עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני זוכרת איזו פיצריה בהרצל שמכרה פיצה ב-20 שקל.. נראה לי פיצה כמעט חינם, באמת. זה בחלק של הרצל שקרוב לשכונת התימנים. תמיד ראיתי מלא דתיים אוכלים שם. לא מאחלת פיצה כזאת לאוייבים שלי, נראה כמו הפיצות הקפואות המגעילות שמוכרים באריזות של 10, רק בגודל משפחתי. עדיף כבר לקחת פיתה, לשים עליה קטשופ ופרוסת עמק.
יש שם באזור - על הרצל - גם קיוסק עם פלאפל, שיש לומר לא רע אבל גם לא טעים בצורה יוצאת דופן, ולא הכי זול, שבצהריים פשוט היה מפוצץ מאנשים והיה תור ענק. אף פעם לא הבנתי את זה.זאת אכן זאת. לא סמכתי על המילה של התימני 😃
אצלם כל מה שעולה 15 הוא טעים LOL
אני בספק רב שהם משתמשים בקמח שטיבל ובגבינה יותר טובה מגלבוע.היי, אל תזלזל, יש גם את הפאלפל ב5 שקלים.🤩
---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:09 ----------
אני אגלה לך סוד קטן, משם למדתי להכין את הפיצה.
בקטנה.
יש שם באזור - על הרצל - גם קיוסק עם פלאפל, שיש לומר לא רע אבל גם לא טעים בצורה יוצאת דופן, ולא הכי זול, שבצהריים פשוט היה מפוצץ מאנשים והיה תור ענק. אף פעם לא הבנתי את זה.
כשנפתח הפלאפל ב-5 שקל פחדתי להכנס לשם שלא ידרסו אותי.
בדיוק. נשגב מבינתי למה. הוא קונה את הנשמות שלהם?אם את מדברת על בקתה כתומה פינתית שמוכרת פלאפל בלי צ'יפס בלי כלום
את מדברת על הפאלפל הכתום שנחשב כביכול מס' 1 ברחובות כבר שנים, הבנאדם מגלגל ים כסף במקום הזה.
לא, זה הכתום בטוח - איפשהו על הרצל בסביבות רח' עזרא. זה קיוסק כזה שעומד בדד. נראה לי שכמה פעמים היה להם צ'יפס, אבל זה היה מאוחר בערב ולא בצהריים. והצ'יפס נראה כאילו ישבו עליו. אבל אולי זה סתם דז'ה וו.הכתום זה לא. הם לא מוכרים שם צ'יפס, כנראה שהיא מתכוונת למשהו אחר.
דווקא אכלתי פעם אחת בפלאפל של ה5 שקל והיה סביר.. אולי כי אני תימני גם כן P:
לא, זה הכתום בטוח. נראה לי שכמה פעמים היה להם צ'יפס, אבל זה היה מאוחר בערב ולא בצהריים. והצ'יפס נראה כאילו ישבו עליו. אבל רוב הזמן אני לא שמה צ'יפס בפלאפל אז אני לא יודעת אם בד''כ יש להם או אין להם.