עליה דווקא עניתי!
החבר של הגרמניה הממוצעת הוא בלונדיני גבוה ושחיף עם מסת שריר של ציפור מיוחמת. לבילדרים האימתניים יש כאן בעיקר חברים.
👉👌👉👌
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עליה דווקא עניתי!
החבר של הגרמניה הממוצעת הוא בלונדיני גבוה ושחיף עם מסת שריר של ציפור מיוחמת. לבילדרים האימתניים יש כאן בעיקר חברים.
למה אתה בגרמניה?
הגרמניות כוסיות!
למה אתה בגרמניה?
הגרמניות כוסיות!
מעניין אותי כמה עולה לחודש......, ???
חדר כושר על רמה!!!!!!
יש כאן אנשים ענקיייים, חלקם מקצועיים וחלקם חובבנים. היום דיברתי עם איזה בלונדי אחד ששוקל 120 קילו על 173 על אחוז שומן 8 בערך שנשבע שהוא נקי מחומרים (שאלתי אותו בצחוק כי הוא הולך עם חולצה שכתוב עליה drug free tested).יש שם בלידרים גדולים ממש
או אנשים חזקים ממש ?
צלם לנו אם יש דברים מעניינים
לא, זה היה ההוא מהפורום השני. חוצמזה, אנחנו היינו מתאמנים ב-13:30-14:00 ורק היית מתעורר ב-12:00, אז זה נקרא בוקר.זה לא אתה שאמר לי שלהתאמן בבוקר זה לטמבלים?
יש כאן אנשים ענקיייים, חלקם מקצועיים וחלקם חובבנים. היום דיברתי עם איזה בלונדי אחד ששוקל 120 קילו על 173 על אחוז שומן 8 בערך שנשבע שהוא נקי מחומרים (שאלתי אותו בצחוק כי הוא הולך עם חולצה שכתוב עליה drug free tested).
מהבילדרים לא ראיתי בינתיים מופעי כוח מרשימים, רובם עובדים להרבה חזרות ב-time under tension. מה שכן יש כמה חברה לא בילדרים שעובדים על כוח (יש קבוצה מתחרה בפאוורליפטינג במינכן), הכי מרשים שראיתי עד עכשיו היה דדליפט 250 ל-5 סטים של 3. אני מתאמן בבקרים, הם בטח באים מאוחר יותר.
תירשם לסטודיו C. או לחוג באלט.מחירי זנות + כוסיות במכון(=עוד איזה 5 קילו לסקווט)...אני עובר לגרמניה!
🙌
נשמח לעוד כמה!
אתם לא רוצים לדעת מה סבא שלה עשה בשואה??