עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן עם מוט ריק אבל גם עם המוט הריק כואב לי בתנועהאתה עושה חימום כלשהו לפני?
מספיק שאני עושה תתנועה עצמה או סתם מתכופף אהי מרגישכנראה פציעה מסויימת, תן לזה זמן להחלים, ובינתיים תעבוד עם משקלים שאתה יכול לעבוד איתם. אם אתה לא יכול לבצע את התרגיל בצורה הרגילה, לך לחלופה הבאה שאתה כן יכול. אם למשל אתה עושה LB, תנסה לעבור ל-HB. אם גם זה כואב אז פרונט, אם לא אז גובלט, ואם לא אז מכונות.
תעשה מה שאתה כן יכול ללא כאב
סגור אבל גם בלי משקל אני מרגיש את זהקשה לאבחן מפה, אבל שווה לתת חימום ״מוגזם״ למשל 20 חזרות עם המוט לכמה סטים, תראה אם זה עוזר.
סגור אבל גם בלי משקל אני מרגיש את זה
כאב מוגזם בשריר
99%מתיחה כי זה בשריר ורק לפני איזה חודש התחלתי לעשות סקוואט אז זה מאוד הגיוני אבל זה הרבה זמן כבר ככהיכול להיות שהייתה לך מתיחה או קרע קטן. זה קורה לי מדי פעם. פעם אחרונה שהיה לי את זה, עשיתי אייר-סקוואט סטים של 20 כמה פעמים ביום, ביום הראשון רק בחזרה העשירית~ יכולתי לרדת לטווח תנועה מלא וכל יום זה השתפר משמעותית. אחרי שבוע כבר יכולתי לשפוף משקל עבודה. כמובן כל מקרה לגופו.
99%מתיחה כי זה בשריר ורק לפני איזה חודש התחלתי לעשות סקוואט אז זה מאוד הגיוני אבל זה הרבה זמן כבר ככה
אייר סקוואט זה כאילו סקוואט רגיל בלי שום התנגדות נכון?תנסה לתת סטים של 20 חזרות אייר סקוואט 3-5 פעמים ביום תגיד לי אחרי יומיים שלושה איך זה מרגיש.
בדרכ״ אם לא עושים כלום זה יכול ״להשאר״ כי כל פעם שאתה מנסה לעשות סקוואט עם התנגדות ״רצינית״ זה פוגע במקום לשקם (שזה קורה עם התנגדות מינימלית).
כן. משקל גוף בלבד.אייר סקוואט זה כאילו סקוואט רגיל בלי שום התנגדות נכון?
סבבה אני יתחיל לעשות כל יום ונגיד מחר יש לי רגליים להמשיך לעשות תסקוואט כרגיל עם טיפה פחות משקל?כן. משקל גוף בלבד.
תשמע תכלס גם כשאני סתם מתכופף להרים משהו אז כואב לי בירך ימין אבל זה כאב בשריר לא עכשיו כואב לי הברך או הגבתרים משקל שאתה יכול להרים ללא כאב או אי-נוחות.
אם אתה מרגיש כאב בתנועה עצמה, תפסיק עם התרגיל מיידית ותבצע סקוואטים עם משקל גוף בלבד עד שתוכל להסקוויט עם מוט שוב. תנועה מבוקרת כמובן.