הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סקר- ההמבורגר הטעים ביותר שאכלתם

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני לא באמת סופר אז לא יודע.

היה את המסעדה הזאת במטולה לא בטוח שזה עדין שם נראה לי נקרא "התחנה" אני זוכר את ההמבורגר ממש טעים..
ביום יום תתפלאו אבל נאפיס ראשל"צ, ואם לא זה אז הלופט בראשון מערב או מוזס בסינמהסיטי

אה ועוד אחת בצפון עם מבחר בשרים ממש טעימים וגם המבורגרים אחת הטובים שאכלתי- וממש זול.. זה באיזה חור נידח על ראש הר אחרי נסיעה מטורפת בסיבובים בתוך יער בעליה של איזה 45 מעלות נקרא "חוות בת יער" אם אני לא טועה זה באזור עמוקה. מקום מעולה גם לטיול ג'יפים ויש שם סוסים ועוד כל מני..

כה הטחנה עדיין קיים זה אחלה מקום גם.
בכל מקרה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי(לא שאכלתי בכל כך הרבה מקומות) היה במוזס בסינימהסיטי וזה היה ארטבורגר והיה ממש טעים

איך אפשר להנות מהמבורגר כשבמסעדה עומד ריח חזק של ביוב כל הזמן? :bad:
קמפיו הייתה מסעדה כושלת, למרות שאף פעם לא טעמתי את ההמבורגר שם.
ציינתי שזה היה לפני המון זמן - בדיוק שהמסעדה נפתחה, וכן היא היתה ממש סבבה אז.
והיה להם את ההמבורגר השווה ביותר.......
(ביקרתי שם פעם אחת בחיים)

אגאדיר טובים לאללה, אבל BBB במקום הראשון. יותר זול מאגאדיר ויש לי שם כרטיס מועדון משתלם לאללה(קונים ב70 שקל את הכרטיס, מקבלים 55 שקל בתוך הכרטיס שאפשר לקנות איתם במסעדה, ארוחה חינם ביום הולדת, 1+1 על ההמבורגרים בימי ראשון ועוד כמה הטבות ומבצעים משתלמים לאללה, תוך שבוע מכסים את ההוצאה 😃 )

• פותח/ת השרשור
האמת שמהחברות המוכרות אני גם חושב שהם הכי טובים.
איך עושים את הכרטיס? מתאים לי 1+1.
תופס בכל סניף?

וונדיס זה טעים אחושלינג אפילו שזה עשוי מנעליים.
E Coli לא מזיק ככה שלא אכפת לי לקבל אותו. (למרות שיש לי מיליארדים ממנו אחרי כל המעבדות שעשיתי עליו).

בשורה התחתונה,
אכלתי פעם בצפון את ההמבורגר הכי טעים. אבל אני לא זוכר את השם. זה היה באיזה צומת ויש שם בית קפה של לאבזה.
ממה שאני כן זוכר- מו ומו ברחובות לוקח. אחת ממסעדות הבשרים הטובות ביותר.

אכלת איפה ליד קריית שמונה ?

וההמבורגר הכי טוב שאכלתי זה בסינטה בר בחיפה מכל ההמבורגרים שאכלתי בחיפה היא הייתה הכי טעימה
מה שכן לא הבנתי מה אנשים מתלהבים בלאק אכלתי בסינמול בלב המפרץ וה כמו לאכול קרמבו הקציצה יותר לחם שנמס בפה בלי טעם מאשר בשר.
הרגשתי שאכלתי אוויר בלחמניה. ולא השביע בכלל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אגב,
עוד המלצה: במא ברחובות יש תפריט לילה שווה. המבורגר אנטריקוט 300 + ציפס+ ביצת עין+בירה ב50 שקל.

כל המקומות שהזכרתם נמצאים מבחינתי רחוק מדי וממש חבל כי יש פה תגובות טובות
כנראה שאני הולך לבקר בפעם הבאה בבלק\BBB בנתניה או במוזס בתל אביב

• פותח/ת השרשור
אם אתה בתל אביב הייתי הולך לדיקסי כמו שחיים המליץ.

כן באזור. אני זוכר שליד היה בית קפה lavazza. מכיר?

כן מכיר השאלה מתי אכלת שם המקום היה נקרא עמבורגר והם החליפו בעלים לפני איזה שנה וקצת אם אני זוכר וזה נקרא היום משהו אחר הטעם הוא לא אותו טעם תאמת אבל זה אותו מקום לא שונה כלום כמעט.
זה נמצא בצומת הגומא לפני קרית שמונה.
העמבורגר היה באמת מאוד טעים חבל שהחליפו בעלים.

אני לא גר בתל אביב אבל החלטתי עם ההורים שלי שבימי שישי שלא עושים ארוחה אצל הסבתא נלך כל פעם למסעדה טובה אחרת.
אין בעיה לנסוע עד לתל אביב ואולי קצת מעבר, אנחנו מחפשים גם אווירה טוב וגם אוכל טוב.
אני יכנסה לראות את התפריט של הדיקסי ונחליט. (תאמת שאני יותר חובב של סטייקים עם צ'יפס\אורז וכל השטויות) אבל גם המבורגר יהיה דבר טוב שלא יצא לי לאכול הרבה זמן.
בקיצור מרוב מסעדות יצאתי משוגע כבר חחח

• פותח/ת השרשור
כן מכיר השאלה מתי אכלת שם המקום היה נקרא עמבורגר והם החליפו בעלים לפני איזה שנה וקצת אם אני זוכר וזה נקרא היום משהו אחר הטעם הוא לא אותו טעם תאמת אבל זה אותו מקום לא שונה כלום כמעט.
זה נמצא בצומת הגומא לפני קרית שמונה.
העמבורגר היה באמת מאוד טעים חבל שהחליפו בעלים.
העמבורגר לא בראש פינה? גם עליו חרשתי.
הנה, מצאתי. התכוונתי לזה: http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtrestid=4893

• פותח/ת השרשור
אני לא גר בתל אביב אבל החלטתי עם ההורים שלי שבימי שישי שלא עושים ארוחה אצל הסבתא נלך כל פעם למסעדה טובה אחרת.
אין בעיה לנסוע עד לתל אביב ואולי קצת מעבר, אנחנו מחפשים גם אווירה טוב וגם אוכל טוב.
אני יכנסה לראות את התפריט של הדיקסי ונחליט. (תאמת שאני יותר חובב של סטייקים עם צ'יפס\אורז וכל השטויות) אבל גם המבורגר יהיה דבר טוב שלא יצא לי לאכול הרבה זמן.
בקיצור מרוב מסעדות יצאתי משוגע כבר חחח
תשאל את ההורים שלך אם הם מחפשים ילד לאימוץ. אני בקטע.

הנה, מצאתי. התכוונתי לזה: http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtrestid=4893

לפי מה שאני רואה היית לפחות במסעדת המבורגר אחת בכל עיר אפשרית בארץ

---------- התגובה התווספה ב 22:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:20 ----------

תשאל את ההורים שלך אם הם מחפשים ילד לאימוץ. אני בקטע.
אין בעיה, הם ישמחו בכיף תהיה בטוח =]

אז זהו שזה היה לפני זה עמבורגר עכשיו זה ארבורגר הזכרתי לי עם הלינק לא שינו כלום בתחלאס אותו מקום אפילו לא החליפו את השולחנות.
אני רואה שעמבורגר פשוט עבר לראש פינה וארבורגר קנו את המקום ולא שינו כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית