הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על עצמי

• פותח/ת השרשור itlevi
  • פורסם בתאריך

itlevi

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני חדש כאן.. עוד לא הבנתי איך הכל עובד..
רציתי לשמוע קצת תגובות על האימונים שלי והמשקלים..
אני ספורטאי מקצועי..
אני מתאמן עם משקולות כבדות 3 פעמים בשבוע, באימונים: קלין, לחיצת כתפיים (jerk) לחיצת חזה וסקוואט .
משקלים :
קלין -120 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת כתפיים- 135 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
לחיצת חזה- 170 ק''ג כפול 4 חזרות כפול 6 סטים
סקוואט - 160 ק''ג כפול 5 חזרות כפול 6 סטים..
אני שוקל 108 ... מטר 85 גובה.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המשקלים שלי , מה חזק ומה חלש מה צריך שיפור.
אגב השיא שלי בלחיצת חזה הוא 195 ..😃

צודק. הרי בנבחרת ישראל בכדורגל כל הזמן דוחפים זריקות קורטיזון כדי ששחקנים יוכלו לעלות לשחק. זוהי מקצוענות לשמה!

כן, בספורט תחרותי לא חושבים על בריאות, ולכן המסקנה המתבקשת היא שעדיף שכל דבר שאתה עושה יהיה כמה שיותר מסוכן בלי קשר ליעילות.

הוא צודק.
אתה סתם לא מוכן לקבל כלום.
בספורט תחרותי (וככל שהרמה עולה ככה זה גובר) אם זה לא יפצע אותך בזמן הקרוב, ואם זה ישפר אותך לקראת התחרות הקרובה, אתה תעשה את זה.

הוא צודק.
בספורט תחרותי (וככל שהרמה עולה ככה זה גובר) אם זה לא יפצע אותך בזמן הקרוב, ואם זה ישפר אותך לקראת התחרות הקרובה, אתה תעשה את זה.

כן, אתה צודק. אין הבדל בין הטענה שספורט תחרותי יפצע אותך והתוצאות הן מעל הבריאות, לבין בוא נעשה כל תרגיל בצורה פחות יעילה ויותר מסוכנת כי במילא הבריאות לא חשובה לנו. ספורטאי טוב הוא ספורטאי פצוע! HARDCORE!

הוא צודק.

הסכנה נובעת מהעובדה שאתה דוחף את עצמך הרבה יותר מאדם רגיל, לא שאתה מתאמן כמו טמבל ומספר לעצמך שזו שיטה סודית לשיפור ביצועים.

מילא אם הוא היה מספק טענה הגיונית\מדעית אפילו משהו לוגי שיהיה אפשר להסיק מסקנות שמסתדרות עם ההיגיון - אבל לשמוע משפטים "זה הכי מתאים לספורט\זה מה שהמאמן אומר לי לעשות".... טענות עלובות.

מילא אם הוא היה מספק טענה הגיונית\מדעית אפילו משהו לוגי שיהיה אפשר להסיק מסקנות שמסתדרות עם ההיגיון - אבל לשמוע משפטים "זה הכי מתאים לספורט\זה מה שהמאמן אומר לי לעשות".... טענות עלובות.

מה עלוב בילד בן 19 שיש לו אגו?(כנראה שכשאתה מגיע למקום 9 באירופה זה בלתי נמנע)
מה עלוב בילד בן 19 שעושה מה שהמאמן שלו אומר לו?

מה עלוב בילד בן 19 שיש לו אגו?(כנראה שכשאתה מגיע למקום 9 באירופה זה בלתי נמנע)
מה עלוב בילד בן 19 שעושה מה שהמאמן שלו אומר לו?

הטיעונים

+

ובעקבות חוסר ההיגיון גם הבנצ'

נערך לאחרונה:
יצא לי לראות זורקים מתאמנים אצלנו גם-יש להם כל כך הרבה כוח,יותר ממשקולנים גם,אין לי מושג איך בענף הזה לספורטאים שלו יש כל כך הרבה כוח מבלי לדעת איך להתאמן..
גם אצלנו,הזורקים לא יודעים באמת איך להתאמן עם משקולות ועדיין מרימים הכי הרבה וכןן הטיעון של אלכס הוא נכון ,המאמנים של האתלטיים אין להם מושג איך צריך להתאמן עם משקולות..

לפותח הפוסט-מה דומה בבנץ שאתה עושה לבין זריקת דיסקוס?? גם כשאתה זורק דיסקוס אתה מכניס את הגב שלך לכזאת פשיטת יתר מטורפת?? ושאתה זורק ככה את המוט על החזה,איך אתה חושב קורות פציעות בבנץ??

נראה לי עדיף לך להישאר עם הנפות,אפילו להניף רק ביד אחת(היד שאתה זורק איתה) ראית פעם סירטון של איזה זורק צרפתי ברמה גובה עושה הנפות ביד אחת לא מצאתי אותו עכשיו

---------- התגובה התווספה ב 02:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:15 ----------

הנה,תעשה את זה,אחרי שתצליח את זה,לזכות בזהב בדיסקוס כבר יראה קל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הנפה ביד אחת זה תרגיל טוב לקרקס, פחות טוב למי שרוצה גם להשתמש ביד שלו אח"כ...

תום, הזורקים (וגם שאר האתלטים) יותר מוכשרים והרבה יותר מהירים, אולי כי הם עברו איזו מערכת סינון ולא הגיעו לספורט במקרה, אבל תאכלס, כמה יותר חזקים ממשקולנים באותו משקל גוף ועם ותק דומה באימונים? די נדיר.

תומר מהמכון בקאנטרי באלפי

וואלה לא זוכר..
אבל גם אני מתאמן באלפי.

בטח יצא לך לראות אותי עושה סקוואט או דדליפט כי אני ועוד חבר היחידים שעושים את זה כמו שצריך.
כל השאר עושים בסמיט' משין או שרבע סקוואט (שלא נדבר על דדליפט שאני היחידי שעושה)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית