הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה נכונה

• פותח/ת השרשור נתנאל
  • פורסם בתאריך
נ

נתנאל

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום קוראים לי נתנאל אברהם

ליפני כחודש סיימתי לעבוד ונישארתי חודש בבית מבלי לעשות ספורט אכלתי ישנתי אכלתי ישנתי ותוצאה מכך עליתי 8 קילו

עוד שבועיים אני מתגייס ורציתי לדעת דרך להוריד את כל השומן יש לי כרס גדולה וגם כשהייתי בחדר כושר או עוסק בספורט היה לי קשה להוריד אותה

אני רוצה לדעת איזה סוג של ספורט כגון -ריצה ו''כ יעזרו לי לרדת ולהוריד מה שלא צריך

כמה זמן לעשות ריצה ביום ומה לאכול אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מצויין דרך אגב

המשקל שלי הוא- 77.68

והגובה שלי הוא 1.73

עם אפשר איזה תפריט יום יומי קל מאוד אני יכול להתמודד עם הכל תגידו לי מה לעשות רק.

אני לא חסיד של תפריטי תזונה ובטח שלא לאורך זמן. ואני לא יודע כמה התפריטים שם ממש מתאימים לך.

אבל אולי עבורך כדי שלא תתבדר זה יכול להועיל. בגדול כדי להוריד שומן אתה צריך לאכול פחות ממה שאתה מוציא קלורית.

אני פחות הייתי בונה על פעילות אירובית כדי להוריד שומן (אתה אם אתה איזה אצן מקצועי ולא ככ נשמע שאתה כזה) ויותר על לאכול פחות.

סיבות:
1. אירובי שורפים מאות בודדות של קלוריות לעומת הקלות של לאכול אותן שוב
2. יש אנשים שאירובי דווקא מגביר את התיאבון שלהם (נובע 1)
3. אם לא מבוצע בעצימות נמוכה-בינונית (כערך 70% דופק מקסימאלי) בזמן סביר עשוי לפגוע באימונים. (יותר נכון לתקופת המאסה)

4. כל הפוסט הזה לא קשור ללוג אימונים

בשבועיים לא תוכל לעשות התקדמות משמעותית כולשהי. תאכל רגיל, ובטירונות כבר ידאגו להתעלל בך ותוריד שם כמה קילוגרמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית