הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התכווצויות פתאומיות

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
יש לי בעיה שלא ידעתי בדיוק איך לחפש ולמצוא מידע לגביה. כבר כמה זמן שהשרירים שלי מתכווצים בסוף של תנועות מהירות או פתאומיות.

למשל כמה מקרים, בהרצאה ניסיתי להחליק מעל שולחן לשורת השולחנות קדימה (כמו שמחליקים בסרטים מעל מכסה מנוע של מכונית) והקוואדס נתפסו מיידית חזק ברגל שהרמתי מהר כדי לקפוץ מעל לשולחן. ניסיתי לטפס על קיר ושוב הקוואדס נתפסו. במקלחת הטרפזים נתפסים כשאני מנסה להגיע לגב מהר.

והכי חשוב, כמעט ואין לי בנץ' שבו לא מתכווץ לי התחת, הקוואדס, ההאמס או שריר קטן ומציק אחר כלשהו בצידי הירך.

זה מציק. לא יודע איך להסביר את התופעה בצורה טובה יותר.

ממה זה נובע ואיך אני מטפל בזה?

נ.ב. עוד דבר, זה יישמע מצחיק אבל יש לי קוביה אחת בבטן שתמיד מתכווצת לי חזק מאוד ואני צריך לנשום עמוק ולקמר את הגב כדי לשחרר את זה. זה קורה לי מכל הפעלה של שרירי הבטן כשהבטן מוכנסת פנימה ז"א כשאני מכופף קדימה וכ'ו.

זה קורה לי הרבה למשל כשאני שורך נעליים. רק הקוביה הבודדת הזאת נתפסת.

אני לוקח מולטי כבר כמעט שבועיים עם 100 מ"ג מגנזיום וזה לא עוזר. אני ישן לפחות 8-9 שעות כל יום.

תשמע, המון אנשים (כולל אמא שלי) נשבעים שדיקור סיני מעביר דורבן. אפילו קופות החולים מפנות לדיקור סיני כדי לטפל בדורבן. מספיק להסתכל באינטרנט כדי לראות שיש פחות או יותר קונצנזוס לגבי זה. לפי אחוזי ההצלחה "זה עובד". אתה תשלח את אבא שלך לדיקור סיני בפעם הבאה שיהיה לו דורבן?

איך הגעת לזה שלפי אחוזי ההצלחה זה עובד? אני בספק. חוץ מזה שלי יש שיטה עובדת כבר לטיפול בדורבן, אז לא אכפת לי 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית