הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על עצמי

• פותח/ת השרשור itlevi
  • פורסם בתאריך

itlevi

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני חדש כאן.. עוד לא הבנתי איך הכל עובד..
רציתי לשמוע קצת תגובות על האימונים שלי והמשקלים..
אני ספורטאי מקצועי..
אני מתאמן עם משקולות כבדות 3 פעמים בשבוע, באימונים: קלין, לחיצת כתפיים (jerk) לחיצת חזה וסקוואט .
משקלים :
קלין -120 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת כתפיים- 135 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת חזה- 170 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
סקוואט - 160 ק''ג כפול 5 חזרות כפול 6 סטים..
אני שוקל 108 ... מטר 85 גובה.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המשקלים שלי , מה חזק ומה חלש מה צריך שיפור.
אגב השיא שלי בלחיצת חזה הוא 195 ..😃

• פותח/ת השרשור
בנץ' רגיל אני עושה בתחילת העונה במשך 3 חודשים, ואני יודע מהי טכניקה נכונה . ולא בזמן הדיפה או זריקה אני לא מתחיל ממצב סטטי, אתה יכול לראות סרטון של זריקה דיסקוס ביוטיוב .... ואת זה אני באמת לא יכול להסביר בכתיבה

בשורה האחרונה של ההודעה הקודמת שלך.

אמרתי שלמי שקשה לפרגן (לא יודע אם זה אתה, אתה בן אדם שקשה לו לפרגן?) ומי שאוכל אותו שמרימים יותר ממנו (אתה בן אדם שאוכל אותו שמרימים יותר ממנו?) מוזמן לא להתרשם. לא אמרתי לך שאתה צריך לפרגן.

בכל מקרה אם נעלבת מזה אני מתנצל, זאת לא הייתה הכוונה בכלל.​

אמרתי שלמי שקשה לפרגן (לא יודע אם זה אתה, אתה בן אדם שקשה לו לפרגן?) ומי שאוכל אותו שמרימים יותר ממנו (אתה בן אדם שאוכל אותו שמרימים יותר ממנו?) מוזמן לא להתרשם. לא אמרתי לך שאתה צריך לפרגן.

בכל מקרה אם נעלבת מזה אני מתנצל, זאת לא הייתה הכוונה בכלל.​

אני לא נעלב בפורום, וכולנו יודעים שאתה ילד טוב 😛
אבל הרמז שלך היה די ברור.

חברים, אל תשכחו שיש לאיתמר מאמן
ושתחום אימוני הכח באתלטיקה(לא רק בארץ) רווי בסטיגמות שונות ומשונות

אני מניח שהשיטה שאיתמר מתאמן לא שונה בהרבה מהשיטה של אתלטים אחרים(גם אני חטאתי בזה פעם)

עבודה כבדה למספר חודשים , הרבה פעמים בטכניקה לקויה (מכאן נולדות סטיגמות שעבודת כח פוצעת אז אולי לא לעבוד כח בכלל) ולאחר מכן "עבודה מתפרצת" עד סוף העונה ולאחר מכן פגרה ארוכה בלי עבודת כח בכלל וחוזר חלילה

איתמר, איך נראית התוכנית שלך?

בקיצור אתה טוען שהמאמן שלו ליצן?

אני לא מכיר את המאמן שלו אישית אבל מהיכרות שלי עם שיטות עבודה של מרבית המאמנים בארץ אני מעדיף לבצע הכללה קצת יותר גסה שתכלול את רובם

ככה כמעט אף אחד לא ייעלב

נערך לאחרונה:
אני לא מבין עדיין למה לעשות בנצ' כזה.... זה מסוכן - ההקפצה מהחזה וגם ההרמה של התחת.

אפשר לעבוד על כוח מתפרץ בבנצ' עם טכניקה נכונה. זה באמת אגו נטו ולא שום שיטת אימון מתקדמת.

שוב, לא אומר שאין כוח - אבל חבל להיפצע בגלל טכניקה ביזיונית כזאת.

נשמח לשמוע את משקלי העבודה בטכניקה נכונה.

• פותח/ת השרשור
"הטכניקה הלקויה" שאתם מדברים עליה, אני יכול להראות לכם כמה סרטונים ביוטיוב של אלופים אולימפיים שעושים בדיוק כמוני ואפילו יותר מוגזם...

---------- התגובה התווספה ב 19:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:33 ----------

אז אולי המאמן שלי הוא לא מספר 1 בעולם אבל את זה הוא יודע...

"הטכניקה הלקויה" שאתם מדברים עליה, אני יכול להראות לכם כמה סרטונים ביוטיוב של אלופים אולימפיים שעושים בדיוק כמוני ואפילו יותר מוגזם...

זה לא אותו הדבר
אם אתה מדבר על תורקלידסן למשל אז זה היה סרטון אגו והתלהבות(ויש לו ממה להתלהב)

אצלך הטכניקה כזאת לא רק בשיא או באיזור השיא אלא גם בסטים רגילים של עבודה(4X150)

• פותח/ת השרשור
אין שום אגו תאמינו לי, אני עושה מה שאומרים לי ככה אני , וגם עם אני ארצה להרים יותר סביר להניח שהמאמן לא יתן לי . ככה שתרדו מזה ... ועם תרצו שאני אעלה סרטון של טכניקה דומה אני יכול בשמחה

---------- התגובה התווספה ב 19:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:33 ----------

אז אולי המאמן שלי הוא לא מספר 1 בעולם אבל את זה הוא יודע...

טוב מה משקל העבודה ללחיצת חזה תקנית?

ברור לכולנו אחי שזה 195.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שהוא לא עובד ככה ? הייתי לידו באליפות אירופה וראיתי , אגב אני יותר חזק ממנו

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:37 ----------

אין לי שמץ, אבל יש איתנו עוד בחור שמתאמן ואנחנו מאוד דומים רק שהגב שלו לא מספיק חזק לבצע את הטכניקה כמו שאני עושה.. השיא שלו הוא 180/5 בערך

---------- התגובה התווספה ב 19:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

בטכניקה "תיקנית" כמו שאתם מבצעים ...

---------- התגובה התווספה ב 19:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:40 ----------

תריצו לדקה 20

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה חושב שהוא לא עובד ככה ? הייתי לידו באליפות אירופה וראיתי , אגב אני יותר חזק ממנו

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:37 ----------

אין לי שמץ, אבל יש איתנו עוד בחור שמתאמן ואנחנו מאוד דומים רק שהגב שלו לא מספיק חזק לבצע את הטכניקה כמו שאני עושה.. השיא שלו הוא 180/5 בערך

---------- התגובה התווספה ב 19:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

---------- התגובה התווספה ב 19:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:40 ----------

YouTube - pitkamaki's training.
תריצו לדקה 20

הוידיאו שהעלת זה שיא אישי שלו לפי איך שזה נראה, אפשר להבין טכניקה לקויה ב1RM, השאלה אם הוא עובד ככה בכללי

הגיוני שתהיה חזק ממנו, אתה שוקל יותר ממנו והוא מטיל כידון, מאחר והכידון קל משמעותית מכדור ברזל וגם קל מדיסקוס , הכח מהווה פקטור פחות משמעותי שם

חוץ מזה, בולט מתעורר ב1 בצהריים ביום של תחרות חשובה ואוכל צ'יקן מקנגטס, אז זה אומר שבשביל להיות ספרינטר טוב צריך לקום כל בוקר ב1 ולאכול רק צ'יקן מקנגטס?

זה נראה שאתה מפרש את הביקורת בפורום בצורה שגויה
אין ספק שאתה מאוד מוכשר ולדעתי אין ספק שאתה יכול ללמוד הרבה מאוד מהפורום הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא כל כך ברור מאליו שאני יודע חזק ממנו, הוא מתאמן הרבה יותר שנים ממני וזה מאוד משמעותי במקצועות הזריקה הכוח בא עם הזמן, אני לא מתמקד רק במשקולות כי יש לי עוד מליון ו1 דברים לעשות ככה שההתקדמות לא הכי מהירה. אבל מה שאני מנסה להסביר ולא כל כך הולך לי הוא שככה זורקים עושים בנץ' תאמינו או לא זאת עובדה!

---------- התגובה התווספה ב 19:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:54 ----------

בגלל זה נכנסתי המטרה היא ללמוד, אבל הביקורות שלכם קטלה אותי ולא נתנו לי להכניס מילה רק לנסות להגן על עצמי

זה לא כל כך ברור מאליו שאני יודע חזק ממנו, הוא מתאמן הרבה יותר שנים ממני וזה מאוד משמעותי במקצועות הזריקה הכוח בא עם הזמן, אני לא מתמקד רק במשקולות כי יש לי עוד מליון ו1 דברים לעשות ככה שההתקדמות לא הכי מהירה. אבל מה שאני מנסה להסביר ולא כל כך הולך לי הוא שככה זורקים עושים בנץ' תאמינו או לא זאת עובדה!

---------- התגובה התווספה ב 19:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:54 ----------

בגלל זה נכנסתי המטרה היא ללמוד, אבל הביקורות שלכם קטלה אותי ולא נתנו לי להכניס מילה רק לנסות להגן על עצמי

למה אתם עושים ככה בנץ'? למה לא לעשות סקווט בשביל פלג גוף תחתון ובנץ' רגיל בשביל פלג גוף עליון?

• פותח/ת השרשור
כי בכל תרגיל משקולות שאנחנו עושים, אנחנו מחפשים את הדמיון למקצוע שבו מתמחים.. ובנץ' כמו שאני עושה ממש דומה לזריקה, הוא מתחיל בנפילה ואז פיצוץ מהרגליים ובסוף הידיים והחזה..

---------- התגובה התווספה ב 20:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

תגיד אלכס, איך אתה הגעת לפה בכלל ?

---------- התגובה התווספה ב 20:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

גם פרפר אנחנו עושים עם ידיים ישרות לגמרי ומורידים עד שהן נוגעות אחת בשניה מאחורי הגב....

כי בכל תרגיל משקולות שאנחנו עושים, אנחנו מחפשים את הדמיון למקצוע שבו מתמחים.. ובנץ' כמו שאני עושה ממש דומה לזריקה, הוא מתחיל בנפילה ואז פיצוץ מהרגליים ובסוף הידיים והחזה..

וגם כשאתה זורק דיסקוס אתה מקמר ככה את הגב? כשאתה זורק אתה נשאר מקובע במקום? גם אז למוט יש סכנה ממשית לשבור את עצם הבריח (אני יודע שאתם משתמשים בספוג, בכל זאת)? או במילים אחרות, wut?

אני לא נעלב בפורום, וכולנו יודעים שאתה ילד טוב
P.gif

אבל הרמז שלך היה די ברור.

תיזהר ממני, אני מנתניה
P.gif

YouTube - pitkamaki's training.
תריצו לדקה 20

מה התוצאות שלך? ובכמה תחרויות בחו''ל השתתפת ?

• פותח/ת השרשור
כן נוצרת קשת בעת הזריקה...
אני שיאן ישראל בדיסקוס בגילאים 15 17 19 ועוד מעט בעזרת ה' גם בעד גיל 22.
השתתפתי באליפות אירופה לנוער באליפות עולם לנוער באליפות אירופה בזריקות עד גיל 22 פעמים .. ויש עוד כמה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית