הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול לאכול ובזול

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
למה לא להפוך את האשכול לנעוץ ? ואז לרכז בו את המבצעים?

• פותח/ת השרשור
כי יש המון נעוצים. ואנחנו רוצים שרק החמים והמועילים ביותר יהיו נעוצים.

אוייי אלוהים אני עומד להקיא
הרגע חזרתי מאנגוס ומקס ברנר הבטן פשוט מתפוצצתתתתתת בקרוב תמונות..

דרך אגב אנגוס מסעדה שווה מחירים טובים ופשוט מתפוצצים מרוב אוכל..

לא יודע אשכול הזה נראה לי יותר מועיל מהנעוץ של הסרטים.
אבל זו דעתי האישית

קופון ל-2 פיצות בדומינו'ס ב-70 ש''ח במקום 145
http://www.bigdeal.co.il/default.aspx
תודה!

עכשיו אני הולך לפרסם את הלינק שלי לאותו עמוד שדרכו אתם תורמים לי, סטודנט עני וקשה יום שהרגע קנה 7 קופונים, 10 ש"ח מסכום הקנייה. זאת בתקווה שלפחות 100 חברי פורום יקנו וכל אחד מה-100 חברי פורום הללו ישלח ל-100 מחבריו את הלינק ואז כל אחד מהחברים של חברי הפורום יספר לעוד 100 ואז אני אהיה מיליונר ואשתלט על העולם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לי ליד הבית שלי בקריית מוצקין פיצריה ממש ממש טעימה שכבר פעילה המון המון שנים מאז שהייתי קטן, פיצה+בקבוק שתייה ב30 שקל, שווה:) ישר בכניסה לרב מד למי שמעוניין.

יש לי ליד הבית שלי בקריית מוצקין פיצריה ממש ממש טעימה שכבר פעילה המון המון שנים מאז שהייתי קטן, פיצה+בקבוק שתייה ב30 שקל, שווה:) ישר בכניסה לרב מד למי שמעוניין.
איך קוראים לפיצה?

חחח לא נראה לי שיש לה שם, או שאני לא זוכר... זה בכניסה של החניה הגדולה לרב מד.

מי ניסה את סמיראמיס בקריות או בחיפה? (נראית מסעדה טובה ולא יקר כל כך)
וגם מפגש הסטייק בתל אביב נראה מקום טוב

מי שבקטע של אוכל מהיר איכותי Rollo ברחובות ובחולון (עושים גם משלוחים לערים בסביבה אבל יש מחיר הזמנה מינימלי), יש להם המבורגר 400 גרם ב-35 ש"ח וטורטיות עם מגוון בשרים, תוספות ורטבים באחלה מחירים.

• פותח/ת השרשור
מי שבקטע של אוכל מהיר איכותי Rollo ברחובות ובחולון (עושים גם משלוחים לערים בסביבה אבל יש מחיר הזמנה מינימלי), יש להם המבורגר 400 גרם ב-35 ש"ח וטורטיות עם מגוון בשרים, תוספות ורטבים באחלה מחירים.
איפה זה נמצא ברחובות? 😲:O

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית