הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף אני אזרח

באמת עם מסכן מה הם בסך הכול ביקשו, לפוצץ אוטובוסים בלי שאף אחד יפריע להם? להניח מטענים? איזה גוף מרושע הצה"ל הזה שמפריע לאוכלוסיה האזרחית הזאתי לעסוק בדברים שכאלה.

עוד משהו שאתה מתעלם ממנו זה שהמשימה העיקרית שצה"ל מתכונן עליה זה מלחמה עם צבא אחר. אם כול המשימה של הצה"ל הייתה לאבטח את השטחים כול צה"ל היה נראה כמו מג"ב. כדי שתעבור על כמה ממלחמות ישראל ותראה שמי שמקיף אותך ממש רוצה להרוג אותך.

כן, כמה לא בסדר מצידם שהם לא נשכבים על הריצפה ומתים לבד. איזה טירחה לא נעימה הם גורמים לנו בזה שהם לא קופצים כולם לים ביחד. אני בטוח שאתה, אדם מתורבת שכמוך, היית גם נותן סיורים מודרכים, כולל שתיה ואוכל כמובן, בשכונה שלך לצבא הכובש של עם אחר שהחליט שהמדינה שלך עכשיו שלו.

הבנאדם השתחרר ואנסתם לו את האשכול.
אני מהמר 9 עמודים.

תגיד לי דניאל עברת שטיפת מוח אצל יריב אופנהיימר?

---------- התגובה התווספה ב 23:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------

מעצרים, מארבים, חיסולים, וכו..
אני לא נגד כל הדברים האלה, אני נגד מכבסת המילים.

ו...?

כן, כמה לא בסדר מצידם שהם לא נשכבים על הריצפה ומתים לבד. איזה טירחה לא נעימה הם גורמים לנו בזה שהם לא קופצים כולם לים ביחד. אני בטוח שאתה, אדם מתורבת שכמוך, היית גם נותן סיורים מודרכים, כולל שתיה ואוכל כמובן, בשכונה שלך לצבא הכובש של עם אחר שהחליט שהמדינה שלך עכשיו שלו.

למה שיהיה לו אכפת?
ולרצות שטח וכיבוש זה דבר לגיטימי...

כמה אירוני שאחת מהכבשים שצוהלות ביחד "הצבא שלנו הכי מוסרי בעולם!!1" שואל אם אני עברתי שטיפת מוח.

שאלה לא קשורה.
קיבלת פעם בתחת מכושי?

לא, למה, אתה ממליץ?

איך קבעתי? התחלתי קודם כל מלחשוב, דבר שעדר הכבשים כנראה בוחר לא לעשות, והגעתי למסקנה שגוף שעסוק באופן אקטיבי בלתחזק שלטון צבאי כפוי ומעיק על אוכלוסיה אזרחית של עם אחר, שגם במקרה היה כאן לפני שאותו גוף הוקם, זה לא הדבר שהכי מתאים לי.

אם זה אישי נגד הצבא "שלנו"? לא, אני חושב שתהיה לי הרבה פחות בעיה להשתייך לצבא שעסוק יותר בלשמור על הגבולות של המדינה שלו מאשר למשל בזה: http://room404.net/wp-content/uploads/2010/08/eden-abargil-with-two-detainees.jpg.

לא חשבתי שיכול להיות כזה מחסור חמור בהומור, באמת.
את הדמגוגיה בשקל שלך תשמור לעצמך, אתה רק מוציא את עצמך באור שלילי הרבה יותר עם זה.

אתה מדבר כאילו צה"ל מסתובב ברחובות שלהם ויורה במי שבא לו. צה"ל לא מתערב בענייני פנים שלהם, הם מנהלים את עצמם. איך שהם נראים זה איך שהם מנהלים את עצמם, עם הסיוע והתמיכה שיש להם בעולם הם היו יכולים להקים פה תשתיות וערים מעולות אבל הם בוחרים להמשיך להראות כקורבן, כי זה נוח להם.

אם אתה רוצה ללכת לפי מי היה לפני קודם בשטח הזה צריך לבדוק מי היה פה ראשון בהיסטוריה שזה כנראה איזה שבט של ציידים ולפי התאוריה שלך הם בעלי השטח היחידים וכול מי שבא אחריהם הוא פולש שאין לו זכות פה.

למה שיהיה לו אכפת?
ולרצות שטח וכיבוש זה דבר לגיטימי...

מאוד לגיטימי, וגם כיף.
תראה כמה החיילים האלה נהנים לשוטט להם בשדרות שאנז אליזה.
http://www.ww2incolor.com/d/25930-6/Paris22

יש צבא יותר מוסרי בעולם?

כן, למעשה, צה"ל יככב איפשהו בתחתית הרשימה.

אתה מדבר כאילו צה"ל מסתובב ברחובות שלהם ויורה במי שבא לו. צה"ל לא מתערב בענייני פנים שלהם, הם מנהלים את עצמם. איך שהם נראים זה איך שהם מנהלים את עצמם, עם הסיוע והתמיכה שיש להם בעולם הם היו יכולים להקים פה תשתיות וערים מעולות אבל הם בוחרים להמשיך להראות כקורבן, כי זה נוח להם.

אם אתה רוצה ללכת לפי מי היה לפני קודם בשטח הזה צריך לבדוק מי היה פה ראשון בהיסטוריה שזה כנראה איזה שבט של ציידים ולפי התאוריה שלך הם בעלי השטח היחידים וכול מי שבא אחריהם הוא פולש שאין לו זכות פה.

וואו, אז הם בטח צריכים להודות לצה"ל ולממשלה הישראלית שהם מרשים להם ברוב טובם לנהל את העניינים הפנימיים שלהם! איזה נדיבות, איזה רוחב לב. צריך להיזהר אבל, אם ימשיכו לפנק אותם ככה הם עוד עלולים לצפות מאיתנו גם להוריד את המחסומים שבנינו להם בשטחים שלהם, וזה סתם יהיה מטורף ולא הגיוני מצידנו.

נערך לאחרונה:
לא, למה, אתה ממליץ?

אולי בגלל זה רשמתי לפני השאלה את הביטוי "שאלה לא קשורה"?
Aftermath, איך קבעת שלקבל בתחת מכושי זה לא בשבילך? ניסית ולא אהבת או שאתה יודע מראש?
זה משהו אישי נגד הכושי שלנו? תמיד אפשר לנסות כושים אחרים.

אמרת שזה עובדה שמדינת ישראל כובשת עם אחר 50 שנה. איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?

אתה צוחק? 44 שנה מ-67 עד היום מספיק טוב לך? (הבהרה - אני לא שמאלן קיצוני ולא השתמטתי, אבל גם לא צריך להתעלם מהעובדות).

ברור שכיבוש הוא דבר לגיטימי, אחרת אין לאף אומה בעולם זכות על אף מדינה.

מאוד לגיטימי, וגם כיף.
תראה כמה החיילים האלה נהנים לשוטט להם בשדרות שאנז אליזה.
http://www.ww2incolor.com/d/25930-6/Paris22

הנה עוד כמה דברים מאד לגיטימיים
imgres

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית