נק' מוניטין:
5,423
- 2,033
- 4
חחחחחחח עצים בינאריים, סדר זה לא משהו מטורף, ואם אני טועה גם יש בחירות עם כל השטויות האלה ככה שאפילו רקורסיות אתם לא צריכים להתאמץ לעשות, זה לא ביג דיל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב על לבחור ביולוגיה, מדעי המחשב ורובוטיקה 😃
רק בעיה שיש לי במחצית א' 65 בביולוגיה אבל זה רק כי יש לי חרא מורה שהורידה לי ציונים במחבנים על שטויות,
זה שרשמתי לה גלוקוז הוא חד סוכר במקום לרשום גלוקוז הוא פחמימה היא הורידה לי נקודות \=
אני רק לא בטוח אם אני יכול עם ציון כזה להרחיב את המקצוע.
וכל זה בהנחה שזה ככה:
קבוצה א'
1. פיסיקה
2. בילוגיה
3. מדעי החברה (סוציולוגיה ופסיכולוגיה)
4. תקשורת
קבוצה ב'
1. ג"ג
2. כימיה
3. מדעי המחשב
4. ערבית
5. מדעי החברה (כלכלה ופסיכולוגיה)
6. תיאטרון מורחב
7. אומנות מורחב
8. ספרות
קבוצה ג'
1. רובוטיקה
2. רוסית
בתיה מלמדת אותי ביולוגיהככה אני עשיתי.. ד"ש לפליקס ... המורה הכי טוב שיש בבצפר הזה
מי מלמדת אותך ביולוגיה?
פנינה או גל?
ביולוגיה זה מקצוע קל..
תכלס עשיתי בחכם שהרחבתי את שלושת אלה
ביולוגיה - 92
מדי המחשב - 91
רובוטיקה - 100
זה כבר 15 יחידות מדעיות עם ציון סופי מעל 90
מקצועות קלים ומעניינים סה"כ
אני בפסיכולוגיה-סוציולוגיה וזה יחסית קל.
דברים שממש פשוט להבין.
אני בפסיכולוגיה-סוציולוגיה וזה יחסית קל.
דברים שממש פשוט להבין.
לא רק שאתה רוצה לכפות על כולם גיוס, אתה גם רוצה להגיד להם מה ללמוד?
הוא אמר לו מה לא ללמוד. אפשר להגדיר קבוצה ע"י האיברים בה או ע"י הגדרת המשלים 😛
מה בושה בזה? פסיכולוג שמקבל פגישות פרטיות בארה"ב, לוקח 150-200 דולר לשעה, ממש מסכן, מרוויח יותר מרופא משפחה.בושה ללמוד את זה
מה בושה בזה? פסיכולוג שמקבל פגישות פרטיות בארה"ב, לוקח 150-200 דולר לשעה, ממש מסכן, מרוויח יותר מרופא משפחה.
אבל ממה שהבנתי לא לומדים (לפחות אצלינו) 5 יחידות פסיכולוגיהמה בושה בזה? פסיכולוג שמקבל פגישות פרטיות בארה"ב, לוקח 150-200 דולר לשעה, ממש מסכן, מרוויח יותר מרופא משפחה.
גם בארץ פגישה אישית עולה 200-250 ש"ח לשעה, זה אחלה משכורת.שכחת שאנחנו לא גרים בארהב ולא מקבלים פה 200 דולר לשעה ואין פה הרבה אפשרויות תעסוקה כמו שם.
כדאי לך לבוא לחיות בארץ כדי להזכר שארהב זה לא ישראל,נראה לי שכחת את זה
אין לי מושג איפה אתם חיים. פגישה אישית עם פרופסור עולה בין 600 ל-800 שקל בארץ. תור פרטי לרופא מומחה עולה בין 500 ל-600 שקל היום. ככה הדוד שלי מימן לעצמו וילה.גם בארץ פגישה אישית עולה 200-250 ש"ח לשעה, זה אחלה משכורת.