הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתיחה מהסקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כל פעם כשאני עושה סקוואט אני מרגיש כאב בירך הימנית כאילו זה מתיחה או משהו וממש כואב לי בתרגיל והורדתי משקל בגלל זה
ממה זה נגרם ומה עושים? זה כבר הרבה זמן ככה

כנראה פציעה מסויימת, תן לזה זמן להחלים, ובינתיים תעבוד עם משקלים שאתה יכול לעבוד איתם. אם אתה לא יכול לבצע את התרגיל בצורה הרגילה, לך לחלופה הבאה שאתה כן יכול. אם למשל אתה עושה LB, תנסה לעבור ל-HB. אם גם זה כואב אז פרונט, אם לא אז גובלט, ואם לא אז מכונות.
תעשה מה שאתה כן יכול ללא כאב

• פותח/ת השרשור
כנראה פציעה מסויימת, תן לזה זמן להחלים, ובינתיים תעבוד עם משקלים שאתה יכול לעבוד איתם. אם אתה לא יכול לבצע את התרגיל בצורה הרגילה, לך לחלופה הבאה שאתה כן יכול. אם למשל אתה עושה LB, תנסה לעבור ל-HB. אם גם זה כואב אז פרונט, אם לא אז גובלט, ואם לא אז מכונות.
תעשה מה שאתה כן יכול ללא כאב
מספיק שאני עושה תתנועה עצמה או סתם מתכופף אהי מרגיש
בעיקרון אני עדיין עושה למרות זאת פשוט זה מלווה בכאב וסבל ואני לא יכול לנצל את כל היכולת שלי

קשה לאבחן מפה, אבל שווה לתת חימום ״מוגזם״ למשל 20 חזרות עם המוט לכמה סטים, תראה אם זה עוזר.

סגור אבל גם בלי משקל אני מרגיש את זה
כאב מוגזם בשריר

יכול להיות שהייתה לך מתיחה או קרע קטן. זה קורה לי מדי פעם. פעם אחרונה שהיה לי את זה, עשיתי אייר-סקוואט סטים של 20 כמה פעמים ביום, ביום הראשון רק בחזרה העשירית~ יכולתי לרדת לטווח תנועה מלא וכל יום זה השתפר משמעותית. אחרי שבוע כבר יכולתי לשפוף משקל עבודה. כמובן כל מקרה לגופו.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהייתה לך מתיחה או קרע קטן. זה קורה לי מדי פעם. פעם אחרונה שהיה לי את זה, עשיתי אייר-סקוואט סטים של 20 כמה פעמים ביום, ביום הראשון רק בחזרה העשירית~ יכולתי לרדת לטווח תנועה מלא וכל יום זה השתפר משמעותית. אחרי שבוע כבר יכולתי לשפוף משקל עבודה. כמובן כל מקרה לגופו.
99%מתיחה כי זה בשריר ורק לפני איזה חודש התחלתי לעשות סקוואט אז זה מאוד הגיוני אבל זה הרבה זמן כבר ככה

99%מתיחה כי זה בשריר ורק לפני איזה חודש התחלתי לעשות סקוואט אז זה מאוד הגיוני אבל זה הרבה זמן כבר ככה

תנסה לתת סטים של 20 חזרות אייר סקוואט 3-5 פעמים ביום תגיד לי אחרי יומיים שלושה איך זה מרגיש.
בדרכ״ אם לא עושים כלום זה יכול ״להשאר״ כי כל פעם שאתה מנסה לעשות סקוואט עם התנגדות ״רצינית״ זה פוגע במקום לשקם (שזה קורה עם התנגדות מינימלית).

• פותח/ת השרשור
תנסה לתת סטים של 20 חזרות אייר סקוואט 3-5 פעמים ביום תגיד לי אחרי יומיים שלושה איך זה מרגיש.
בדרכ״ אם לא עושים כלום זה יכול ״להשאר״ כי כל פעם שאתה מנסה לעשות סקוואט עם התנגדות ״רצינית״ זה פוגע במקום לשקם (שזה קורה עם התנגדות מינימלית).
אייר סקוואט זה כאילו סקוואט רגיל בלי שום התנגדות נכון?

תרים משקל שאתה יכול להרים ללא כאב או אי-נוחות.
אם אתה מרגיש כאב בתנועה עצמה, תפסיק עם התרגיל מיידית ותבצע סקוואטים עם משקל גוף בלבד עד שתוכל להסקוויט עם מוט שוב. תנועה מבוקרת כמובן.

• פותח/ת השרשור
תרים משקל שאתה יכול להרים ללא כאב או אי-נוחות.
אם אתה מרגיש כאב בתנועה עצמה, תפסיק עם התרגיל מיידית ותבצע סקוואטים עם משקל גוף בלבד עד שתוכל להסקוויט עם מוט שוב. תנועה מבוקרת כמובן.
תשמע תכלס גם כשאני סתם מתכופף להרים משהו אז כואב לי בירך ימין אבל זה כאב בשריר לא עכשיו כואב לי הברך או הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית