הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר הכושר במינכן

יש שם בלידרים גדולים ממש
או אנשים חזקים ממש ?

צלם לנו אם יש דברים מעניינים

חדר כושר ענק, למה לא למה לא
גם הגרמנית הזאת לא רעה בכלל..

למה אתה בגרמניה?
הגרמניות כוסיות!
מעניין אותי כמה עולה לחודש......, ???

חדר כושר על רמה!!!!!!

• פותח/ת השרשור
למה אתה בגרמניה?
הגרמניות כוסיות!
מעניין אותי כמה עולה לחודש......, ???

חדר כושר על רמה!!!!!!

אני עושה פוסט דוקטורט בגרמניה.
ועולה 17 יורו לחודש (85 שקל), אבל כשחיפשתי מכון היו גם מכונים שעלו יותר מ-100 יורו לחודש (סטייל הולמס פלייס פרימיום).

• פותח/ת השרשור
יש שם בלידרים גדולים ממש
או אנשים חזקים ממש ?

צלם לנו אם יש דברים מעניינים
יש כאן אנשים ענקיייים, חלקם מקצועיים וחלקם חובבנים. היום דיברתי עם איזה בלונדי אחד ששוקל 120 קילו על 173 על אחוז שומן 8 בערך שנשבע שהוא נקי מחומרים (שאלתי אותו בצחוק כי הוא הולך עם חולצה שכתוב עליה drug free tested).
מהבילדרים לא ראיתי בינתיים מופעי כוח מרשימים, רובם עובדים להרבה חזרות ב-time under tension. מה שכן יש כמה חברה לא בילדרים שעובדים על כוח (יש קבוצה מתחרה בפאוורליפטינג במינכן), הכי מרשים שראיתי עד עכשיו היה דדליפט 250 ל-5 סטים של 3. אני מתאמן בבקרים, הם בטח באים מאוחר יותר.

יש כאן אנשים ענקיייים, חלקם מקצועיים וחלקם חובבנים. היום דיברתי עם איזה בלונדי אחד ששוקל 120 קילו על 173 על אחוז שומן 8 בערך שנשבע שהוא נקי מחומרים (שאלתי אותו בצחוק כי הוא הולך עם חולצה שכתוב עליה drug free tested).
מהבילדרים לא ראיתי בינתיים מופעי כוח מרשימים, רובם עובדים להרבה חזרות ב-time under tension. מה שכן יש כמה חברה לא בילדרים שעובדים על כוח (יש קבוצה מתחרה בפאוורליפטינג במינכן), הכי מרשים שראיתי עד עכשיו היה דדליפט 250 ל-5 סטים של 3. אני מתאמן בבקרים, הם בטח באים מאוחר יותר.

טוב... גם איך קראו לזה משיטת הסייבורג? הוא גם נשבע לנו שהוא נקי. 🤘

חיים ההיא ממש פצצה, מעניין מה זה מתאמנת מעל לממוצע.

חדר כושר מאובזר כמו שצריך, נראה שיש שם הכל ומהכל.

img0346vm.jpg

🙌
נשמח לעוד כמה!

• פותח/ת השרשור
קרוב.. עשיתי כאילו אני בודק מיילים ;susss
אבל זה בסדר, היא הסתכלה לי על התחת כשעשיתי סקוואט לפני כן אז אני לא מרגיש שניצלתי אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית