הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לפחמימות וטסטוסטרון

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
1. פחמימות פשוטות עוזרות יותר להפחתת הקורטיזול לאחר אימון?
2. ובכך לפני אימון מומלץ יותר לאכול פחמימות מורכבות ולאחר אימון פחמימות פשוטות?
3. כאשר אני לוקח חומרים להגברת ייצור הטסטוסטרון בגוף כגון:
אני אמור לצפות לתופעות לוואי כלשהן? ועד כמה זה חוקי?
4. מה אתם אומרים על המולטי ויטמין של אנימל פאק והמוצרים של חברת הבית של BB.COM?

תודה מראש =]

נערך לאחרונה:
1. לא יודע, אבל לא נראה לי בכלל מנגנון שונה.
2. חיפוש בפורום
3. זה מבוסס טריבולוס כך שבאופן אישי לדעתי זו אחיזת עיניים. כשלקחתי את הטריבולוס היה לי אקנה בכתפיים ובגב.
4. יקר. זה את הטווין לאב\NSI\אופטימן פלוס אחרים זולים יותר - משה בנה יופי של טבלת אקסל עם סיכום והשוואות
5. עברה על חוקי הפורום פירסום לינקים מפאת פגיעה בספונסר

1. פחמימות פשוטות עוזרות יותר להפחתת הקורטיזול לאחר אימון?
2. ובכך לפני אימון מומלץ יותר לאכול פחמימות מורכבות ולאחר אימון פחמימות פשוטות?
3. כאשר אני לוקח חומרים להגברת ייצור הטסטוסטרון בגוף כגון:
אני אמור לצפות לתופעות לוואי כלשהן? ועד כמה זה חוקי?
4. מה אתם אומרים על המולטי ויטמין של אנימל פאק והמוצרים של חברת הבית של BB.COM?

תודה מראש =]
1. קורטיזול לא אמור לעניין אותך אם אתה לא צם רוב היום.
2. אם צמת לפני האימון 8-10 שעות, ולא אכלת לפני האימון (זה לא משנה איזה פחמימות), אז לאחר האימון מומלץ לאכול פחמימות כמו סוכר ענבים, תמרים, ומאכלים עם אינדקס גליקמי גבוה + חלבון, עדיף בתור מי גבינה (מצב צבירה נוזלי, נספג מהר במצב הזה).
אם לא צמת את הזמן הזה, ואכלת לפני האימון, לא משנה מה, פחמימות או חלבון או שומן, אתה יכול לחכות כמה שעות לפני שאתה אוכל לאחר האימון, או פשוט לאכול לאחר האימון וגם פה לא משנה מה תאכל.
3. אם אתה לוקח פרוהורמונים זה יכול לא להיות חוקי בארץ. השפעות כמו של סטרואידים ולעיתים גם חמור יותר.
4. ביזבוז כסף, אלא אם אתה מזריק וגם שם זה ביזבוז כסף, אתה משלם על מותג לא על הויטמינים.

• פותח/ת השרשור
1. קורטיזול לא אמור לעניין אותך אם אתה לא צם רוב היום.
2. אם צמת לפני האימון 8-10 שעות, ולא אכלת לפני האימון (זה לא משנה איזה פחמימות), אז לאחר האימון מומלץ לאכול פחמימות כמו סוכר ענבים, תמרים, ומאכלים עם אינדקס גליקמי גבוה + חלבון, עדיף בתור מי גבינה (מצב צבירה נוזלי, נספג מהר במצב הזה).
אם לא צמת את הזמן הזה, ואכלת לפני האימון, לא משנה מה, פחמימות או חלבון או שומן, אתה יכול לחכות כמה שעות לפני שאתה אוכל לאחר האימון, או פשוט לאכול לאחר האימון וגם פה לא משנה מה תאכל.
3. אם אתה לוקח פרוהורמונים זה יכול לא להיות חוקי בארץ. השפעות כמו של סטרואידים ולעיתים גם חמור יותר.
4. ביזבוז כסף, אלא אם אתה מזריק וגם שם זה ביזבוז כסף, אתה משלם על מותג לא על הויטמינים.

תודה על התשובה המלאה והעניינית, עזרת לי מאוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית