הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סימני מתיחה

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
מאז שהתחלתי ברצינות להתאמן ולעלות במשקל בצורה דרסטית (25 קילו) התחילו להופיע אצלי מין סימני מתיחה כאלה כאילו נקרע לי העור בצבע אדום ורוד כזה.. ואני לא מדבר על סימנים קטנים פה ושם זה המשיך והתפתח לגב ולכיוון הבייספס

אני מניח שזה קורה וזה נורמלי.. אך זה עדיין נשאר לי..
זה נמצא עליי כבר איזה 5 חודש ולא נעלם גם אחרי שהתחלתי חיטוב והורדתי בינתיים 8 קילו..

אמרו לי שזה יעבור/ ישנה צבע לצבע העור שלי אבל זה עדיין באותו מצב..

מישהו נתקל בזה וזה עבר לו?

נערך לאחרונה:
5 חודשים זה שום דבר, זה הולך להישאר הרבה זמן.
לי יש סימני מתיחה רציניים בגב כבר משהו כמו 3-4 שנים והם עדיין לא נעלמו סופית, למרות שהם הרבה פחות נוראיים ממה שהיו בהתחלה. בסופו של דבר הם נהיים הרבה פחות נראים לעין.
מהנסיון האישי שלי, כל המשחות והקרמים האלה זה חארטה, מה שעוזר לטשטש אותם זה בעיקר הזמן ולפעמים גם שיזוף.

• פותח/ת השרשור
5 חודשים זה שום דבר, זה הולך להישאר הרבה זמן.
לי יש סימני מתיחה רציניים בגב כבר משהו כמו 3-4 שנים והם עדיין לא נעלמו סופית, למרות שהם הרבה פחות נוראיים ממה שהיו בהתחלה. בסופו של דבר הם נהיים הרבה פחות נראים לעין.
מהנסיון האישי שלי, כל המשחות והקרמים האלה זה חארטה, מה שעוזר לטשטש אותם זה בעיקר הזמן ולפעמים גם שיזוף.

😲 זה מוריד את החשק מלהמשיך לגדול =\...
חבל שאני לא כושי :(

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית