עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו ששנירז אמר.
זה לא חטא לזרוק את המוט,אבל תשמור את זה למשקלים ממש כבדים ולפחות חזרות כי לפי דעתי
לעשות כל פעם אחיזה מחדש זה דיי מעצבן.ומישהו שזורק את המשקולות מהאוויר כ"כ הרבה פעמים זה לא כ"כ נעים לאנשים שסביבו
שמע אני אישית מוריד תדדליפט כל פעם בצורה יחסית מבוקרת.. מה זה מבוקרת? שהמוט לא יפול בבום על הריצפה ויעשה בה חור.. אני מתנגד לנפילה ואז אין רעש..
פשוט יש בחור שמתווכח איתי, הוא אומר שהירידה של המוט בכלל לא חשובה בRM5, ואני אומר לו שהירידה חשובה לא פחות מהעלייה, היא לפחות 40% מהתרגיל. זה לא מסוכן שאחרי נעילה אתה נותן למוט ליפול, אבל אתה אוחז בו ואז הוא פשוט מכופף אותך? בצורה חדה..
זה לא ככה, בשביל להחזיר את המוט לרצפה אתה לא מכופף את הגב, אתה מכופף את הרגליים. לא הייתי אומר שהירידה היא 40% מהתרגיל..אולי 10%שמע אני אישית מוריד תדדליפט כל פעם בצורה יחסית מבוקרת.. מה זה מבוקרת? שהמוט לא יפול בבום על הריצפה ויעשה בה חור.. אני מתנגד לנפילה ואז אין רעש..
פשוט יש בחור שמתווכח איתי, הוא אומר שהירידה של המוט בכלל לא חשובה בRM5, ואני אומר לו שהירידה חשובה לא פחות מהעלייה, היא לפחות 40% מהתרגיל. זה לא מסוכן שאחרי נעילה אתה נותן למוט ליפול, אבל אתה אוחז בו ואז הוא פשוט מכופף אותך? בצורה חדה..
http://www.edulife.com.br/dados\Art...ctromyographic Activity of the Hamstrings.pdf
אתה יכול לראות פה שהחלק הקונצנטרי של התנועה(העלייה) מהווה את רוב העבודה של ההמסטרינג בדדליפט והירידה פחות חשובה
אם אתה עושה ספרינטים אז החלק האקצנטרי(ירידה) הוא מסוכן כי הוא גורר פגיעה גבוהה יותר בשריר והתאוששות יותר איטית
אלכס, לא הבנתי מה המחקר הזה מוכיח מבחינתך, קודם כל מדובר פה בסטיף דדליפט( למרות שע"פ התיאור נראה שמדובר בדדליפט רומני) דבר שני ברור שבמשקל נתון השריר יעבוד יותר חזק בכיווץ הקונצנטרי מאשר באקצנטרי. מה שמפתיע זה דווקא שבכפיפת ברכיים לא היה הבדל משמעותי בפעולת הבייספס פמוריס בין הכיווץ הקונצנטרי לאקסצנטרי.
לא.שמע אני אישית מוריד תדדליפט כל פעם בצורה יחסית מבוקרת.. מה זה מבוקרת? שהמוט לא יפול בבום על הריצפה ויעשה בה חור.. אני מתנגד לנפילה ואז אין רעש..
http://www.edulife.com.br/dados\Art...ctromyographic Activity of the Hamstrings.pdf
אתה יכול לראות פה שהחלק הקונצנטרי של התנועה(העלייה) מהווה את רוב העבודה של ההמסטרינג בדדליפט והירידה פחות חשובה
אם אתה עושה ספרינטים אז החלק האקצנטרי(ירידה) הוא מסוכן כי הוא גורר פגיעה גבוהה יותר בשריר והתאוששות יותר איטית
אתה יכול להרחיב ולהסביר את המשפט האחרון בבקשה?