הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף אני אזרח

אולי בגלל זה רשמתי לפני השאלה את הביטוי "שאלה לא קשורה"?
Aftermath, איך קבעת שלקבל בתחת מכושי זה לא בשבילך? ניסית ולא אהבת או שאתה יודע מראש?
זה משהו אישי נגד הכושי שלנו? תמיד אפשר לנסות כושים אחרים.

מתי קבעתי שזה לא בשבילי? אולי אני מת לנסות, ופשוט לא הייתה לי ההזדמנות?
אתה טרול גרוע. 🙄

יש צבא יותר מוסרי בעולם?

עוד אחד שחי בסרטים. אנחנו מדברים על אותו צבא שנתן לפלאנגות הנוצריות "לשמור על השקט" בסברה ושתילה ושהרג לפני שנה וחצי 1100 איש בעזה, שמתוכם מוערכים שחצי בערך הם לא לוחמים, כן?

לא שיש לי בעיה עם המבצע הזה, ממש לא. לדעתי היה צריך להמשיך אותו עד הסוף, אבל גם לא צריך לצאת בססמאות ריקות.

נערך לאחרונה:
אמרת שזה עובדה שמדינת ישראל כובשת עם אחר 50 שנה. איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?

לא זוכר שאמרתי את זה.
אמרתי שזה עובדה מה שדניאל אמר.
ולא באמת אכפת לי מהשנים אם זה לאן שאתה חותר.

עוד אחד שחי בסרטים. אנחנו מדברים על אותו צבא שנתן לפלאנגות הנוצריות "לשמור על השקט" בסרה ושתילה ושהרג לפני שנה וחצי 1100 איש בעזה, שמתוכם מוערכים שחצי בערך הם לא לוחמים, כן?

לא שיש לי בעיה עם המבצע הזה, ממש לא. לדעתי היה צריך להמשיך אותו עד הסוף, אבל גם לא צריך לצאת בססמאות ריקות.

איזה צבא יותר מוסרי?

דאוס אם דניאל אמר את אותו המשפט ואתה אמרת שדבריו הם עובדה, אז אפשר להבין שמבחינתך זאת עובדה.

אני אשמח לראות את הרשימה.

http://www.listofcountriesoftheworld.com/
בבקשה, זה מסודר לפי הא'-ב', אבל לצורך השאלה שלך - תדמיין שישראל איפשהו בתחתית ביחד עם סומליה וסודן.

הנה עוד כמה דברים מאד לגיטימיים
[[/

איך הם מעיזים בכלל להתנגד לכיבוש זר, חצופים.
ועוד אחרי שצה"ל אירגן להם מסיבות זרחן מטורפות בעזה, כזו כפיות טובה.
zarchan.jpg

צה"ל לא רק מוסרי, הוא גם מעולה בלהוסיף את האפקטים הוויזואלים כדי להגביר את הכיף.

מאוד לגיטימי, וגם כיף.
תראה כמה החיילים האלה נהנים לשוטט להם בשדרות שאנז אליזה.
http://www.ww2incolor.com/d/25930-6/Paris22

כן, למעשה, צה"ל יככב איפשהו בתחתית הרשימה.

וואו, אז הם בטח צריכים להודות לצה"ל ולממשלה הישראלית שהם מרשים להם ברוב טובם לנהל את העניינים הפנימיים שלהם! איזה נדיבות, איזה רוחב לב. צריך להיזהר אבל, אם ימשיכו לפנק אותם ככה הם עוד עלולים לצפות מאיתנו גם להוריד את המחסומים שבנינו להם בשטחים שלהם, וזה סתם יהיה מטורף ולא הגיוני מצידנו.

אם מישהו מנסה להרוג אותי, אז כן, זה שאני נותן לו להסתובב לחופשי זה מחווה גדולה מאד. יש סתירה בטענה שלך ששימוש בכוח הוא לא טוב, אם אתה לא שם לב הפלסטינאים מנסים לשחרר את הכיבוש עליהם בכוח דבר שאתה נגדו. אתה כמובן יכול לטעון ששימוש בכוח כנגד כיבוש הוא לגיטימי מה שמצדיק את השימוש בכוח של צה"ל כנגד אלה שמנסים להרוג אותו.

איזה עם אתה בדיוק כובש משנת 67?

אתה לא כובש את העם הפלסטיני? יש להם מדינה? יש להם סוג של שלטון עצמי, נכון, אבל הם לא תלוים בך בהרבה מאוד היבטים בחיים? שוב - אני לא איזה שמאלן קיצוני, אבל אני גם לא טומן את הראש בחול.

דניאל לרגע חשבתי שאתה רציני בדבריך.

---------- התגובה התווספה ב 23:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:42 ----------

אתה לא כובש את העם הפלסטיני? יש להם מדינה? יש להם סוג של שלטון עצמי, נכון, אבל הם לא תלוים בך בהרבה מאוד היבטים בחיים? שוב - אני לא איזה שמאלן קיצוני, אבל אני גם לא טומן את הראש בחול.

מה זה העם הפלסטיני?

http://www.listofcountriesoftheworld.com/
בבקשה, זה מסודר לפי הא'-ב', אבל לצורך השאלה שלך - תדמיין שישראל איפשהו בתחתית ביחד עם סומליה וסודן.

איך הם מעיזים בכלל להתנגד לכיבוש זר, חצופים.
ועוד אחרי שצה"ל אירגן להם מסיבות זרחן מטורפות בעזה, כזו כפיות טובה.
zarchan.jpg

צה"ל לא רק מוסרי, הוא גם מעולה בלהוסיף את האפקטים הוויזואלים כדי להגביר את הכיף.

אז אני לא מבין, שימוש בכוח זה טוב או רע? או רק מתי שנוח לך?

אם מישהו מנסה להרוג אותי, אז כן, זה שאני נותן לו להסתובב לחופשי זה מחווה גדולה מאד. יש סתירה בטענה שלך ששימוש בכוח הוא לא טוב, אם אתה לא שם לב הפלסטינאים מנסים לשחרר את הכיבוש עליהם בכוח דבר שאתה נגדו. אתה כמובן יכול לטעון ששימוש בכוח כנגד כיבוש הוא לגיטימי מה שמצדיק את השימוש בכוח של צה"ל כנגד אלה שמנסים להרוג אותו.

מי פה אמר ששימוש בכוח זה לא טוב? אני אומר שאתה צבוע ושטוף פרופגנדה צבאית פאשיסטית.
מצד אחד אתה אומר "אוי אוי אוי, יורים עלינו את מקבילת הסוסיתא של הרקטות אחרי שכבשנו להם את המדינה, הטלנו עליהם משטר צבאי ובאופן כללי השארנו את האוכלוסיה שלהם להרקב בעוני ורעב" ומצד שני צועק "כל הכבוד לצה"ל" כל פעם שמטוס מוריד בניין עם כל האזרחים שעדיין בו.

אני לא רואה איזה עוד אפשרות השארת להם, אולי אתה בן אדם כ"כ טוב שזה נראה לך כיף גדול שבולדוזר יבוא וישטח לך את הבית.

איזה צבא יותר מוסרי?

דאוס אם דניאל אמר את אותו המשפט ואתה אמרת שדבריו הם עובדה, אז אפשר להבין שמבחינתך זאת עובדה.

עוד פעם אם אתה מתכוון לשנים שדניאל ציין, אז זה לא כך משנה לי.
זה לא עיקר הדיון פה, ישראל עושה מה שהיא רוצה בשטחים וזה דבר שלא צריך להיות מקובל.
יש הבדל בין לכבוש שטח לבין לשלוט באוכלוסייה ללא נתינת אזרחות או זכויות כמו לשאר האזרחים שלך.

איזה צבא יותר מוסרי?

איזה צבא פחות מוסרי? למה "עופרת יצוקה" נתפסת בעיניך כיותר מוסרית מהתמונות שהגיעו מצ'צ'ניה בעשור הקודם? כי המספרים שם יותר גדולים? אולי זה כי הכל יחסי בסופו של דבר. ישראל היא לא רוסיה ועזה היא לא צ'צ'ניה, אבל בקנה מידה שלנו, למה נראה לך שזה בסדר?

עוד פעם אם אתה מתכוון לשנים שדניאל ציין, אז זה לא כך משנה לי.
זה לא עיקר הדיון פה, ישראל עושה מה שהיא רוצה בשטחים וזה דבר שלא צריך להיות מקובל.
יש הבדל בין לכבוש שטח לבין לשלוט באוכלוסייה ללא נתינת אזרחות או זכויות כמו לשאר האזרחים שלך.

לא יודע איך הגעת למסקנה שאני הדיוק במספר שנים חשוב לי.

ישראל עושה מה שצריך בשביל לשמור על בטחונה, עם ה"פלסטינים" היו רוצים מדינה והיו רוצים שלום אז כבר מזמן לא היינו צריכים לנהל פה שום דיון בנושא.

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-56376-00.html

בכתבה הזאת יש קצת רקע לגבי ה"עם הפלסטיני"., ואפשר למצוא עוד הרבה חומר בנושא

מה שונה ה"עם" שלך מה"עם" שלהם? כולם פליטים שהגיעו לפה ממדינות שונות, ההבדל היחידי שהעם הפיקטיבי שלך החליט שספר בדיוני זאת ההוכחה הניצחת לקיום שלו.

מה זה משנה אם הם עם, או סתם חבורה של אנשים שגרים בשכם?
איך זה משפיע על כך שההתנהגות של ישראל היא לא בסדר?

למה שהמיעוט היהודי בארה"ב למשל לא ידרוש מדינה? ועצמאות?
לגבי הערבים מוסלמים שלא נחשבים לאזרחים (ב"שטחים") כבר עניתי לך הם לא רוצים מדינה והם לא רוצים שלום.

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-56376-00.html

בכתבה הזאת יש קצת רקע לגבי ה"עם הפלסטיני"., ואפשר למצוא עוד הרבה חומר בנושא

וואו, כמה שטויות כתובות שם. גם העם הגרמני הוא עם של נסיכויות גרמאניות, טוואטונים והונים, אז אולי גם נבטל את ההכרה בגרמנים כעם? גם האנגלים הם שבט גרמאני שיישב את האי הבריטי, אז אולי נבטל את ההכרה שלהם כעם ונסווג אותם כגרמנים? אה, אבל גם אין עם גרמני....עזבו, הסתבכתי. 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית