אחר נעלי FIVEFINGERS לסקוואטים ודדליפט,מה דעתכם אליהם?

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
לאחרונה אני שומע אליהן הרבה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שאין להם אינטרס למכור לי אותן.

ובנימה יותר רצינית, אין יותר מדי בעיה לעשות איתן דדליפט, אבל סקוואט, או הרמות אולימפיות זה משהו שהיית רוצה לעשות בנעליים אמיתיות. חוץ מזה, אנשים יחשבו שאתה קרוספיטר.

וברצינות, זה גיי.

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי על לקנות אותם כי לי טוב כל עוד יש לי נעל שהיא כמו לעמוד על בלוק
ולא עם קפיצים מוזרים

עבוד עם new balance בעלות בולמים ולא סוליות סטוחות הם ימנעו בעיות גב בעתיד. את ההמלצה קיבלתי מרופא ומאמן שלא היו להם אינטרסים וגם כן הם לא ידעו אחד את השני מה שגורם לזה להיות בטוח יותר

---------- התגובה התווספה ב 03:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:31 ----------

שטוחות*

עבוד עם new balance בעלות בולמים ולא סוליות סטוחות הם ימנעו בעיות גב בעתיד. את ההמלצה קיבלתי מרופא ומאמן שלא היו להם אינטרסים וגם כן הם לא ידעו אחד את השני מה שגורם לזה להיות בטוח יותר

---------- התגובה התווספה ב 03:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:31 ----------

שטוחות*

מזל שיש פה עוד חבר'ה שיודעים על מה הם מדברים

שטוחות*
מה מבין חמור במרק ירקות?

2l6wci.jpg

זה שלי אני מאד מרוצה,ממליץ,לא מוכר אותם,אבל רוצה לקנות עוד כמה.

אנטון מה בדיוק השימוש שלך איתם?
מבצע גם אירובי/ריצה?
מרגיש שונה מנעל רגילה?

הקשר בין רופא לאימוני משקולות זה כמו הקשר בין מכונאי לחלבן.

כן. תגיד את זה למרפאת הספורט החדשה שפותחים אצלנו באוניברסיטה ליד חדר הכושר. לא יכול לחכות לשמוע את ההמלצות שלהם לספורטאים 🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית