הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על עצמי

• פותח/ת השרשור itlevi
  • פורסם בתאריך

itlevi

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני חדש כאן.. עוד לא הבנתי איך הכל עובד..
רציתי לשמוע קצת תגובות על האימונים שלי והמשקלים..
אני ספורטאי מקצועי..
אני מתאמן עם משקולות כבדות 3 פעמים בשבוע, באימונים: קלין, לחיצת כתפיים (jerk) לחיצת חזה וסקוואט .
משקלים :
קלין -120 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת כתפיים- 135 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת חזה- 170 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
סקוואט - 160 ק''ג כפול 5 חזרות כפול 6 סטים..
אני שוקל 108 ... מטר 85 גובה.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המשקלים שלי , מה חזק ומה חלש מה צריך שיפור.
אגב השיא שלי בלחיצת חזה הוא 195 ..😃

כי בכל תרגיל משקולות שאנחנו עושים, אנחנו מחפשים את הדמיון למקצוע שבו מתמחים.. ובנץ' כמו שאני עושה ממש דומה לזריקה, הוא מתחיל בנפילה ואז פיצוץ מהרגליים ובסוף הידיים והחזה..

---------- התגובה התווספה ב 20:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

תגיד אלכס, איך אתה הגעת לפה בכלל ?

---------- התגובה התווספה ב 20:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

גם פרפר אנחנו עושים עם ידיים ישרות לגמרי ומורידים עד שהן נוגעות אחת בשניה מאחורי הגב....

נכנסתי יחד עם אמיר דאי(בטח אתה מכיר אותו גם) כדי להשתעשע קצת אבל גילינו שנפלנו על פורום רציני
אתה יכול לקרוא קצת את השרשור הראשון שלנו פה 😃
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9655

מה שאתה אומר לגבי דימיון(ספציפיות) מוכר לי מעולם הספרינט
הבעיה שהרבה פעמים זה מסוכן ובנוסף גם מיותר(למשל כמו שספרינטרים עושים שמינית סקווט עם משקל מטורף על הגב או קופצים עם משקל כזה ועוד כל מיני המצאות)

איך התוכנית שלך נראית?

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את שניכם רק בשם.. לא דיברנו אף פעם.
מיותר.. לא יודע עם זה מיותר כי לא ראיתי אחרים שעושים בטכניקה הרגילה..
התוכנית שלי מאוד ארוכה ומסובכת , רציתי שהחבר'ה פה יגיבו על מס' הסטים והחזרות שאני עושה ויביעו את דעתם ..

כן נוצרת קשת בעת הזריקה...
אני שיאן ישראל בדיסקוס בגילאים 15 17 19 ועוד מעט בעזרת ה' גם בעד גיל 22.
השתתפתי באליפות אירופה לנוער באליפות עולם לנוער באליפות אירופה בזריקות עד גיל 22 פעמים .. ויש עוד כמה..

כמה מתחרים כבר יש ?
ומה הדירוג שלך באירופה לא ציינת ? (מה שמקום ראשון בארץ לא חסכת מאיתנו)

כי בכל תרגיל משקולות שאנחנו עושים, אנחנו מחפשים את הדמיון למקצוע שבו מתמחים.. ובנץ' כמו שאני עושה ממש דומה לזריקה, הוא מתחיל בנפילה ואז פיצוץ מהרגליים ובסוף הידיים והחזה.

כאן הטעות שלכם. אתם לא מבינים שכוח זה דבר כללי, והיכולת שלך לנצל אותו בספורט שלך זה החלק הספציפי, ובשביל זה אתה זורק דיסקוס.
אם אצנים היו מנסים לחקות את הספורט שלהם בחדר כושר, הם היו עושים רק שמיניות סקוואטים כיוון שזו בערך הכפיפה של הברך בזמן ריצה. כולנו יודעים מה התועלת של שמינית סקוואט לספורט, וכולנו יודעים שאצנים עושים סקוואטים מלאים.
תחשוב על זה קצת.

אגב, הבנץ' שלך לא דומה בשום צורה לזריקת דיסקוס.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שאתה מבין גדול בזריקת דיסקוס.. הייתי עושה לייק אבל אין פה.
אני חוסך את הדירוג שלי בישראל כי בישראל אין לי מתחרים בגילי ורק מתחרה אחד בבוגרים.
אבל הדירוג שלי באירופה לשנת 2010 בנוער הוא 9 ..

---------- התגובה התווספה ב 21:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:59 ----------

ועולמי 24... ואני כן חסכתי את המקום בישראל, אבל לא חסכתי בזה שאני שיאן ישראל ..

• פותח/ת השרשור
לא אחינו לא! אני אומר עוד פעם! אני רוצה לדעת מה לדעתכם מספר החזרות ומספר הסטים הטוב המתאים ביותר למצב שלי.

חבל שהאשכול פה יהפוך לאשכול של התנצחויות.

רצית לקבל תגובה על מספר הסטים והחזרות שאתה עושה. זה בסדר.

עכשיו אני שואל - מה המשקלי עבודה שלך - בטכניקה שהתחת לא עוזב את הספסל ובלי הקרש הספוגי הזה (בלי הקפצה על הצלעות)?

אתה מצפה שאנחנו ניתן הערכה לכמה אתה יכול להרים ? לא ככ הבנתי את התגובה הקודמת?

דבר שני, ספורטאים מהרבה ענפים - עובדים בין היתר על הבנצ' עם הדגשים שציינתי. שוב מסקרן לדעת ואני לא שואל בציניות או בעקיצה. למה לבצע בנצ' בצורה כזאת?

• פותח/ת השרשור
אני בקושי מתחיל להתעייף אחרי שלוש סטים של 4 5 חזרות ...

---------- התגובה התווספה ב 21:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:09 ----------

עזוב לרגע את הטכניקה, תדמיין שהיא רגילה, אני רוצה לדעת איך לעבוד כדי להתקדם.. אני יודע כמה אני לוחץ עכשיו. בסביבות ה200

---------- התגובה התווספה ב 21:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:10 ----------

אני לא יכול להגיד לך כמה אני עושה בטכניקה רגילה כי אני פשוט לא עושה אותה. וגם עם אני ארצה זה לא תלוי בי זה המאמן...

לא אחינו לא! אני אומר עוד פעם! אני רוצה לדעת מה לדעתכם מספר החזרות ומספר הסטים הטוב המתאים ביותר למצב שלי.

תעשה מה שהמאמן אומר לך
אנחנו חובבנים

אם הוא אומר לך ללחוץ ככה בנצ' אין לי מה להגיד

אני מכיר את שניכם רק בשם.. לא דיברנו אף פעם.
מיותר.. לא יודע עם זה מיותר כי לא ראיתי אחרים שעושים בטכניקה הרגילה..
התוכנית שלי מאוד ארוכה ומסובכת , רציתי שהחבר'ה פה יגיבו על מס' הסטים והחזרות שאני עושה ויביעו את דעתם ..

אני יודע שלא דיברנו, שמינו הולך לפנינו 😃

קשה להגיב בלי לדעת את כל התוכנית שלך או לפחות איזשהו שלד שלה

זה נראה שנפח העבודה די גבוה(יותר מדי סטים) , טווחי החזרות צריכים להיות נמוכים(3-5)

אפשר לעייף אותך בהרבה דרכים, למשל לבקש ממך לרוץ 10 קמ באימון
תהיה מאוד עייף בסוף הריצה אבל זה לא יתרום לך, לא צריך להרגיש כאילו משאית עברה עליך בסוף כל אימון, זה רק יעייף אותך ויקשה עליך להתקדם הלאה(מה גם שאמרת שאתה עושה עוד הרבה עבודה מעבר לחדר כושר)

לדעתי הנפות אולימפיות הן ביטוי של כח מקסימלי והן מיותרות לספורטאים שאינם מתעסקים בWEIGHTLIFTING

+מה שאלכס(COLDFIRE) אמר

אתה מרוצה מהמאמן שלך?

כדאי לך ללמוד מהמקצועיות, הצניעות, והרצון ללמוד של אלכס.
אלכס, אני מעריך אותך הרבה יותר אחרי האשכול הזה והסרטון שהעלית 😃 מבטיח לעזור יותר בעתיד 😘😍

פותח האשכול, רואים שאתה חזק מאוד אבל הטכניקה שלך ממש על הפנים.
אני באמת אשמח אם תגיד מה זה עוזר לך לעשות בנצ' כמו שאתה בזריקת דיסקוס.

עזוב, הבן אדם נעול שזה מה שצריך לעשות ועושה מה שלטענתו המאמן אומר לו.

פציעה בדרך

נכון, אומנם הבנץ' ניראה קצת מסוכן ומארק ריפטו המהולל אומר נו נו נו למי שעושה ככה.

אבל אנשים צרכים להבין שאנחנו לא אלוהים ובטח שלא מארק או כל מאמן אלוהי אחר כמו לייל אלן וכו'..

לכולם מגיע המון כבוד, אני לא שוכח לרגע מי הם אבל לבן אדם יש מאמנים מקצועיים שמגיעים לתחרויות אולימפיות ואני בטוח שהם לא קמו בבוקר יום אחד ואמרו "אממממ וואלה ניראה לי מאגניב לדחוק 200 קילו בנץ' עם התחת בתקרה" אלא הם לקחו ת זה ממקורות שגם מתאמנים במקצוע שלהם.

של אחד יתעסק במקצוע שלו.

---------- התגובה התווספה ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:59 ----------

וכן, אני רוצה להגיד כל הכבוד על המשקל.
עם תחת או בלי תחת המשקל מאוד גבוה ואני בספק אם יש מישהו בםורום הזה שיכול לדחוק כזה משקל בבנץ' עם תחת באויר או בלי תחת באויר.

כבוד.

נכון, אומנם הבנץ' ניראה קצת מסוכן ומארק ריפטו המהולל אומר נו נו נו למי שעושה ככה.

אבל אנשים צרכים להבין שאנחנו לא אלוהים ובטח שלא מארק או כל מאמן אלוהי אחר כמו לייל אלן וכו'..

לכולם מגיע המון כבוד, אני לא שוכח לרגע מי הם אבל לבן אדם יש מאמנים מקצועיים שמגיעים לתחרויות אולימפיות ואני בטוח שהם לא קמו בבוקר יום אחד ואמרו "אממממ וואלה ניראה לי מאגניב לדחוק 200 קילו בנץ' עם התחת בתקרה" אלא הם לקחו ת זה ממקורות שגם מתאמנים במקצוע שלהם.

של אחד יתעסק במקצוע שלו.

---------- התגובה התווספה ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:59 ----------

וכן, אני רוצה להגיד כל הכבוד על המשקל.
עם תחת או בלי תחת המשקל מאוד גבוה ואני בספק אם יש מישהו בםורום הזה שיכול לדחוק כזה משקל בבנץ' עם תחת באויר או בלי תחת באויר.

כבוד.

בוא תספר לנו מה מאמן אתלטיקה קלה מבין באימוני כוח. מספיק כבר עם כל טענות ה appeal to authority האלה.

ויש מישהו בפורום שיכול ללחוץ את המשקלים האלה בצורה נורמלית. קוראים לו יוסי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית