עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן כבר קניתי קופונים.נראה מקום טעים ויקר. לכו תחגגו שם PR.
"לא כולל עיסקיות ותפריט לילה" די הורג את העניין לא?
על זה אני נראה לי אוותר.. בגלל כל הקופונים האלה התזונה שלי נראית יותר כמו תקופת מסה - וצריך לשים לזה סוף 😆לי זה לא משנה כלום כי גם ככה ה330 לא נמצא בכלל בתפריט לילה. אז את יכולה לבוא מתי שאת רוצה ולהזמין את זה.
על זה אני נראה לי אוותר.. בגלל כל הקופונים האלה התזונה שלי נראית יותר כמו תקופת מסה - וצריך לשים לזה סוף 😆
דווקא היום ראיתי פרסומת של מוזס להמבורגר לייט (משהו כמו 400 קלוריות עם הלחמניה) אבל המחיר מופקע. וראיתי גם בתפריט של מקדונלדס המבורגר עם לחמניה מלחם עינן קל (שזה אומר פחות פחמימות וטעם של שחת שגורם לך לא לאכול אותה בכלל) בסביבות ה-370 קלוריות.
ההמבורגר לייט הזה זה שליש מכמות הקלוריות היומית שאני אמורה לאכול. :(תתביישי בעצמך! לחשוב על דברים כמו המבוגר לייט 😵
תחרות משתלמת, תנו בראש:
http://www.facebook.com/pages/MeatBall-Grill-Burger/258802497015
אנחנו לא ניסע לראשון בשביל בורגר - שטן מכין את הבורגר הכי טוב שטעמתי אי פעם אז עדיף כבר פשוט לקנות בשר בסופר 😃 אם כי נראה טעים בתמונה.יאללה מינימונסטר וסטןשור 🤘
אנחנו לא ניסע לראשון בשביל בורגר - שטן מכין את הבורגר הכי טוב שטעמתי אי פעם אז עדיף כבר פשוט לקנות בשר בסופר 😃 אם כי נראה טעים בתמונה.
אבל מגיע לדייב מוניטין. כשאוכל לתת לו שוב.
יש איפשהו בטיפים איך להתחזק ולגדול. אני אחפור ואמצא לך לינק 😃אפשר מתכון? 🤯