הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ UD2 - איבוד שריר

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני בUD2 כחודש, וכל שבוע שעובר אני מאבד עוד ועוד שריר, מי שקרא את כל הספר יש לו עצות בשבילי, מהבחינה של עצירת איבוד השריר?

הייתי צריך להתחיל גם פרוטוקול לאיבוד שומן , אבל אם אני אתחיל אותו אני אשרוף הרבה יותר שריר.

השתמשתי עד עכשיו באפדרין + קפאין.

• פותח/ת השרשור
כן, ואתה בטח מתכנן לרדת מ-9 אחוז ל 5, נכון?

ואיך זה מתקשר למה שאמרתי?
כשתגיע ל10-12 אחוז דבר איתי ותגיד לי אם אתה מתקדם בדיאטה רגילה כמו שהתקדמת לפני שהגעת לאחוזים האלה.

---------- התגובה התווספה ב 13:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:54 ----------

למה אתה כל כך בטוח שאיבדת שריר?

ביעקרון אני מודד את היד , וביחס לשנה שעברה ירדתי יותר,הרבה יותר.

כשתגיע ל10-12 אחוז דבר איתי ותגיד לי אם אתה מתקדם בדיאטה רגילה כמו שהתקדמת לפני שהגעת לאחוזים האלה.

לא תודה, אני לא מתלהב מהרעיון של להיות "חטוב רצח", לשקול 60 קילו להיות חלש וחסר תועלת.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך.. אז כשאתה שוקל 100 קילו ואתה חזק ובעל תועלת רבה, זה עוזר לך הרבה בחיים?

אתה מרים הרבה משקל = אתה בעל תועלת רבה בחיי היום יום..
אולי תוכל להתגונן ככה נגד פינגווינים שיתקפו אותך ברחוב, זה ידוע, אחי.

הבנתי אותך.. אז כשאתה שוקל 100 קילו ואתה חזק ובעל תועלת רבה, זה עוזר לך הרבה בחיים?

ראית הרבה אנשים שתוקפים מקררים שהולכים ברחוב??

הבנתי אותך, כשאין מה להגיד עוברים לרמה האישית. אני מבין שמכל אימוני ה"קרוספיט", אימוני דילול, סקוואטים של ילדה בת 3 ואיבוד שריר בקצב של התפרקות protactinium-235, ההורמונים שלך משתוללים, אין טסט בגוף ולמרות כל ההקרבה עדיין אין ק1ביות.

לא נורא, זה יסתדר בסוף. תלמד איזו אומנות לחימה, אני בטוח שתנצח בקטגוריה של בנות עד 44 קילו.

• פותח/ת השרשור
צאו מהסרט.. אם בנאדם רוצה לעשות לך משהו הוא לא באמת מסתכל על הגודל שלך וזה שהוא עושה 300 סקוואט לא באמת יעזור לו.

מי מדבר על לעשות לך משהו? אתה באמת חושב שמישהו כאן עושה סקוואט בשביל להתגונן מפני התקפה? אני לא מבין איך קו המחשבה הזה עובד בדיוק.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך, כשאין מה להגיד עוברים לרמה האישית. אני מבין שמכל אימוני ה"קרוספיט", אימוני דילול, סקוואטים של ילדה בת 3 ואיבוד שריר בקצב של התפרקות protactinium-235, ההורמונים שלך משתוללים, אין טסט בגוף ולמרות כל ההקרבה עדיין אין ק1ביות.

לא נורא, זה יסתדר בסוף. תלמד איזו אומנות לחימה, אני בטוח שתנצח בקטגוריה של בנות עד 44 קילו.

זה אתה שלוקח את הדברים אישית ונעלב כמו ילדה בת 3.

---------- התגובה התווספה ב 13:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:54 ----------

ביעקרון אני מודד את היד , וביחס לשנה שעברה ירדתי יותר,הרבה יותר.
זה ממש לא מדד, תמדוד את היד יומיים אחרי העמסה תראה שהיא גדלה ב 2-3 ס"מ אם לא יותר.

• פותח/ת השרשור
מי מדבר על לעשות לך משהו? אתה באמת חושב שמישהו כאן עושה סקוואט בשביל להתגונן מפני התקפה? אני לא מבין איך קו המחשבה הזה עובד בדיוק.

אתה דיברת על זה , הודעה קודם.

---------- התגובה התווספה ב 01:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:09 ----------

זה ממש לא מדד, תמדוד את היד יומיים אחרי העמסה תראה שהיא גדלה ב 2-3 ס"מ אם לא יותר.

אני עושה את זה, וגם שנה שעברה עשיתי, מדדתי יום אחרי העמסה, ותחילת ימיריקון הגליקוגן.

יש מדד אחר?

צאו מהסרט.. אם בנאדם רוצה לעשות לך משהו הוא לא באמת מסתכל על הגודל שלך וזה שהוא עושה 300 סקוואט לא באמת יעזור לו.

עכשיו הבנתי! אתה עושה אימוני קרוספיט כדי להיות elite! כך תוכל להתגונן מכל סוג של תקיפה!

זה אתה שלוקח את הדברים אישית ונעלב כמו ילדה בת 3.

תקרא את ההודעה שלך ילדון ותבין מה בדיוק כתבת.

אתה דיברת על זה , הודעה קודם.

---------- התגובה התווספה ב 01:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:09 ----------

אני עושה את זה, וגם שנה שעברה עשיתי, מדדתי יום אחרי העמסה, ותחילת ימיריקון הגליקוגן.

יש מדד אחר?
אין מדד אחר, סביר להניח שנדמה לך שאתה מאבד שריר אבל זה לא קורה בפועל.
אם אתה לא על גירעון קלורי מטורף, מקפיד על כמויות מספקות של חלבון לגרם משקל, אין כמעט סיכוי שאתה מאבד שריר אלא אם אתה ב % שומן נמוך ומנסה לרדת לנמוך מאוד (לשבור את מחסום ה 10% ומטה), עד אז קשה מאוד לאבד שריר וצריך להיות מאוד יצרתי (כמו לדוגמה, לצום).

• פותח/ת השרשור
זה בא בתגובה לתגובה המטומטמת שלך שמי ששוקל 60 קילו חלש וחסר תועלת.
ואני אהיה הבוגר הפעם.. זה לא מוביל לשום מקום.. אז לילה טוב

---------- התגובה התווספה ב 01:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:14 ----------

אין מדד אחר, סביר להניח שנדמה לך שאתה מאבד שריר אבל זה לא קורה בפועל.
אם אתה לא על גירעון קלורי מטורף, מקפיד על כמויות מספקות של חלבון לגרם משקל, אין כמעט סיכוי שאתה מאבד שריר אלא אם אתה ב % שומן נמוך ומנסה לרדת לנמוך מאוד (לשבור את מחסום ה 10% ומטה), עד אז קשה מאוד לאבד שריר וצריך להיות מאוד יצרתי (כמו לדוגמה, לצום).

אני סביבות ה10-9%.. ואני מקפיד 1 ל1 .
טוב בקטנה עוד שבוע גם ככה אני מסיים סבב של UD2 אחרי זה נראה.

לפעמים אתה מוריד מים/שומן ואתה מרגיש שהחולצה יותר רופפת אז אתה מסיק ש"איבדת שריר" למרות שזה לא המצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית