הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ על עצמי

• פותח/ת השרשור itlevi
  • פורסם בתאריך

itlevi

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני חדש כאן.. עוד לא הבנתי איך הכל עובד..
רציתי לשמוע קצת תגובות על האימונים שלי והמשקלים..
אני ספורטאי מקצועי..
אני מתאמן עם משקולות כבדות 3 פעמים בשבוע, באימונים: קלין, לחיצת כתפיים (jerk) לחיצת חזה וסקוואט .
משקלים :
קלין -120 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת כתפיים- 135 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת חזה- 170 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
סקוואט - 160 ק''ג כפול 5 חזרות כפול 6 סטים..
אני שוקל 108 ... מטר 85 גובה.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המשקלים שלי , מה חזק ומה חלש מה צריך שיפור.
אגב השיא שלי בלחיצת חזה הוא 195 ..😃

"מרשים" זה לא מדיד, לדעתי כשמישהו עושה משהו שאני לא יכול אני קורא לזה מרשים. כמו שאמרת זה פורום של חובבנים אז תוצאות מעל לתוצאה הממוצעת של החובבן (ובמקרה גם התוצאה הכי גבוהה פה בפורום) אמורה להיות דיי מרשימה.

כל תצוגות הכוח הכי כבדות שנראו פה לא מתקרבות לרמה עולמית / אירופאית וכו'... אז שום דבר לא מרשים בפורום?

"מרשים" זה לא מדיד, לדעתי כשמישהו עושה משהו שאני לא יכול אני קורא לזה מרשים. כמו שאמרת זה פורום של חובבנים אז תוצאות מעל לתוצאה הממוצעת של החובבן (ובמקרה גם התוצאה הכי גבוהה פה בפורום) אמורה להיות דיי מרשימה.

כל תצוגות הכוח הכי כבדות שנראו פה לא מתקרבות לרמה עולמית / אירופאית וכו'... אז שום דבר לא מרשים בפורום?

להגיד שסנאץ' 110 זה מרשים, זה בערך כמו להגיד שסקוואט 200, או דדליפט 230 מרשימים. אלה תוצאות ממוצעות, ורחוקות מלהרשים מישהו. זה בטח ובטח לא משקל שעליו אפשר להגיד שאתה מעבר לביקורת.

להגיד שסנאץ' 110 זה מרשים, זה בערך כמו להגיד שסקוואט 200, או דדליפט 230 מרשימים. אלה תוצאות ממוצעות, ורחוקות מלהרשים מישהו. זה בטח ובטח לא משקל שעליו אפשר להגיד שאתה מעבר לביקורת.

שוב פעם, מרשים זה לא מדיד, עובדה. שכל אחד יעשה ישווה את מה שהוא רואה למה שהוא רוצה. אני בוחר להשוות את התוצאות האלה אליי ולמקום שאני נמצא פה (ישראל), ואני לא בטוח שיש יותר מדי לא משקולנים שמניפים את המשקל הזה בארץ. מי שרוצה להשוות את מה שהוא רואה לרמות גבוהות יותר מוזמן.

לא אמרתי כלום על כך שמישהו מעבר לביקורת ואני לא חושב שיש מישהו בעולם הזה שחסין מביקורת (לא מאמין בחוק מייקל ג'ורדן).

מצוין, כל העניין הזה היה בגלל הביקורת. אם אתה בוחר להתרשם מהישגים ממוצעים זו כמובן זכותך.

• פותח/ת השרשור
הקטע עם הסקוואט הוא שהמאמן שלי לא נתן לי עד השנה לעשות דיפ סקוואט, כי אני לא צריך את זה ממש . רוב השנה אנחנו עושים או קפיצות או חצי סקוואט. השנה הכנסו דיף בהכנה, ככה שאני לאט לאט מתרגל אליו.
אני חושב שסנאץ' זה אחד התרגילים הקשים שיש, ולוקח הרבה זמן לעלות בו משקל, עשיתי הפסקה ממנו לחודשיים בהם אני עושה את הקלין...
הסרטון של החזה שלי הגיע לפורום?
עם כן איפה הוא אני לא מסתדר עם הפורום ..

מצוין, כל העניין הזה היה בגלל הביקורת. אם אתה בוחר להתרשם מהישגים ממוצעים זו כמובן זכותך.

הישגים ממוצעים בהשוואה למה? לאולימפיאדה? לארץ? ללא משקולנים? אליך? (כל אחד בוחר את מקור ההשוואה שלו, כבר עברנו על זה מספיק לא?)

למי שקשה לפרגן ואולי קצת אוכל אותו שמרימים יותר ממנו גם מוזמן לא להתרשם.

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 18:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:19 ----------

אגב אני בן 19

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הישגים ממוצעים בהשוואה למה? לאולימפיאדה? לארץ? ללא משקולנים? אליך? (כל אחד בוחר את מקור ההשוואה שלו, כבר עברנו על זה מספיק לא?)

למי שקשה לפרגן ואולי קצת אוכל אותו שמרימים יותר ממנו גם מוזמן לא להתרשם.

הישגים ממוצעים לספורטאי במשקל 110 קילו שעובד על התנועות האלה. אני אפילו לא בטוח שהם ממוצעים.

על מה בדיוק אני צריך לפרגן? תקרא מה כתבתי בהתחלה, ועל מה מדובר. אני מצטער, אבל אולי התבלבלת עם הילדים בפורום השני שאתה כותב בו. אין לי מה לקנא באנשים שהחיים שלהם סובבים סביב המספרים שהם מרימים. בטח שלא בדברים שאני בכלל לא מנסה לשפר.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה באמת לא ביקשתי מאף אחד להתרשם או לא להתרשם, הייתי בטוח שאני אגיע לפורום ונדבר על אימונים וכאלה ..

קודם תלמד את ההרמות אחר כך תעלה משקלים
בנתיים הבנצ' פסול, התחת מתנתק מהספה ואתה מקפיץ על החזה

הישגים ממוצעים לספורטאי במשקל 110 קילו שעובד על התנועות האלה. אני אפילו לא בטוח שהם ממוצעים.

אוקיי, זה מקור השוואה לגיטימי. אני משווה את זה למקור אחר ובגלל זה יש לנו דעות שונות בנושא. מה הבעייה?

על מה בדיוק אני צריך לפרגן? תקרא מה כתבתי בהתחלה, ועל מה מדובר. אני מצטער, אבל אולי התבלבלת עם הילדים בפורום השני שאתה כותב בו. אין לי מה לקנא באנשים שהחיים שלהם סובבים סביב המספרים שהם מרימים. בטח שלא בדברים שאני בכלל לא מנסה לשפר.

מתי אמרתי שאתה צריך לפרגן?

• פותח/ת השרשור
תודה על הפסילה אבל אני עדיין חושב, שהטכניקה שלי בבנץ' היא הטכניקה המתאימה למקצוע שלי ..
ומקפיץ על החזה זה גם בהתאמה למקצוע הקטע הוא כוח מתפרץ להרים במהירות הגבוה ביותר..

תודה על הפסילה אבל אני עדיין חושב, שהטכניקה שלי בבנץ' היא הטכניקה המתאימה למקצוע שלי ..
ומקפיץ על החזה זה גם בהתאמה למקצוע הקטע הוא כוח מתפרץ להרים במהירות הגבוה ביותר..

שאתה הודף כדור ברזל או זורק דיסקוס אתה מתחיל ממצב שבו הגוף סטאטי ואז מייצר כוח
אותו הדבר בבנצ' המוט צריך להיות סטאטי על החזה ואז תבוצע הלחיצה

באשר לרגליים תשאיר אותם לסקוואט ודדליפט
זה תירוץ דחוק שמטרתו להמנע מלימוד טכניקה נכונה והצורך בלהעמיס צלחות על המוט

טכניקה של בנץ' לא יכולה להתאים לשום מקצוע אלא אם כן אתה פאוורליפטר. בנץ' זה בנץ' והמטרה שלו זה להתחזק. הטכניקה שלך מתאימה לאגו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית