אחר ניסוי אמיתי:בלוגר לוקח מנת יתר...

• פותח/ת השרשור L1oR
  • פורסם בתאריך
לא אמרתי שלוקחים את הפשוט יותר, ההפך, אנשים נוטים לסבך יתר על המידה דברים. בכל התחומים. אני לא יודע למה דוקא ABCDE ולא איזה המצאה קיקיונית אחרת. מהידע הכללי שלי ומהמאמרים שקראתי של ריפ וחבריו אני מבין שזה התחיל משנות ה70 בערך בתקופה שהבודיבילדינג תפס חזק והיה פיצוץ של תוכניות אימונים של כל הבילדרים המפורסמים באותה תקופה והיה את ההוא (ארתור ג'ונס או משהו) שהמציא בעצם את האימון מכונות וזה תפס..

אני לא יודע אם יש מדינות שזה שונה והאמת שהיום קשה לי להאמין. יותר מדי גלובליזציה ויותר מדי פרסום בכל מקום - כך שהפרסום אחיד. אני יודע מסבא ואבא שלי שברוסיה עד שנות ה90 ברוב המקומות (שהם הכירו לפחות) האימונים היו מאד דומים לSS וstrongman . כמעט לא השתמשו במכונות או כל דבר ליצני אחר. כך גם בתזונה. אבל אני מאמין שהיום זה כבר לא ככה, והתקשורת המטומטמת הגיעה גם לשם.

😵😣

הסיפור מרוסיה מעניין. איך אתה מסביר את זה שהתקשורת שם לא שימרה את ה"אמונות התפלות" ובחרה להחליף אותם במשהו אחר, ובארץ זה לא קורה שמחליפים את האמונות התפלות?
כנראה שזה באמת קשור ליכולת תפיסה של אנשים והנטייה לסבך דברים.

לא נראה לי שהומאופתים טענו שאפשר להגיע למנת ייתר מהכדורים האלו, ככה שאני לא מבין מה הוא מוכיח.

שינסה לקחת כמה כשיש לו כאב ראש ויראה אם זה עובד או לא
מה עם מחקרי שוטי החלב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית