הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חדש-קוטג' 1%

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
ראיתם את זה?
הרגע חזרתי מהסופר מרקט והביאו מלאי שלם של קוטג' 1%.

צריך לנסות 😃

http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=17854

cot1.jpg

1. ביזבוז כסף, כי הכמות נמוכה יותר מגביע רגיל
2. הערכים ממש לא משהו ביחס לחצי אחוז, אם כבר עדיף לאכול את ה3% ולפחות להנות מהטעם
3. זה גימיק שיווקי, הורדיו את החצי אחוז מהמדפים כי זה היה נשמע רע, אבל 1% בדומה לחלב נשמע הרבה יותר טוב אז אולי אנשים יקנו את זה

• פותח/ת השרשור
http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=17854

cot1.jpg

1. ביזבוז כסף, כי הכמות נמוכה יותר מגביע רגיל
2. הערכים ממש לא משהו ביחס לחצי אחוז, אם כבר עדיף לאכול את ה3% ולפחות להנות מהטעם
3. זה גימיק שיווקי, הורדיו את החצי אחוז מהמדפים כי זה היה נשמע רע, אבל 1% בדומה לחלב נשמע הרבה יותר טוב אז אולי אנשים יקנו את זה

אתה אומר שלא ימכרו יותר את החצי אחוז בעקבות המכירה של ה1%?

עזבו אותכם תקנו קוטג' 1% ותערבבו את זה עם 2-3 ביצים לביתה (יעני תטגנו גם את הקוטג')
רק ככה זה אפשרי לאכול קוטג'...

לטגן קוטג' עם ביצה? זה חדש...
לא עדיף למרוח את הקוטג' על פרוסת לחם ולשים עלייה את החביתה?

ד"א אחרי הטעימה של ה-0.5% אני מעדיף ללכת על ה-3% (אני מאמין ש1% סתם חרא)

בישביל מה ליסבול את הרעל הזה? 😵
אכלתי פעם אחת חצי אחוז כימעט תבעתי את תנובה על ניסיון לרצח. :bad:

כן,אני באופן קבוע אכלתי 2 קופסאות קוטג' חצי אחוז ביום בתפריט.שמתי לב שהוא נגמר אז תקופה החלפתי לגבינה של סקי חצי אחוז(בספר אם זה חצי אחוז)

ואז ראיתי את השטות האתי-אמנם הוא טעים,אבל הוא 200 גרם במקום 250:suicide: והמחיר אותו מחיר אם אני לא טועה

😵‍💫🥊

איזה מפונקים יש פה:s59: אני בחיטוב הייתי אוכל 2-3 קוטג' חצי אחוז, ועוד 2 גביעים של גבינה חצי אחוז ביום.והטעם טעים מאוד אפילו הייתי מחכה לאכול כבר תקוטג' לא מבין אותכם:nono:

לגבינה חצי אחוז, תמיד הוספתי ממתיק(סטיביה) ותמציות בטעמים כדי שאני אצליח לאכול.
עם הקוטג' לא הייתה לי בעיה, בגלל הכמויות של המלח שיש בו.

אני חושב שאין טעם לסבול עם החצי אחוז, אפשר בכיף לאכול 3 אחוז. מה גם שהשומן הרווי שבו ( שבכמות לא גדולה) לא כזה נורא כמו שבדרך כלל מציגים את זה.

לטגן קוטג' עם ביצה? זה חדש...
לא עדיף למרוח את הקוטג' על פרוסת לחם ולשים עלייה את החביתה?

ד"א אחרי הטעימה של ה-0.5% אני מעדיף ללכת על ה-3% (אני מאמין ש1% סתם חרא)
כי קוטג' זה לא טעים.. זה גם קר והורס את החביתה.. ואם אתה רוצה לאכול כמות נורמלית אתה צריך 10 פרוסות..

אני מערבב את הביצה עם הקוטג' עם קצת פלפל שחור ומטגן את זה ככה..
יוצא דלוקס. לא להאמין שפעם זה היה קוטג'

הכי טעים זה שכבת מטבוחה \ קטשופ, על זה קוטג ועל זה חביתה עם ירקות, הקוטג 1 אחוז החדש הרבה יותר טעים מהחצי אחוז ומזכיר דווקא את החמש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית