עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤦♂️ כן, גם אני מדבר עברית מלידה.למזלי מתמטיקה ואנגלית אלה המקצועות שבאים לי הכי בקלות(5-5) וגם בעברית אני די טוב.
אני ממש מתלבט אם כדאי לבטל את ההרשמה וללמוד לבד, גם יש לי כבר ספרים מאחי ככה שפה אני מסודר
🤦♂️ כן, גם אני מדבר עברית מלידה.
המרכז הארצי לבחינות ולהערכה - הבחינה הפסיכומטרית - בחינה ממוחשבת להתנסות
קח, פשוט שב ותעשה ותגיד לנו כמה קיבלת. אני קיבלתי 587.
ואל תחשוב ש5 אנגלית אומר שאתה הולך לקבל ציון טוב באנגלית או ש5 מתמטיקה יתן לך טוב בכמותי
אמרתי שאני תותח ? אמרתי שיש לי אנגלית טובה. יש לך איזה מום במוח אני מבין אה ?587 ואתה עדיין מרגיש בנוח לקשקש על זה שאתה תותח על ושאף אחד לא יתווכח איתך. לפחות ביטחון עצמי לא חסר לך.
העברית של הפסיכומטרי זה גם לוגיקה ועוד כל מיני שטויות שאני לא כ"כ זוכר כרגע. דווקא שם (ובכמותי) יש הרבה יתרונות לקורס. בהנחה שהקורס טוב הוא פוטנציאלית יעלה לך את הפסיכומטרי ב-50 + נקודות.למזלי מתמטיקה ואנגלית אלה המקצועות שבאים לי הכי בקלות(5-5) וגם בעברית אני די טוב.
אני ממש מתלבט אם כדאי לבטל את ההרשמה וללמוד לבד, גם יש לי כבר ספרים מאחי ככה שפה אני מסודר
קיבלת 587 ולי יש מום במוח. הייתי עובד חזק על הלוגיקה לקראת הפסיכומטרי.אמרתי שאני תותח ? אמרתי שיש לי אנגלית טובה. יש לך איזה מום במוח אני מבין אה ?
ומה רע ב587
אתה בעצמך אמרת שהקורס יעלה לי 50+ נקודות(ואני שמעתי שהממוצע זה 100-130) חוץ מזה שירד לי המון על עברית כי קיבלתי בזה 100 (ותראה מה כתבת בציטוט)העברית של הפסיכומטרי זה גם לוגיקה ועוד כל מיני שטויות שאני לא כ"כ זוכר כרגע. דווקא שם (ובכמותי) יש הרבה יתרונות לקורס. בהנחה שהקורס טוב הוא פוטנציאלית יעלה לך את הפסיכומטרי ב-50 + נקודות.
כמו שאמרתי קודם, לא הייתי ממליץ על קורסים של תיכון כי הם זורקים לשם את הבררה של המורים מתוך נקודת הנחה שהילדים שם לא ידעו יותר טוב.
קיבלת 587 ולי יש מום במוח. הייתי עובד חזק על הלוגיקה לקראת הפסיכומטרי.
זה לא מסוג הדברים שהייתי מצהיר עליהם באופן פומבי. אני אספר לך שגם אם קורס יעלה לך את הציון ב-100 נקודות זה לא יהפוך אותך למשהו מרשים.אתה בעצמך אמרת שהקורס יעלה לי 50+ נקודות(ואני שמעתי שהממוצע זה 100-130) חוץ מזה שירד לי המון על עברית כי קיבלתי בזה 100 (ותראה מה כתבת בציטוט)
למה לא ? אז קיבלתי 100 במילולי כי זה מילים שלא ראיתי בחיים או משפטים שצריך להשלים בטכניקות שעוד ילמדו אותי.זה לא מסוג הדברים שהייתי מצהיר עליהם באופן פומבי. אני אספר לך שגם אם קורס יעלה לך את הציון ב-100 נקודות זה לא יהפוך אותך למשהו מרשים.
אומנם זה קשה בגיל שלך, אבל קצת צניעות תחסוך לך הרבה מבוכה בעתיד. במינימום זה לא תתן לאנשים מוטיבציה להכניס אותך לפרופורציה.
חוץ מזה, צניעות זה לאנשים שאין להם על מה להתרברב. ואגב, לא התרברבתי בכלום.
אני לא יודע איך לא הרגשת מגוחך תוך כדי שכתבת את המשפט הזה.טוב תתווכח עם תלמיד 5 יחידות.
התרברבתי בכך שאני 5 יחידות ? איך הבנת את זה בכלל ? יש לי ילדים בכיתת 5 יחידות שלא יודעים לקרוא. אני אמרתי שאני 5 יחידות ואני עשיתי בחינת פסיכומטרי אחת וזה ממש לא אותו דבר.אני לא יודע איך לא הרגשת מגוחך תוך כדי שכתבת את המשפט הזה.
אין לך במה להתרברב בנושא הזה, סמוך עליי.
אתה צעיר, תלמד לבחינה לבד, ותגש.למזלי מתמטיקה ואנגלית אלה המקצועות שבאים לי הכי בקלות(5-5) וגם בעברית אני די טוב.
אתה נשמע מגוחך ''אין להם מה לחדש לי''התכוונתי שאני טוב בעברית בסקירות סיכום וזה,ואני סבבה גם בלקלוט מילים חדשות.
אנגלית יש לי מהבית אז גם בזה אני יחסית טוב .
בקיצור אעשה מבחנים כדי לראות באיזה מצב אני ואם אתם אומרים שמביאים את המורים הגרועים אז לא חושב שיש להם יותר מדי מה לחדש.
מה הדברים שהם אומרים בקורסים בגדול?
מה שחנן כתבלא חושב שאתה נשמע מגוחך, תעשה סימולציה ותראה איפה אתה עומד. בוא נשמע יהב, מה הם כבר יכולים לחדש לו? "אריגים סודיים" של הצבות מספרים? זה שטויות, כל מה שצריך זה פוטנציאל ראשוני, שליטה מלאה בכל נושאי החומר ותרגול.