחי - גם אני התחלתי בגלל בחורות -החברה נשארה וגם המוטיבציה - ממשיכים להתאמן ומתמכרים לזה - אתה נשמע - קצת אחד שהולך לאיבוד.

קבל החלטה שאתה נכנס לזה חדש ובכל הכוח - יש תוכניות בפורטל - עם טבלות מסודרות אקסל מסודרות (בחלק מהן).

המוטיבציה היחידה שיש לי לאימונים היא העובדה שאני מצליח להתקדם ולשבור שיאים. זה לבדו מונע ממני להפסיק להתאמן או להפסיד יותר מדי אימונים כי אני כבר במצב שבו חבל לי לאבד את מה שהשגתי. אולי זה יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית