הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה

• פותח/ת השרשור AW123
  • פורסם בתאריך

AW123

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום , התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כחודש ואני לא יודע בדיוק איך עלי לאכול כדי להגיע לתוצאה הרצויה : העלאת מסת שריר תוך הורדת אחוז שומן .
האם הדבר אפשרי ? אם כן איך ?

אני די רזה , יש לי 2 ריבועים עליונים בוהקים , אבל אני רוצה להוריד אחוז שומן כדי לראות את שאר הריבועים וכדי לראות שרירים אחרים טוב יותר . האם זה אפשרי ?
משקל : 65
גובה 173

תודה

• פותח/ת השרשור
איך תת משקל ? אבל המשקל לא משנה אכפת לי מאחוזי שומן
איך מגיעים לאחוזי שומן נמוכים ?

שלום , התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כחודש ואני לא יודע בדיוק איך עלי לאכול כדי להגיע לתוצאה הרצויה : העלאת מסת שריר תוך הורדת אחוז שומן .
האם הדבר אפשרי ? אם כן איך ?

אני די רזה , יש לי 2 ריבועים עליונים בוהקים , אבל אני רוצה להוריד אחוז שומן כדי לראות את שאר הריבועים וכדי לראות שרירים אחרים טוב יותר . האם זה אפשרי ?
משקל : 65
גובה 173

תודה

אחוזי שומן לא מבטיחים לך מראה מסויים או הבלטה כזו או אחרת של שרירי הבטן. לגבי שרירים אחרים, אין לך מסת שריר בכלל. אתה 65 קילו על 173. תתחיל לאכול ולהתאמן כבד. אתה יכול ללמוד איך לעשות את זה מהמאמרים השונים בפורטל. אל תטרח לשאול כאן משהו לפני שאתה קורא את המאמרים הרלוונטיים לך בפורטל.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה צריך לעשות: להתאמן חזק עם תרגילים בסיסיים ותוכנית טובה, לישון טוב ולהתאושש טוב - שחלק מזה זה גם לאכול טוב(הייתי אומר 2800 קלוריות זה בסדר בשבילך).
תקפיד על להכניס על משהו כמו 170 חלבון, והשאר שיבוא משומן ופחממה. (אם קשה לך לאכול את כל הקלוריות אתה יכול להיעזר בגלידה, סניקרס וכאלה - אבל בתנאי שהכנסת מספיק חלבון).
אחרי שתשקול 75-80 ותעלה מספיק מאסת שריר אז תחשוב על להתחיל חיטוב.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה צריך לעשות: להתאמן חזק עם תרגילים בסיסיים ותוכנית טובה, לישון טוב ולהתאושש טוב - שחלק מזה זה גם לאכול טוב(הייתי אומר 2800 קלוריות זה בסדר בשבילך).
תקפיד על להכניס על משהו כמו 170 חלבון, והשאר שיבוא משומן ופחממה. (אם קשה לך לאכול את כל הקלוריות אתה יכול להיעזר בגלידה, סניקרס וכאלה - אבל בתנאי שהכנסת מספיק חלבון).
אחרי שתשקול 75-80 ותעלה מספיק מאסת שריר אז תחשוב על להתחיל חיטוב.

תודה , אבל יש לי 2 שאלות :
1.העלאת המסה מגיעה מפחמימה ושומן ? אז מה הטעם להעלות שומן ואז להוריד אותו בחיטוב ?
2.להכניס 2800 , אחרי 170 גרם חלבון זה כבר לא משנה מה אני אוכל (גלידה, סניקרס )

1. לא הבנתי אותך(נשמע כמו הטרלה אגב אבל אני עונה בכ"ז)
2. כמובן שיש עדיפות לאוכל איכותי: בשר,ביצים,טחינה,לחם,מוצרי-חלב וכל זה.. אבל שאין כבר מקום להכניס אוכל ואתה לא במספיק קלוריות אז אפשר להכניס סניקרס\גלידה\שוקולד\מה שתרצה כדי להשלים קלוריות.

תודה , אבל יש לי 2 שאלות :
1.העלאת המסה מגיעה מפחמימה ושומן ? אז מה הטעם להעלות שומן ואז להוריד אותו בחיטוב ?
2.להכניס 2800 , אחרי 170 גרם חלבון זה כבר לא משנה מה אני אוכל (גלידה, סניקרס )

אני רוצה לענות לך יפה ומסודר אבל באמת שלא מגיע לך. הביאו לך כאן מאמרים מקיפים שאנחנו עבדנו עליהם והקדשנו להם מזמננו הפרטי בהתנדבות. תלך ותקרא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית