הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פסיכומטרי בתיכון

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שיטות וטיפים אי אפשר למצוא באינטרנט?
ולגבי ההתמדה אני לא חושב שזה נכון לאמר שזה אחד מהיתרונות של הקורס כי הקורס הוא רק פעמיים בשבוע וההתמדה באה מהרצון של התלמיד להצליח

שיטות וטיפים אי אפשר למצוא באינטרנט?
ולגבי ההתמדה אני לא חושב שזה נכון לאמר שזה אחד מהיתרונות של הקורס כי הקורס הוא רק פעמיים בשבוע וההתמדה באה מהרצון של התלמיד להצליח
אז אל תקח, תחסוך 1000 שקל.
בהצלחה

עשיתי פסיכומטרי בזמן תיכון עם קידום והיה גרוע ביותר. באמצע כבר הבנתי שלא היה לי 'מוטיבציה' לזה (חשבתי שכן, אבל כשאתה נכנס לזה אתה מבין כמה לא).
אני חושב שמי שמסוגל ויכול ורוצה לנסות ולא מפריע לו הסכום שמשלמים - אז למה לא לנסות... אולי תגיע לציון שתייחל לו וזה יקצר לך המון זמן לאחר הצבא, שזה דבר שאני מאוד ממליץ לאנשים למה כן לעשות פסיכומטרי בזמן הלימודים בתיכון.
מצד שני - אם אתה לא יודע מה אתה רוצה ללמוד בעתיד ואתה הולך בשביל לנסות - א. חבל על הכסף, ב. חבל על הזמן שלך.

בקיצור, אם יש לך תחום או כיוון בראש, יש לך כוחות ואתה מוכן להשקיע באמת (באמת אבל!) אז לך על זה כי זה שווה את זה ומקצר המון זמן בעתיד.
אם אין לך כמעט כלום מכל אלה - חבל, תלך ותהנה ותבזבז את הכסף על משהו אחר או שתשמור אותו בצד.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תחום לעתיד אין לי, אבל בגלל שזה מחזיק ל7-10 שנים אז זה עדין יכול להיות שימושי.
אם אני אעשה זה יהיה ללא הקורס, ובינתיים אני אחשוב על זה עד סוף יולי שם אצטרך כבר להירשם אם ארצה להיבחן.
תודה לכולם:)

אם אתה רוצה לעשות תעשה ללא קורס
זאת הייתה טעות ענקית מצידי לעשות לפני יב , לא השקעתי לא היה לי ראש לזה וגם הקורס היה שווה לתחת
אם אתה מתגייס מאוחר תעשה בין סיום התיכון לגיוס , הרבה יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית