מידע שימו לב!! אסור לאכול פחמימות בצהריים!

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
http://www.mako.co.il/video-blogs-loli-finish/Article-fef34c08af62d21006.htm

🤡🤡🤡

תעשו לעצמכם טובה ותראו את הסרטון שלה.

ציטוט נבחר: "לאנשים שרוצים לרדת במשקל חשוב במיוחד להפריד פחמימות מחלבונים בארוחת הצהריים"

ואני שואל: אין גבול לקרקס??

פשוט עצוב

אה כן, ובשבוע הבא היא הבטיחה שתהיה כתבה על הנזקים של החלב.

תודה על המידע!

לא אין גבול לקרקס....
כל התחום הזה כל כך מלא בזייני שכל ודבילים
ומה שנחמד להם זה שיש הרבה פתים שמוכנים לשלם הרבה כסף כדי לשמוע זיוני שכל ולצפות לתפרופות פלא
נטורופאטיה זה בכלל אחד הדברים היותר דביליים לדעתי
רק הרעיון שתמיסה מסויימת תיהיה חזקה יותר אם היא תיהיה מדוללת במים הוא אפסורד
מעבר כמובן לרעיון שתמצית "חרטא ברטה אורגני משוודיה" תיהיה יעילה כנגד מחלה מסויימת
הרעיון שתמיסה שיש בה יחס של 1/10000 של חומר "פעיל" [ל1לז] לעומת מים .. יותר יעילה וחזקה מאותה תמיסה שהיא 100% אותו חומר... הוא דבילי מיסודו .. זיכרון המים עלק...

פשוט מחלבה של מזומנים

אגב קבלו סיפור מאחד החברה בקורס שלי [של הליצני חדר כושר]
שבוע הבא יש לנו את הבחינה הסופית [סוף כל סוף] וכאשר אותוב חרו נשאר על מהו השריר האגוניסט בשכיבות סמיכה בשיפוע עליון.. כמובן שענה שהשריר האגוניסט הוא הלטיסימוס דורסי.. והאנטגוניסט הוא הטרפזיוס...
איזה יופי וטוב לדעת שאלה יהיו המדריכים הבאים במכון שלכם... מה שעוד יותר אפסורד שהוא בטח יעבור את המבחן [הליצני עד כאב הזה]...

אין עתיד

גם אצלנו יקפידו בטח
אבל עצם זה שמספיק 70 לעבור
+
הוא בטח יחרוש למבחן
אז הוא יזכור את זה למבחן וישכח אחרי זה
בסופו של דבר יצא מאמן ליצן

אבל אחייי היא דוקטור לנטורופתיה!

אגב זאת אשתו של אלי פיניש

1_wa.jpg

תודה על המידע!

לא אין גבול לקרקס....
כל התחום הזה כל כך מלא בזייני שכל ודבילים
ומה שנחמד להם זה שיש הרבה פתים שמוכנים לשלם הרבה כסף כדי לשמוע זיוני שכל ולצפות לתפרופות פלא
נטורופאטיה זה בכלל אחד הדברים היותר דביליים לדעתי
רק הרעיון שתמיסה מסויימת תיהיה חזקה יותר אם היא תיהיה מדוללת במים הוא אפסורד
מעבר כמובן לרעיון שתמצית "חרטא ברטה אורגני משוודיה" תיהיה יעילה כנגד מחלה מסויימת
הרעיון שתמיסה שיש בה יחס של 1/10000 של חומר "פעיל" [ל1לז] לעומת מים .. יותר יעילה וחזקה מאותה תמיסה שהיא 100% אותו חומר... הוא דבילי מיסודו .. זיכרון המים עלק...

פשוט מחלבה של מזומנים

אגב קבלו סיפור מאחד החברה בקורס שלי [של הליצני חדר כושר]
שבוע הבא יש לנו את הבחינה הסופית [סוף כל סוף] וכאשר אותוב חרו נשאר על מהו השריר האגוניסט בשכיבות סמיכה בשיפוע עליון.. כמובן שענה שהשריר האגוניסט הוא הלטיסימוס דורסי.. והאנטגוניסט הוא הטרפזיוס...
איזה יופי וטוב לדעת שאלה יהיו המדריכים הבאים במכון שלכם... מה שעוד יותר אפסורד שהוא בטח יעבור את המבחן [הליצני עד כאב הזה]...

אין עתיד
לי ירדו 10 נק' במבחן הסופי בגלל 2 שאלות:
1. מה מספר האימונים שנדרש לתת למתאמן מתקדם, כמובן שהתשובה הנכונה הייתה 4-5 ואני סימנתי משהו אחר לא זוכר כבר מה
2. הייתה שאלה על תרגיל בטן וכמובן שלא למדתי שום תרגילי בטן למבחן וירדו לי נק' על זה

לי ירדו 10 נק' במבחן הסופי בגלל 2 שאלות:
1. מה מספר האימונים שנדרש לתת למתאמן מתקדם, כמובן שהתשובה הנכונה הייתה 4-5 ואני סימנתי משהו אחר לא זוכר כבר מה
2. הייתה שאלה על תרגיל בטן וכמובן שלא למדתי שום תרגילי בטן למבחן וירדו לי נק' על זה

חחחח אני ידעתי שישגעו אותי ובאמת חפרו לי על בטן חצי מבחן
בחצי השני הסברתי לו למה ב LB יכול להיות אי ספיקה אקטיבית של ההמסטרינג
והוא לא הבין אז הבוחן השני אמר שהוא יסביר לו אחר כך

היי
(אני חדשה פה אז בטח יהיו לי הרבה שאלות מפגרות)
מתי עדיף לצרוך אם ככה את הפחמימות? (בלי שום קשר לשילוב שלהן עם החלונים)

חחחח אני ידעתי שישגעו אותי ובאמת חפרו לי על בטן חצי מבחן
בחצי השני הסברתי לו למה ב LB יכול להיות אי ספיקה אקטיבית של ההמסטרינג
והוא לא הבין אז הבוחן השני אמר שהוא יסביר לו אחר כך

חח... לא עברתי על אף תרגיל.. למעשה לא לדמתי לכלום בקורס הזה חוץ מאנטומיה
יש לכ מני תרגילים הזויים לבייספס.. כפיפת מרפקים בשכיבה על הבטן על ספסל בשיפוע חיובי עם משקולות יד 😵

וכמובן את ה bird-dog האימתי לזוקפי הגב

היי
יש דעה רווחת שאומרת בד"כ לאחר האימון, כך ה"ניצול" טוב יותר. מבחינה מדעית, זה לא הוכח, אבל אולי יהיה משהו ממשי יותר בעתיד.
בכל מקרה אין צורך להפריד בין פחמימות לחלבונים וזמן הצריכה לא משנה (בכל מזון שהוא, גם ממש לפני השינה).
מטבוליזם עובד כל הזמן, גם כשישנים, ככה שלעשות הפרדות או זמנים מסויימים, לגוף לא אכפת, דברים כל הזמן מתרחשים במערכת העיכול ותאים כל הזמן עושים פליטה והכנסה של אנרגיה כזו או אחרת (חלקם לפחות).

היי

כשאת רעבה
ואם מזמינים אותך לאוכל אז גם שאת לא רעבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית