הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה קלה, להתאמן או לא?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
נחתי שבוע מהאימונים כדי לתת לדלקת לעבור.. בקיצר שבוע כנראה לא הספיק כי סקוואט עדיין לא הצלחתי לעשות בגלל הכאבים בכתף. אבל פרס, שזה תרגיל לכתף, כן איכשהוא הצלחתי לעשות ועוד עם משקל שיא. 😳
בקיצור אני מאמין שאני יכול לעשות את כל התרגילים, אולי עם טיפה קושי, אבל אני יכול.
זה טוב ויפה, אבל את הסקוואט אני בטוח שלא יכול לעשות, כשנופל לי העומס על הכתפיים.. אני אלך לרופא ואולי אטפל בזה עם משחות, אבל אני לא יודע אם להתאמן. מצד אחד זה יכול רק להחמיר את הפציעה, מצד שני אני צריך לשמור על המשקלי עבודה ולהזרים קצת דם לשרירים..

תשובות?

נחתי שבוע מהאימונים כדי לתת לדלקת לעבור.. בקיצר שבוע כנראה לא הספיק כי סקוואט עדיין לא הצלחתי לעשות בגלל הכאבים בכתף. אבל פרס, שזה תרגיל לכתף, כן איכשהוא הצלחתי לעשות ועוד עם משקל שיא. 😳
בקיצור אני מאמין שאני יכול לעשות את כל התרגילים, אולי עם טיפה קושי, אבל אני יכול.
זה טוב ויפה, אבל את הסקוואט אני בטוח שלא יכול לעשות, כשנופל לי העומס על הכתפיים.. אני אלך לרופא ואולי אטפל בזה עם משחות, אבל אני לא יודע אם להתאמן. מצד אחד זה יכול רק להחמיר את הפציעה, מצד שני אני צריך לשמור על המשקלי עבודה ולהזרים קצת דם לשרירים..

תשובות?
אתה לא יכול לעשות סקוואט בגלל הזווית של המוט עם הכתף ב LOW BAR (בהנחה שאתה מצליח פרס כמו שאתה אומר וזה לא כואב לך).
אז האופציות:
1. לא לעשות סקוואט ולעשות תחליף חילופי, לדוגמה לחיצת רגליים
2. לנסות לעשות סקוואט HIGH BAR
3. לטפל בדלקת עם מנוחה לכתפיים, משחות לא יעזרו לך זה דורש טיפול "עמוק" יותר אם זו באמת דלקת.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לעשות סקוואט בגלל הזווית של המוט עם הכתף ב LOW BAR (בהנחה שאתה מצליח פרס כמו שאתה אומר וזה לא כואב לך).
אז האופציות:
1. לא לעשות סקוואט ולעשות תחליף חילופי, לדוגמה לחיצת רגליים
2. לנסות לעשות סקוואט HIGH BAR
3. לטפל בדלקת עם מנוחה לכתפיים, משחות לא יעזרו לך זה דורש טיפול "עמוק" יותר אם זו באמת דלקת.
תודה על העזרה משה, אני רק רוצה להוסיף שבאימון האחרון שהיה לי ניסיתי לעשות דבר חדש: לא הרמתי את המרפקים למעלה וככה לא נוצר לחץ גדול על הכתף. זה עזר לי מאוד, לפחות 80% מהכאב נעלם..
אני לא יכול לראות את עצמי עושה לחיצת רגליים, חרא תרגיל, עדיף כבר FS.. (למרות שניסיתי והיה לי מאוד קשה עם המשקל)
ניסיתי גם HB ועדיין הרגשתי את הכאב, זה מקום נקודתי ואני חושב שהכאב דווקא לא נמצא בכתף, אלא במרפק, ויש איזה טריגר שמשייך בינהם..

הפוסט הזה די ישן, מאז גם לקחתי נורופן וניסיתי להרים את המרפקים בצורה רגילה. הרגשתי את הכאב ברמה הרבה יותר נמוכה מבעבר, אבל עדיין הוא היה שם.
יש לי תור ב20 לחודש אצל אורטופד, אני אצעק קצת ויקווה שיתנו לי צילום MRI ככה שאני אדע בוודאות מה יש לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית