הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נעלי FIVEFINGERS לסקוואטים ודדליפט,מה דעתכם אליהם?

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
לאחרונה אני שומע אליהן הרבה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שאין להם אינטרס למכור לי אותן.

כן. תגיד את זה למרפאת הספורט החדשה שפותחים אצלנו באוניברסיטה ליד חדר הכושר. לא יכול לחכות לשמוע את ההמלצות שלהם לספורטאים 🚬🤪🚬
אחד מהרפואים שם (רופאה יותר נכון) "מומחה" לרפואת ספורט, זה כבר דבר אחר בהנחה שבאמת יש לו הסמכה להתעסק עם ספורטאים. כל רופא "רגיל" לא בדיוק נחשב בתחום, זו גם ממש שרלטנות לא ללמוד ו/או לקבל הסמכה מסויימת בתחום רפואת הספורט ולבוא מתוקף סמכות של רופא בקופ"ח נידחת ולהמליץ דברים לספורטאים כשלו עצמו אין ניסיון או לפחות ידע תיאורטי בעניין.

אנטון מה בדיוק השימוש שלך איתם?
מבצע גם אירובי/ריצה?
מרגיש שונה מנעל רגילה?

שם אותם פעמיים בשבוע- לאימון סקווט ואימון דד ליפט. לריצה לא נסיתי,אני לא רץ. נורה נח לי איתם,בגלל זה רציתי עוד זוג ללכת איתם גם בחוץ. ראיתי גם בתחרות קרוספיט המון חברי שמתאמנים איתם. ד''א,נטיות המיניות שלי זה לא שינה,אני עדיין מת על אישתי והיא השבוע גם מקבלת זוג פייב פינגרס.התעקשה דווקה על צבע שחור.

אחד מהרפואים שם (רופאה יותר נכון) "מומחה" לרפואת ספורט, זה כבר דבר אחר בהנחה שבאמת יש לו הסמכה להתעסק עם ספורטאים. כל רופא "רגיל" לא בדיוק נחשב בתחום, זו גם ממש שרלטנות לא ללמוד ו/או לקבל הסמכה מסויימת בתחום רפואת הספורט ולבוא מתוקף סמכות של רופא בקופ"ח נידחת ולהמליץ דברים לספורטאים כשלו עצמו אין ניסיון או לפחות ידע תיאורטי בעניין.

נכון שבמקרה הזה זה לא שרלטנות, אבל אתה אומר את זה כאילו עצם ה"הסמכה" שלו להתעסק עם ספורטאים מעידה משהו על הידע שלו מעבר להיותו מומחה ב-conventional wisdom.

שם אותם פעמיים בשבוע- לאימון סקווט ואימון דד ליפט. לריצה לא נסיתי,אני לא רץ. נורה נח לי איתם,בגלל זה רציתי עוד זוג ללכת איתם גם בחוץ. ראיתי גם בתחרות קרוספיט המון חברי שמתאמנים איתם. ד''א,נטיות המיניות שלי זה לא שינה,אני עדיין מת על אישתי והיא השבוע גם מקבלת זוג פייב פינגרס.התעקשה דווקה על צבע שחור.

רק אל תבכה כשאנשים יחשבו שאתה קרוספיטר וישאלו אם גדלת ככה בזכות קרוספיט 😛
שלא תגיד שלא הזהרתי אותך!

רק אל תבכה כשאנשים יחשבו שאתה קרוספיטר וישאלו אם גדלת ככה בזכות קרוספיט 😛
שלא תגיד שלא הזהרתי אותך!

רק זה עדיין לא אמרו עלי. הנעליים נוחות.הרבה יותר נוחות ,שים לב - מ''האולסטארס'' 😃 😃 😃 😃

לאחרונה אני שומע אליהן הרבה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שאין להם אינטרס למכור לי אותן.

צריך להתרגל אליהן, אבל אחרי זמן קצר מאוד זה מרגיש טבעי מאוד.

רצתי איתן, טיילתי איתן וגם עשיתי אימוני קרוספיט איתן. לאימוני כוח אני מעדיף את ה- VS, אבל מעבר לזה אני מאוד מרוצה מהן.
שים לב שמרחקי הריצה איתן צריכים לגדול בהדרגתיות, היות וכפות הרגליים לא רגילות לריצה בלי סוליה עבה ובולמי זעזועים. בכלל, כל סגנון הריצה צריך להשתנות, היות ורוב האנשים רגילים לנחות על העקב, תוך הסתמכות על בולמי הזעזועים של הנעליים שיפחיתו את עוצמת המכה. בזמן ריצה עם פייב פינגרס מסתמכים על הקשת הטבעית של כף הרגל לבלימת הזעזועים וזה סגנון שצריך לתרגל.

תתאמן כבר יחף מה ההבדל?
התאמנתי גם יחף. יש הבדל.
אותו סיפור כמו עם JACK3D - אני הראשון בארץ ובפורום שניסה את זה,חילקתי חוויה עם החברי הפורום פה,-כולם קטלו בלי לנסות עפילו.(הרי ישראלי יודע הכל ומבין הכל בהכל), רק שעם הזמן כולם עברו לג'ק 🤩
תן לעצמך צ'נס,אני לא מרוויח מי זה ולא מפסיד,אני נורה נהנה מהנעל ומחווית אימון איתה-זה באתי לספר לחברי

איל הסוליה שלהן? אם אני רץ בחוץ אני מניח שזה די כואב לרוץ בשטח לא? מדבר על דרך עפר וכו...

התאמנתי גם יחף. יש הבדל.
אותו סיפור כמו עם JACK3D - אני הראשון בארץ ובפורום שניסה את זה,חילקתי חוויה עם החברי הפורום פה,-כולם קטלו בלי לנסות עפילו.(הרי ישראלי יודע הכל ומבין הכל בהכל), רק שעם הזמן כולם עברו לג'ק 🤩
תן לעצמך צ'נס,אני לא מרוויח מי זה ולא מפסיד,אני נורה נהנה מהנעל ומחווית אימון איתה-זה באתי לספר לחברי
כולם? אולי 10 אחוז 🤯

לא מבין מה כולם קופצים. התאמנתי כבר לפני 13 שנים באמנויות לחימה עם נעלי טאבי, אותו דבר פחות הרעש והצלצולים שעושים ל-vibram מעצם ה-vibe האמריקקי והקרוספיטרי.

לא מבין מה כולם קופצים. התאמנתי כבר לפני 13 שנים באמנויות לחימה עם נעלי טאבי, אותו דבר פחות הרעש והצלצולים שעושים ל-vibram מעצם ה-vibe האמריקקי והקרוספיטרי.
אחיייי בטאבי אין 5 אצבעות!@@

לא כולם ולא קופצים. רק אני וזה בעיקרון למען הצדק-מי שאין לו מושג במה מדובר,למה הוא כזה שלילי מבלי שניסה את הדבר?? מי שניסה-סה"כ חוויה חיובית. למה חייבים להיות עדר של אולסטרס? אז יש טרנד חדש,טרנדים חולפים,זה נחמד...למה לא לתת לעצמך הזדמנות ?

לא כולם ולא קופצים. רק אני וזה בעיקרון למען הצדק-מי שאין לו מושג במה מדובר,למה הוא כזה שלילי מבלי שניסה את הדבר?? מי שניסה-סה"כ חוויה חיובית. למה חייבים להיות עדר של אולסטרס? אז יש טרנד חדש,טרנדים חולפים,זה נחמד...למה לא לתת לעצמך הזדמנות ?

כי אם אני ארצה להיראות כמו צפרדע אני אקנה תחפושת לפורים? 🤘
יש דרכים אחרות שאני גורם לעצמי להרגיש יחיד ומיוחד, האקסהיביציוניזם שלי לא הגיע עדיין לרמה כזאת.

אולסטאר זה גם איכס. נעלי הרמת משקולות זה הדבר 😈

כי אם אני ארצה להיראות כמו צפרדע אני אקנה תחפושת לפורים? 🤘
יש דרכים אחרות שאני גורם לעצמי להרגיש יחיד ומיוחד, האקסהיביציוניזם שלי לא הגיע עדיין לרמה כזאת.

תנסה טייץ ורוד. זה הדבר 😃 מנסיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית