הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על עצמי

• פותח/ת השרשור itlevi
  • פורסם בתאריך

itlevi

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני חדש כאן.. עוד לא הבנתי איך הכל עובד..
רציתי לשמוע קצת תגובות על האימונים שלי והמשקלים..
אני ספורטאי מקצועי..
אני מתאמן עם משקולות כבדות 3 פעמים בשבוע, באימונים: קלין, לחיצת כתפיים (jerk) לחיצת חזה וסקוואט .
משקלים :
קלין -120 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת כתפיים- 135 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת חזה- 170 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
סקוואט - 160 ק''ג כפול 5 חזרות כפול 6 סטים..
אני שוקל 108 ... מטר 85 גובה.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המשקלים שלי , מה חזק ומה חלש מה צריך שיפור.
אגב השיא שלי בלחיצת חזה הוא 195 ..😃

טוב אחרי שהבנתי מי אתה, אל תעלב ותקח את הדברים שאני אומר בתור ביקורת שלך כספורטאי להצליח ולהיות ספורטאי טוב יותר בעתיד:

1. אל תעלה סירטונים לפורום, זה יצור פה בלאגן (ראיתי חלק מהסירטונים שלך)
2. תשפר את הטכניקה שלך בכל התרגילים ותוריד משקלים כי אלו לא המשקלים האמיתיים שלך, הטכניקה שלך לקויה מהיסוד ואין שום סיבה שתעשה את התרגיל בטכניקה לא נכונה כדי להרים יותר משקל.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלי מתאימה למקצוע שלי.... לא ציפיתי לתגובות כאלה מהאנשים שכיביכול מתעסקים בספורט.....

הטכניקה שלי מתאימה למקצוע שלי.... לא ציפיתי לתגובות כאלה מהאנשים שכיביכול מתעסקים בספורט.....
אני אשמח ללמוד משהו חדש. תסביר איך הטכניקה של לעלות את הגב ולעשות לחיצת חזה עם הרגליים, מועילה איכשהו לספורט של עצמך?
וכמו שאמרתי, תשמור את האגו בצד, הרבה אנשים מגיעים לכן בגישה של "אנטי" וכביכול שהם יודעים הכל ושיש להם את המאמנים הכי טובים בעולם, אני מצטער, אבל חלק גדול מהם מגלים שלא כך הדברים והם מקשיבים לצד השני של המטבע. אתה יכול לראות כאן מגוון רחב של אנשים בין היתר משתתפים בטריאטלונים, ספרינטרים, שחקני כדורסל, כדורגל ועוד.

אני אשמח ללמוד משהו חדש. תסביר איך הטכניקה של לעלות את הגב ולעשות לחיצת חזה עם הרגליים, מועילה איכשהו לספורט של עצמך?
וכמו שאמרתי, תשמור את האגו בצד, הרבה אנשים מגיעים לכן בגישה של "אנטי" וכביכול שהם יודעים הכל ושיש להם את המאמנים הכי טובים בעולם, אני מצטער אותך אבל חלק גדול מהם מגלים שלא כך הדברים והם מקשיבים לצד השני של המטבע. אתה יכול לראות כן מגוון רחב של אנשים בין היתר משתתפים בטריאטלונים, ספרינטרים, שחקני כדורסל, כדורגל ועוד.

שחקני פוטבול חובבים 🤡
שמעתי שיש אחד כזה בדימוס כבר (חבר הנהלה)

אולי תשתפו אותנו בסרטונים? לא יודע למה זה צריך להיות משהו סודי.

והיחסים בין המשקלים שלך ממש מוזרים, אין לי מושג לאיזה ספורט מקצועי זה אמור להיות הגיוני לו.

אולי תשתפו אותנו בסרטונים? לא יודע למה זה צריך להיות משהו סודי.

והיחסים בין המשקלים שלך ממש מוזרים, אין לי מושג לאיזה ספורט מקצועי זה אמור להיות הגיוני לו.
זה לא סודי אם הוא רוצה שיפרסם לבד, זה סירטונים שלו. אם הוא רוצה לתת לי אישור לפרסם אני אפרסם, אני רק אומר שהתגובות כאן לא יהיו לטובתו ושיקח את הדברים כמו שהם. אם הוא רוצה שינסה להשתפר ולהתייעל, אם לא , שימשיך בדרך שהוא עובד כרגע וזמנים יגידו.

itlevi , ברוך הבא לפורום

אני מזהה את השם שלך וגם יצא לי לראות את הבנץ' שלך דרך הפייסבוק (גם את הבנץ' שבו אתה משתמש באחד מהחברים שלך כהתנגדות 😃 )

אני מציע לך לא להעלב מהביקורות כאן ומהיחס, גם אני הגעתי לכאן בגישה של יודע הכל ומאז למדתי הרבה
נסה להשאר כאן ולקרוא קצת מאמרים, אני משוכנע שאתה יכול ללמוד הרבה בכל מיני תחומים

מניח שיש סיכוי טוב ששמעת את השם שלי
אלכס ארונוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית