הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוות דעת על חלבון Scitec

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
אחרי שאופטימום גולד בטעם שוקו-מנטה גרם לי לכאבי ראש ובחילות, הזמנתי את החלבון Whey Protein Professional של חברת Scitec בטעם קפוצ'ינו.

יש 78 מנות הגשה בדלי, במנת הגשה אחת (30 גרם) יש 22 גרם חלבון, 3.8 גרם פחמימה ו-1.5 שומן.

האבקה מתערבבת היטב במים, אם כי צריך לערבב אותה חזק. הכמות היחסית גבוהה של הפחמימות (לעומת אבקות אחרות) כבר יכולה להעיד על כך שהיא מתוקה מאוד: על כל מנת הגשה צריך לפחות 300 מ"ל מים/חלב כדי לא למות. אבל עם כמות נוזלים מספיקה האבקה טעימה מאוד לאלה שאוהבים טעם מוקה/קפוצ'ינו ולא נמאסת אחרי שבוע.

אחרי שבוע של לקיחה יומית אני מרוצה.

girls-of-scitec-calendar-2010-2011-%5B2%5D-103-p.jpg

(אם הייתי יודע שמקבלים את הבחורה עם האבקה הייתי מזמין קרטון)

את סתם אוהבת שוקולד תות כי הוא ורוד. לא כי זה טעים.
ושוקולד זה לכוסיות. אבקת חלבון בטעם בשר שולתת.

אכלתי 85. זה היה גן עדן. (ברצינות)
מת לנסות יותר. אני חולה על מריר.

רואים שלא ניסית שוקולד מר באמת. לא מריר, מר. לינדט 99% מישהו?
בשר יותר מתוק מיזה.
אני זוכרת שאכלתי משהו כזה (לא זוכרת אם זה היה לינדט - אבל זה היה מעל 90% וזה היה טעם קצת ביזארי. אני אהבתי (אני אוהבת גם קפה מר) אבל האנשים שנתנו לי את זה לטעום הסתכלו עליי בצורה מוזרה ואמרו שאני יכולה לקחת את כל החפיסה 😆.

אלירן, אני אארגן לך פעם הבאה שאני מגיע לארץ. יש את זה בהונגריה.
ניסיתי את השוקולד צ'ילי שלהם... היה המממ... מעניין...

אוף אתם חייבים לארגן לי שוקולד כזה! :(

כרגיל, אם זה טוב - אין את זה בארץ.
אפשר להזמין מאמזון, אבל ספק אם כדאי לשלם 100$ על משהו שאולי תאהב ואולי לא 🙄 (צריך להזמין מינימום 12 חפיסות בבת אחת).

ישראל זה דרעק.
החוק היחיד שיש פה זה לוודא שאין חזיר באוכל. זה מה שחשוב.
והכל פה יקר. רק היום עלה מחיר הלחם.
כמו שאמרו הגששים:
אין לך יום אחד שלא מעלים לך איזה מחיר, הנה רק אתמול אחרי הצהרים קניתי חצי קילו חלווה. -אמרו לי עשר שקל. שאלתי, איך זה עשר שקל, הלא בבוקר קניתי גם כן חצי קילו חלווה, שילמתי רק שמונה שקל. איך נהיה עשר? -אמרו הדלק עלה.

ידעתם שחלווה עושים מבנזין?

וגם תגובות חברי הכנסת שלנו - לנאום של ציפי ליבני על המכתב של זוג צעיר שמתלונן שאין לו כסף לרכוש דירה ולחיות בכבוד בארץ....... מקבלים תגובות מש"ס ומיושב ראש הכנסת - "מי שבא בטענות למדינה.... לא ראוי לה... שירדו מהארץ"

נערך לאחרונה:
אני גם אוהבת שוקולד מריר, אבל דיברתם על שילוב של פירות עם שוקולד.
אכלתי שוקולד 85% וזה עוד היה סבבה. נראה לי אחר כך אכלתי יותר מזה, 95% אם אני לא טועה, וזה היה כבר יבש חונק כזה.
ובקשר לשוקולד צ'ילי, הבאתי מאיזו חנות בוטיק בבלגיה שוקולד צ'ילי שהיה ממש ממש ממש חריף. בארוחת שישי יום אחד, כשכבר ידעתי שאני לא אוכל את זה בחיים, נתתי לאחי הקטן לאכול את זה. כל המשפחה שלי חוץ ממנו ידעו שזה חריף. הוא נחנק מהחריף. אני נחנקתי מצחוק. המבט המופתע שהיה לו, מדהים. שעות של הנאה צרופה.

שוקולד מרירי זה להיט
יצא לילטעום פעם נרא הלי 80% או משהו בסגנון.. אני משמ אוהב את זה.. מרגיש שוקולד אמיתי כזה.. תענוג

ושוקולד מנטה זה חזק על המ אתם מדברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית