הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HST

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך

barw

משתמש פעיל
754
5
נק' מוניטין:
77
754
5
טוב אז ככה חשבתי לעשות את התוכנית HST חודשיים ככה ואז לעשות חיטוב קיץ
אני מתאמן משהו כמו שנה ככה
נתונים
בן 16 וחצי
1.83
83
13% שומן בערך
איך התוכנית מבחינת עלייה במסת שריר (כרגע יותר חשוב מכוח) ?
לא הבנתי משהו במאמר באתר - אתה מתחיל מ-70% RM שלך ומגיע ל100% בסוף?
איזה תרגילים אתם ממליצים לבחור? בעיקרון עשיתי איזה רשימה תנו עצות:
סקוואט
כפיפת ברך
לחיצת חזה
מילטרי פרס
חתירה עם מוט
מתח\פולי עליון(אני מתלבט פה כי אני עושה במתח עכשיו 3 סטים של 8-10 חזרות אני לא יצליח לעשות 15 ועוד לשים משקל, אז עדיף אולי לעשות פולי לגב?)
מקבילים

תודה ;susss

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה שלא מצאתי לה תשובה
אם באימון אחד אני אמור לעשות גם סקוואט גם בנץ פרס גם פרס וגם חתירה, איך אני אמור להיות לי כוח לעשות פרס אחרי בנץ פרס, אני רואה שאני פשוט לא יעשה כמו שצריך את הסטים האחרונים.. זה הדבר היחיד שגורם להתלבט אם לעשות את התוכנית או לא..

בגלל זה כמות הסטים בכל תרגיל נמוכה, והיא עוד יורדת כשאתה מתקדם במשקלים. אתה לא אמור לעשות יותר מ-2 סטים לתרגיל כבר בהתחלה (ובפרס אפילו אחד מההתחלה) ככה שאם תחשוב על זה אתה הולך לעשות מקסימום 3 סטים של לחיצה בהתחלה ו-2 כשתתקדם במשקלים.
ההמלצה לא לערב פרס עם בנץ׳ היא לא בגלל שאסור, אלא בגלל הנפח.

• פותח/ת השרשור
אז להחליף את הפרס בלחיצת כתפיים עם מוט בישיבה או משהו כזה במקום?
ונכון לא שמתי לב שזה רק 1-2 סטים
מנסיון אישי של אנשים פה כדאי לעשות את התוכנית?

זו תוכנית לא קלה בכלל - הנפחים שם גדולים, אם אתה מתאמן מתחיל אין לך מה לחפש בתוכנית הזאת. אתה לא תמצה אותה כמו שצריך.

מה משקלי העבודה שלך ? בנצ', לחיצת כתפיים, דדליפט וסקוואט וחתירה?

• פותח/ת השרשור
75, 52.5 , 132.5 , 115
בהתאמה
לא היה התקדמות גדולה בסקוואט השנה בגלל פציעה בברך, משום מה שחזרתי מהפציעה הדדליפט בקושי השתנה.
עשיתי בחודשיים האחרונים תוכנית סגנון SS - סקוואט לחיצה משיכה, רק שהוספתי קצת תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור
כן בחיטוב
נראלי שאני אלך על HST, עוד שאלה - אני לא מצליח לעשות יותר מ-10 מתח ככה, לעשות פולי במקום או שחתירה עם מוט תספיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית