הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול לאכול ובזול

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
שתיהן בהרצל, אף אחת לא במרמורק.

אחת נמצאת בהרצל איפה ארמונד של הצעצועים שמתפרקים לחתיכות בחצי שקל.

זה אכיל הדבר הזה? נראה לי זה פלסטיק שניתך בתנור לא?
ואיפה השניה?

זה אכיל וטעים אני לא סתם אומר תנסה, בניגוד לפיצריות מוכרות עם בצק קפוא, שם הם עושים הכל במקום, טרי כל יום, רק מה, הם לא שמים מוצרלה, רק גבינה צהובה של גד או תבור, אבל עדיין אחלה טעם.
רק מה אתה חייב לבקש עם תוספת גבינה למה הם מתקמצנים על הגבינה, אז יעלה לך עוד 5 שקלים.
הם לא עושים משלוח בפחות מ50 ש"ח, אבל אם אתה עובר שם אתה קונה לך מגש אחד.

פיצה כמעט חינם.

הפיצרייה השנייה ב15 ש"ח זה אנשים שעבדו בפיצה כמעט חינם ופרשו ממנה ופתחו חנות משלהם.

אני זוכרת איזו פיצריה בהרצל שמכרה פיצה ב-20 שקל.. נראה לי פיצה כמעט חינם, באמת. זה בחלק של הרצל שקרוב לשכונת התימנים. תמיד ראיתי מלא דתיים אוכלים שם. לא מאחלת פיצה כזאת לאוייבים שלי, נראה כמו הפיצות הקפואות המגעילות שמוכרים באריזות של 10, רק בגודל משפחתי. עדיף כבר לקחת פיתה, לשים עליה קטשופ ופרוסת עמק.

זאת אכן זאת. לא סמכתי על המילה של התימני 😃
אצלם כל מה שעולה 15 הוא טעים LOL

היי, אל תזלזל, יש גם את הפאלפל ב5 שקלים.🤩

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:09 ----------

אני זוכרת איזו פיצריה בהרצל שמכרה פיצה ב-20 שקל.. נראה לי פיצה כמעט חינם, באמת. זה בחלק של הרצל שקרוב לשכונת התימנים. תמיד ראיתי מלא דתיים אוכלים שם. לא מאחלת פיצה כזאת לאוייבים שלי, נראה כמו הפיצות הקפואות המגעילות שמוכרים באריזות של 10, רק בגודל משפחתי. עדיף כבר לקחת פיתה, לשים עליה קטשופ ופרוסת עמק.

אני אגלה לך סוד קטן, משם למדתי להכין את הפיצה.

בקטנה.

אני מעדיף לשלום 5 שקל ולא לאכול את הפלאפל ב5 שקל.
הדבר האחרון הטעים שאכלתי ברחובות רחובות היה שווארמה אצל התורכי.

כן, אני תמיד אוכל אצלו אחלה שווארמה יש לו.
פעם הייתי אוכל אצל חזן אבל הוא קצת ירד מאז המבנה החדש.

ואם אתה רוצה אתה מוזמן לתרום לי 5 שקלים דרך פייפאל.
נקרא לזה מבצע להאכלת תימנים מורעבים.

זאת אכן זאת. לא סמכתי על המילה של התימני 😃
אצלם כל מה שעולה 15 הוא טעים LOL
יש שם באזור - על הרצל - גם קיוסק עם פלאפל, שיש לומר לא רע אבל גם לא טעים בצורה יוצאת דופן, ולא הכי זול, שבצהריים פשוט היה מפוצץ מאנשים והיה תור ענק. אף פעם לא הבנתי את זה.
כשנפתח הפלאפל ב-5 שקל פחדתי להכנס לשם שלא ידרסו אותי.

היי, אל תזלזל, יש גם את הפאלפל ב5 שקלים.🤩

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:09 ----------

אני אגלה לך סוד קטן, משם למדתי להכין את הפיצה.

בקטנה.
אני בספק רב שהם משתמשים בקמח שטיבל ובגבינה יותר טובה מגלבוע.

יש שם באזור - על הרצל - גם קיוסק עם פלאפל, שיש לומר לא רע אבל גם לא טעים בצורה יוצאת דופן, ולא הכי זול, שבצהריים פשוט היה מפוצץ מאנשים והיה תור ענק. אף פעם לא הבנתי את זה.
כשנפתח הפלאפל ב-5 שקל פחדתי להכנס לשם שלא ידרסו אותי.

אם את מדברת על בקתה כתומה פינתית שמוכרת פלאפל בלי צ'יפס בלי כלום
את מדברת על הפאלפל הכתום שנחשב כביכול מס' 1 ברחובות כבר שנים, הבנאדם מגלגל ים כסף במקום הזה.

אם את מדברת על בקתה כתומה פינתית שמוכרת פלאפל בלי צ'יפס בלי כלום
את מדברת על הפאלפל הכתום שנחשב כביכול מס' 1 ברחובות כבר שנים, הבנאדם מגלגל ים כסף במקום הזה.
בדיוק. נשגב מבינתי למה. הוא קונה את הנשמות שלהם?
יש לו סלט, כרוב ולפעמים גם צ'יפס, אבל זו התגלמות הצרבת.

צ'יפס ?! לא יכול להיות שזה הוא.
הוא כנראה התחיל לעשות צ'יפס בגלל כל הפאלפליות שצצו בעיר.

תשמעי הבן אדם הזה חויב במס הכנסה במיליון שקל והוא שילם להם במזומן.
הוא היה חותך פעם את הפיתות לגמרי כדי לפתוח אותם, ואת כל השקיות עם השאריות פיתה הוא היה זורק.
אספו את השקיות האלו במשך חודש ובהליך בוררות הוא חויב לשלם מיליון וקצת שקל.
הוא לא משלם שם כלום מלבד דמי מפתח של איזה 5 שקלים בחודש.
פעם עוד היה אצלו תור עד אשקלון, היום הוא נחלש מאוד.

על קוביה של מטר על מטר עובדים איזה שני עובדים שלא ברור לי אפילו איך הם נכנסו לשם.

הפלאפל הישן שהיה פעם מול המשטרה היה הפלאפל הטעים ביותר שאכלתי בחיי. והייתי בהרבה פלאפליות כולל דרום תל אביב, צפון, ערבים וכו' וכו'.

הכתום זה לא. הם לא מוכרים שם צ'יפס, כנראה שהיא מתכוונת למשהו אחר.
דווקא אכלתי פעם אחת בפלאפל של ה5 שקל והיה סביר.. אולי כי אני תימני גם כן P:

הכתום זה לא. הם לא מוכרים שם צ'יפס, כנראה שהיא מתכוונת למשהו אחר.
דווקא אכלתי פעם אחת בפלאפל של ה5 שקל והיה סביר.. אולי כי אני תימני גם כן P:
לא, זה הכתום בטוח - איפשהו על הרצל בסביבות רח' עזרא. זה קיוסק כזה שעומד בדד. נראה לי שכמה פעמים היה להם צ'יפס, אבל זה היה מאוחר בערב ולא בצהריים. והצ'יפס נראה כאילו ישבו עליו. אבל אולי זה סתם דז'ה וו.

נערך לאחרונה:
לא, זה הכתום בטוח. נראה לי שכמה פעמים היה להם צ'יפס, אבל זה היה מאוחר בערב ולא בצהריים. והצ'יפס נראה כאילו ישבו עליו. אבל רוב הזמן אני לא שמה צ'יפס בפלאפל אז אני לא יודעת אם בד''כ יש להם או אין להם.

יכול להיות שהם עשו ניסוי פעם ואולי ראו שזה לא משתלם.
סתם לידע כללי, שאלתי חבר שעובד שם כל כמה זמן מחליפים את השמן והוא אמר לי שפעם ביומיים בערך..
אני מניח שהפלאפליות הזולות יותר מחליפות בתדירות הרבה יותר נמוכה.. :bad:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית