הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 126

ארלובסקי אף פעם לא בדיוק היה אגדה מהלכת בתחום מבחינתי, אבל קצת עצוב לי לראות אותו מפסיד שוב ושוב לאחרונה...

נערך לאחרונה:
זה מה שקורה לכולם. צאק, רנדי, יוז... כולם מפסידים בסופו של דבר.

המאזן שלו לא משקף. הוא התחיל מאוחר מידי ובהתחלה כל הזמן הפסיד.
חוצמזה היו לו מליון הפסדי נאכס של חתך או משהו מעצבן שכזה.
היו גם קרבות שאחר כך התגלה שהוא הפסיד למסוממים (בארנט).
אז כן, המאזן שלא באמת לא משהו- אבל זה לא מוריד מההשגים שלו.

• פותח/ת השרשור
דוס סנטוס וקיין עומדים על אותו משקל פחות או יותר - ודוס סנטוס מבחינת סטרייקינג אולי לא ברמה של קיין כרגע, אבל בהחלט מסוגל להכניס ללסנר לא מעט מכות מדויקות ולנצח בדרך זו או אחרת...

דוס סנטוס וקיין באותו משקל בערך אבל מזה קשור למה שאמרתי? דיברתי על דוס סנטוס נגד לסנר

אם כבר אז אני בכלל לא מבין את הטרנד האחרון של כל מיני לוחמים בheavy weight לשקול 235 פאונד (קרו קופ, דוס סנטוס, קיין, קונגו, קוטור בזמנו וכו'...), קחו לדוגמא את פרנק מיר המלך, אחריי ההפסד שלו נגד לסנר הוא הבין שבשביל לעלות רמה הוא צריף להוסיף עוד משקל, והגיע לתחרויות הבאות שלו ב-265 בשקילה, וזה עשה לו רק טוב (פתח לקונגו את התחת ונתן את ההופעה הכי טובה שלו עד כה, ניצח אחריי זה את קרו קופ וכו'...)

מצחיק שגם אף אחד פה לא הזכיר משהו מאוד חשוב, פיודר נגד ביגפוט.
פברואר 12 סטיירקפורס, אני רוצה לראות את פיודר קובר אותו בנוקאווט של החיים.

Fedor_vs_Silva_Poster.jpg

אין מה להזכיר, כי פדור יקרע לו את הצורה
193ek.gif

דוס סנטוס וקיין באותו משקל בערך אבל מזה קשור למה שאמרתי? דיברתי על דוס סנטוס נגד לסנר

אם כבר אז אני בכלל לא מבין את הטרנד האחרון של כל מיני לוחמים בheavy weight לשקול 235 פאונד (קרו קופ, דוס סנטוס, קיין, קונגו, קוטור בזמנו וכו'...), קחו לדוגמא את פרנק מיר המלך, אחריי ההפסד שלו נגד לסנר הוא הבין שבשביל לעלות רמה הוא צריף להוסיף עוד משקל, והגיע לתחרויות הבאות שלו ב-265 בשקילה, וזה עשה לו רק טוב (פתח לקונגו את התחת ונתן את ההופעה הכי טובה שלו עד כה, ניצח אחריי זה את קרו קופ וכו'...)

אין מה להזכיר, כי פדור יקרע לו את הצורה
193ek.gif

דווקא מיר ירד במשקל חזרה , מול לסנר הוא עלה 264 אני חושב , בקרבות האחרונים הוא חזר ל250-255 אם אני לא טועה.

זה לא בדיוק טרנד , פשוט מחלקת המשקל כבד מתחילה מ206 פאונד ונגמרת ב265 , לעומת מחלקות אחרות בהם הטווח הוא גג 20 פאונד. לכן לוחמים שהמשקל הטבעי שלהם הוא 240 פאונד בבעיה . בגלל זה לא פעם דיברו על האפשרות לעשות עוד מחלקת ביניים נגיד ב235 פאונד.

• פותח/ת השרשור
דווקא מיר ירד במשקל חזרה , מול לסנר הוא עלה 264 אני חושב , בקרבות האחרונים הוא חזר ל250-255 אם אני לא טועה.

זה לא בדיוק טרנד , פשוט מחלקת המשקל כבד מתחילה מ206 פאונד ונגמרת ב265 , לעומת מחלקות אחרות בהם הטווח הוא גג 20 פאונד. לכן לוחמים שהמשקל הטבעי שלהם הוא 240 פאונד בבעיה . בגלל זה לא פעם דיברו על האפשרות לעשות עוד מחלקת ביניים נגיד ב235 פאונד.

בקרב השני מול לסנר הוא שקל 245,בקרב האחרון שלו נגד קרו קופ הוא שקל בסביבות ה-255 באמת, נראה לי שסה''כ זה פשוט תנודות במשקל ובסופו של דבר הוא יגיע 265 פאונד לתחרויות.

לגבי קט' ביניים, לא חושב שאם זה יקרה לUFC יהיו מספיק מתחרים ל-2 הקט', מה גם שהם החליטו להכניס את קט' ה-feather weight המשעממת השנה ככה שהסיכויים אפילו יותר קטנים שתיפתח עוד קט'.

בקרב השני מול לסנר הוא שקל 245,בקרב האחרון שלו נגד קרו קופ הוא שקל בסביבות ה-255 באמת, נראה לי שסה''כ זה פשוט תנודות במשקל ובסופו של דבר הוא יגיע 265 פאונד לתחרויות.

לגבי קט' ביניים, לא חושב שאם זה יקרה לUFC יהיו מספיק מתחרים ל-2 הקט', מה גם שהם החליטו להכניס את קט' ה-feather weight המשעממת השנה ככה שהסיכויים אפילו יותר קטנים שתיפתח עוד קט'.

אני כמעט בטוח שמיר עלה מול לסנר לקרב השני ב264 פאונד , אם אתה רוצה אני יכול לבדוק.
דווקא המשקלים הקלים של הwec מספקים לרוב קרבות מצוינים.

• פותח/ת השרשור
אני כמעט בטוח שמיר עלה מול לסנר לקרב השני ב264 פאונד , אם אתה רוצה אני יכול לבדוק.
דווקא המשקלים הקלים של הwec מספקים לרוב קרבות מצוינים.

http://www.mmageeks.co.cc/2010/09/frank-mir-vs-brock-lesnar-rematch.html

0:50 בנתונים, 245.

----------------------------

מקווה שעברו מספיק ימים ואף אחד לא יקבל פה ספוילרים...

סה''כ אירוע קצת מאכזב ממה שהיה אמור להיות, אבל :

ג'ונס הדבר הבא בmma

פורסט עוד לא אמר את המילה האחרונה, ריץ' צריך להישאר ב185 פאונד

סילבה אגדה
🤪

http://www.mmageeks.co.cc/2010/09/frank-mir-vs-brock-lesnar-rematch.html

0:50 בנתונים, 245.

----------------------------

מקווה שעברו מספיק ימים ואף אחד לא יקבל פה ספוילרים...

סה''כ אירוע קצת מאכזב ממה שהיה אמור להיות, אבל :

ג'ונס הדבר הבא בmma

פורסט עוד לא אמר את המילה האחרונה, ריץ' צריך להישאר ב185 פאונד

סילבה אגדה
🤪

כן ראיתי, אתה זוכר באיזה קרב הוא עלה ב264 פאונד?

סילבה יצור, כמה כח היה צריך להיות במכה הזאת.
ראיתי הרבה אנשים חוטפים דבר כזה בחיים לא ראיתי מישהו שהיה קרוב לנוקאאוט מזה.

והסיבוב הראשון של אלנברגר נגד רוצ'ה היה מעולה! נהניתי מכל שניה רוצ'ה מטורף בקרקע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית