נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
לאחרונה אני שומע אליהן הרבה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שאין להם אינטרס למכור לי אותן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחד מהרפואים שם (רופאה יותר נכון) "מומחה" לרפואת ספורט, זה כבר דבר אחר בהנחה שבאמת יש לו הסמכה להתעסק עם ספורטאים. כל רופא "רגיל" לא בדיוק נחשב בתחום, זו גם ממש שרלטנות לא ללמוד ו/או לקבל הסמכה מסויימת בתחום רפואת הספורט ולבוא מתוקף סמכות של רופא בקופ"ח נידחת ולהמליץ דברים לספורטאים כשלו עצמו אין ניסיון או לפחות ידע תיאורטי בעניין.כן. תגיד את זה למרפאת הספורט החדשה שפותחים אצלנו באוניברסיטה ליד חדר הכושר. לא יכול לחכות לשמוע את ההמלצות שלהם לספורטאים 🚬🤪🚬
אנטון מה בדיוק השימוש שלך איתם?
מבצע גם אירובי/ריצה?
מרגיש שונה מנעל רגילה?
אחד מהרפואים שם (רופאה יותר נכון) "מומחה" לרפואת ספורט, זה כבר דבר אחר בהנחה שבאמת יש לו הסמכה להתעסק עם ספורטאים. כל רופא "רגיל" לא בדיוק נחשב בתחום, זו גם ממש שרלטנות לא ללמוד ו/או לקבל הסמכה מסויימת בתחום רפואת הספורט ולבוא מתוקף סמכות של רופא בקופ"ח נידחת ולהמליץ דברים לספורטאים כשלו עצמו אין ניסיון או לפחות ידע תיאורטי בעניין.
שם אותם פעמיים בשבוע- לאימון סקווט ואימון דד ליפט. לריצה לא נסיתי,אני לא רץ. נורה נח לי איתם,בגלל זה רציתי עוד זוג ללכת איתם גם בחוץ. ראיתי גם בתחרות קרוספיט המון חברי שמתאמנים איתם. ד''א,נטיות המיניות שלי זה לא שינה,אני עדיין מת על אישתי והיא השבוע גם מקבלת זוג פייב פינגרס.התעקשה דווקה על צבע שחור.
רק אל תבכה כשאנשים יחשבו שאתה קרוספיטר וישאלו אם גדלת ככה בזכות קרוספיט 😛
שלא תגיד שלא הזהרתי אותך!
לאחרונה אני שומע אליהן הרבה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שאין להם אינטרס למכור לי אותן.
התאמנתי גם יחף. יש הבדל.תתאמן כבר יחף מה ההבדל?
כולם? אולי 10 אחוז 🤯התאמנתי גם יחף. יש הבדל.
אותו סיפור כמו עם JACK3D - אני הראשון בארץ ובפורום שניסה את זה,חילקתי חוויה עם החברי הפורום פה,-כולם קטלו בלי לנסות עפילו.(הרי ישראלי יודע הכל ומבין הכל בהכל), רק שעם הזמן כולם עברו לג'ק 🤩
תן לעצמך צ'נס,אני לא מרוויח מי זה ולא מפסיד,אני נורה נהנה מהנעל ומחווית אימון איתה-זה באתי לספר לחברי
אחיייי בטאבי אין 5 אצבעות!@@לא מבין מה כולם קופצים. התאמנתי כבר לפני 13 שנים באמנויות לחימה עם נעלי טאבי, אותו דבר פחות הרעש והצלצולים שעושים ל-vibram מעצם ה-vibe האמריקקי והקרוספיטרי.
לא כולם ולא קופצים. רק אני וזה בעיקרון למען הצדק-מי שאין לו מושג במה מדובר,למה הוא כזה שלילי מבלי שניסה את הדבר?? מי שניסה-סה"כ חוויה חיובית. למה חייבים להיות עדר של אולסטרס? אז יש טרנד חדש,טרנדים חולפים,זה נחמד...למה לא לתת לעצמך הזדמנות ?לא מבין מה כולם קופצים. התאמנתי כבר לפני 13 שנים באמנויות לחימה עם נעלי טאבי, אותו דבר פחות הרעש והצלצולים שעושים ל-vibram מעצם ה-vibe האמריקקי והקרוספיטרי.
לא כולם ולא קופצים. רק אני וזה בעיקרון למען הצדק-מי שאין לו מושג במה מדובר,למה הוא כזה שלילי מבלי שניסה את הדבר?? מי שניסה-סה"כ חוויה חיובית. למה חייבים להיות עדר של אולסטרס? אז יש טרנד חדש,טרנדים חולפים,זה נחמד...למה לא לתת לעצמך הזדמנות ?
לא כולם ולא קופצים. רק אני וזה בעיקרון למען הצדק-מי שאין לו מושג במה מדובר,למה הוא כזה שלילי מבלי שניסה את הדבר?? מי שניסה-סה"כ חוויה חיובית. למה חייבים להיות עדר של אולסטרס? אז יש טרנד חדש,טרנדים חולפים,זה נחמד...למה לא לתת לעצמך הזדמנות ?
כי אם אני ארצה להיראות כמו צפרדע אני אקנה תחפושת לפורים? 🤘
יש דרכים אחרות שאני גורם לעצמי להרגיש יחיד ומיוחד, האקסהיביציוניזם שלי לא הגיע עדיין לרמה כזאת.