הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על עצמי

• פותח/ת השרשור itlevi
  • פורסם בתאריך

itlevi

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני חדש כאן.. עוד לא הבנתי איך הכל עובד..
רציתי לשמוע קצת תגובות על האימונים שלי והמשקלים..
אני ספורטאי מקצועי..
אני מתאמן עם משקולות כבדות 3 פעמים בשבוע, באימונים: קלין, לחיצת כתפיים (jerk) לחיצת חזה וסקוואט .
משקלים :
קלין -120 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת כתפיים- 135 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת חזה- 170 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
סקוואט - 160 ק''ג כפול 5 חזרות כפול 6 סטים..
אני שוקל 108 ... מטר 85 גובה.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המשקלים שלי , מה חזק ומה חלש מה צריך שיפור.
אגב השיא שלי בלחיצת חזה הוא 195 ..😃

אני? לרמוז? אמרתי את זה באופן ישיר. כל מי שחושב שזו הדרך הנכונה ללחוץ לא מבין כלום. בפרט הוא לא מבין למה הוא לוחץ.

בוא תספר לנו מה מאמן אתלטיקה קלה מבין באימוני כוח. מספיק כבר עם כל טענות ה appeal to authority האלה.

ויש מישהו בפורום שיכול ללחוץ את המשקלים האלה בצורה נורמלית. קוראים לו יוסי.

אוקיי נכון יש את יוסי שהוא היחיד לדעתי ומגיע לו כל הכבוד.

כדרך אגב, אח של חבר שלי מתאמן בMMA והוא לפעמים נותן גיחות קטנות לארץ (הוא מתחרה באירופה)
ויצא לי לראות אותו מתאמן אצינו במכון פעם.
אתה יודע איך הוא עושה בנץ'?
עם איזה 10-15 קילו כל צד כשאח שלו כספוטר נותן לו קונטרה כשהוא בא לסגור את החזרה ואז בהתפרצות עוד חזרה ואז הוא חוסם שוב.
יש עוד כל מיני דברים שהוא עשה שלא דוגלים בצורה שאנחנו מתאמנים אבל אני לא אומר כלום כי כל אחד והמקצוע שלו ואני לא יכול לשפוט כל עוד אני לא בקיא בתחום כמו שהוא בקיא בו.
וכדרך אגב, הוא הועלה לUFC והקרב הבא שלו יהיה ביוני.

אז כן, מגיע לכל אחד פה כל הכבוד על הידע שלו אבל אני באמת חושב שלא צריך להיות מקובעים ועם ראש בקיר.
אפשר לשאול, להתעניין, למה.
אני בטוח ששום דבר לא נעשה סתם.

הוא לא איזה "סחבק" מהחדר כושר שבא לעשות עם החבר'ה התערבות על 10 שקל מי מרים יותר בבנץ'.

כדרך אגב, אח של חבר שלי מתאמן בMMA והוא לפעמים נותן גיחות קטנות לארץ (הוא מתחרה באירופה)
עם איזה 10-15 קילו כל צד כשאח שלו כספוטר נותן לו קונטרה כשהוא בא לסגור את החזרה ואז בהתפרצות עוד חזרה ואז הוא חוסם שוב.
יש עוד כל מיני דברים שהוא עשה שלא דוגלים בצורה שאנחנו מתאמנים אבל אני לא אומר כלום כי כל אחד והמקצוע שלו ואני לא יכול לשפוט כל עוד אני לא בקיא בתחום כמו שהוא בקיא בו.

אז כן, מגיע לכל אחד פה כל הכבוד על הידע שלו אבל אני באמת חושב שלא צריך להיות מקובעים ועם ראש בקיר.

הוא לא איזה "סחבק" מהחדר כושר שבא לעשות עם החבר'ה התערבות על 10 שקל מי מרים יותר בבנץ'.

שיקנה גומיות
הוא עובד כמו בלחיצות דינאמיות של WS +-
משקל של 55-60% מהRM1 והתנגדות מתגברת בסוף התנועה (גומיות/שרשראות גורמות לזה)
ככה שמה שהוא עושה כן מתועד בספרות ומגובה
רק אין לו אמצעים להתאמן ככה כנראה

כן אחי, אל תשאל. יש לי דוד, הוא עושה בנץ' כשהוא מעמיס משקולות רק בצד אחד, בצד השני יש גומיות, ובאמצע מישהו יושב על המוט. עומדים מסביב 5 ספוטרים וכל אחד מפעיל כוח על המוט בכיוון שונה.

והדוד הזה סוס לאללה. הוא לחץ ככה 220 קילו, אז תן כבוד!

כן אחי, אל תשאל. יש לי דוד, הוא עושה בנץ' כשהוא מעמיס משקולות רק בצד אחד, בצד השני יש גומיות, ובאמצע מישהו יושב על המוט. עומדים מסביב 5 ספוטרים וכל אחד מפעיל כוח על המוט בכיוון שונה.

והדוד הזה סוס לאללה. הוא לחץ ככה 220 קילו, אז תן כבוד!

אבל אתה סתם בקטע של להסתלבט.
אני בא ואומר לך דוגרי על בן אדם שמתחרה בUFC...

ומה זה בדיוק מוכיח? או במילים של glenn pendlay:

It certainly is NOT because I've had any sort of success as an athlete. Guys with strong backs and legs are a dime a dozen and as many get that way in spite of their training knowledge as because of it.

רוב האנשים כאן קראו והתאמנו מספיק כדאי לדעת מתי מישהוא עושה שטויות גם אם הוא הולך להתחרות בufc, אגב ראית אימונים של רנדי קוטור?
בדרך כלל אנשים ברמה מאוד גבוהה עושים דברים מסויימים כי כבר הם רגילים אליהם ולא כי זו הדרך הכי טובה...

אתה מדבר על נועד להט? נגד מי נקבע הקרב שלו?

מה מאיפףה אתה יודע? חחח
אח שלו חבר שלי טוב..

---------- התגובה התווספה ב 21:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:05 ----------

ואני לא יודע נגד מי הקרב שלו...
אח שלו כל הזמן בא אלי ומשגע אותי עם האתרים של הUFC וסרטונים של דוגפייט

מה מאיפףה אתה יודע? חחח
אח שלו חבר שלי טוב..

---------- התגובה התווספה ב 21:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:05 ----------

ואני לא יודע נגד מי הקרב שלו...
אח שלו כל הזמן בא אלי ומשגע אותי עם האתרים של הUFC וסרטונים של דוגפייט

פרסמו בפורומים (של MMA ) שהוא חתם בUFC .

פשוט יש כל כך הרבה לוחמי MMA ישראלים שמתחרים ברמה עולמית, באמת לא ברור איך הוא ידע. קיים חשד לפסיכוקינזיס.

LOL
האמת שזה ממש לא מעניין אותי MMA או UFC ובגלל זה אני לא הבנתי איך הוא ידע..
אם הייתי יודע שיש לוחם וחצי בMMA אז לא הייתי שואל איך הוא יודע.

בספורט תחרותי התנועה עצמה לא חייבת להיות " נכונה" או "בריאה", חשובים להם ההישגים לפני הבריאות.

לגבי עניין היעילות זה כבר שאלה אחרת, שאני לא יכול לשפוט בעצמי.

כן, בספורט תחרותי לא חושבים על בריאות, ולכן המסקנה המתבקשת היא שעדיף שכל דבר שאתה עושה יהיה כמה שיותר מסוכן בלי קשר ליעילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית