עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מוצא את האימונים הרגילים של קרוספיט די קשים למי שלא מאומן בפינוי ח"ח ו/או לא חזק מאוד
ככה שאני לא מבין מה אתה מחפש ?
תעשה את הבסיסיים ואחר כך תחפש קשים
לפני שאתה מחפש את האימונים הכי קשים שיש, איך אתה בכלל בטכניקה?
דאבל אנדרס
קיפפינג פול אפס/בטרפליי
מאסלס אפ על טבעות
האנד סטאנד פוש אפס
הרמות אולימפיות
ויש עוד הרבה..בלי שאתה שולט בכל זה,לא תוכל לעשות את האימונים הכי קשים שיש לקרוספיט להציע..
לא יודע אם הייתי הולך כל כך רחוק בנושא הטכניקה, הקושי לא נובע מזה שמשלבים תרגילים טכניים יותר. הקושי כאמור הוא סובייקטבי, אפשר לבנות אימון מצמד תרגילים פשוטים במכניקה שלהם ועדיין שיהיה קשה.
בכל מה שקשור לWL בקרוספיט הטכניקה לא צריה להיות מושלמת..כי באמת לא ראיתי ווד עם משקל גבוה בתרגילים האלה חוץ מקינג קונג
אבל בשביל לעשות 50 דאבל אנדרס רצופים כמו באנדי או 30 מאסלס אפ על טבעות הוא צריך להיות עם טכניקה טובה..
אני לא חושב שהייתי נוקט בגישה של התפשרות על טכניקה, כי אני מוצא שברגע שמוותרים בנושא זה נגרר גם לדברים אחרים כמו WL. טכניקה צריכה להישמר גם במשקלים כבדים וגם בקלים, למרות שעדיין במהלך מטקון מקובל לראות טכניקה שמידרדרת ככל שהאימון נמשך.
לגבי הנושא של אילו תרגילים לבחור, העיקרון הוא לא בתרגיל אלא בשילוב שלהם. לא חייבים לעשות דאבל אנדרס או מאסל אפס או טכניקות אולימפיות כדי לבנות אימון מאתגר. אלו תרגילים שמופיעים במטקונים של קרוספיט, אך אם כמו שציינת טכנית הם לא ברי ביצוע עבור מתאמן ספציפי... זה סתם מתכון לפציעה ולא לשיפור גופני
יש בהדל בין טכניקה מושלמת מבחינת משקולן לבין טכניקה טובה בהרמה אולימפית לספורטאי אחר או חובבן
אצל WL אם הטכניקה לא תהיה מושלמת המשקל לא יעלה. כיוון שהוא עובד עם משקל כבד מאוד שכל תזמן של מאית שניה במנח הגוף והמוט יכשיל את ההרמה.
אצל חובבן/ספורטאי שעובד עם משקל קל יותר וליותר חזרות טכניקה סבירה תאפשר עבודה.
דרך אגב הרמות שהם פאוור (עם כניסה גבוה) מאפשרים פיצוי על טכניקה לקויה יחסית כיוון שאתה תופס את המוט בעמידה ויכול לכוון את עצמך, מה שתפיסה בישיבה לא מאפשרת בהרמות הרגילות.
אני מסכים איתך שאסור לעבוד בטכניקה לא טובה לאורך זמן