הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספר ''הסוד'' מישהו קרא?

אולי כדאי לך לבקש להיות מצחיק.

אנשים פה פשוט אנטי לגמרי,מה הבעיה בחשיבה חיובית?אף אחד לא אוהב את הטיפוס השלילי שמדכא את כולם.
יש סיבה ש ל אי-אה מפו הדב לא היו חברים. 😵

אולי אם תראה את הסרטון 5 תגובות למעלה זה יעזור לך להבין.

רוצים לשנות את החיים שלכם? תקשיבו לאנשים כמו ריצ'רד פיינמן כדי לנסות ולהבין איך הם הגיעו לאן שהם הגיעו.

לקרוא ספרים כמו הסוד זה בזבוז זמן מוחלט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה עושה את זה בלי לדעת, תחשוב על כל תוספי השטות שאתה לוקח.
הלוואי והומאפתיה הייתה עובדת עליי.
תגיד לי תוסף שטות אחד שאני לוקח. וכנראה שאתה לא יודע מה זה הומאופתיה. כי גם אם אני אקח כדורי חמוציות או כל חירטוט אחר זה עדיין לא הומאופתיה בריכוזים שזה מגיע.

זה לא משהוא חדש, שאמונה (או מחשבה חיובית), משפיעה.
כל תופעת הפלצבו מבוססת על כך שאתה מאמין שהתרופה עובדת.
ברור לך שפלצבו לא משנה באמת את המצב שלך, כן? זה משנה רק את הדרך בה אתה תופס את המציאות. בגלל זה פלצבו יעילה בדברים כמו כאב, דיכאון, אולי הפרעות קשב וכו'. אם תיתן למישהו עם טריגלצרידים 300 ול"ד 160\90 פלצבו ותגיד לו שזה ישמור לו על הלב....... אז לא, זה לא יעשה כלום.

ראיתי אותו לפני שהגבתי לך,אולי כדאי שגם אתה תראה אותו.
אחי למה אתה שלילי אחי? קצת חשיבה חיובית לא תזיק לך!
ואם לא הבנת הסוד זה בעצם scam, סוג של הונאת פירמידה, מי שכתב את זה התעשר וכולם קונים את זה כמו קופים.

תגיד לי תוסף שטות אחד שאני לוקח. וכנראה שאתה לא יודע מה זה הומאופתיה. כי גם אם אני אקח כדורי חמוציות או כל חירטוט אחר זה עדיין לא הומאופתיה בריכוזים שזה מגיע.
מי אמר שאתה משתמש בהומאפתיה?
אני מציע לך לחפש פוסטים ישנים שלי, כדי לראות אם אני יודע מה זה.
ותרשום את כל התוספים שאתה לוקח (אין לי כח לחפור ולחפש) ואני אמצא לך תוסף שטות.

ברור לך שפלצבו לא משנה באמת את המצב שלך, כן? זה משנה רק את הדרך בה אתה תופס את המציאות. בגלל זה פלצבו יעילה בדברים כמו כאב, דיכאון, אולי הפרעות קשב וכו'. אם תיתן למישהו עם טריגלצרידים 300 ול"ד 160\90 פלצבו ותגיד לו שזה ישמור לו על הלב....... אז לא, זה לא יעשה כלום.

.

משנה מאוד בכל תחומי הרפואה (וכנראה גם תחומים אחרים), משנה עד כדי כך שבמחקרים של תרופות מכל הסוגים נותנים "כדורי דמה"(כי עצם נתינת התרופה משפרת את המצב).
יש מספיק ספרים על הנושא, מבחינת מדע פופלארי "ריפוי או פיתוי" הוא מאוד קליל.

משנה מאוד בכל תחומי הרפואה (וכנראה גם תחומים אחרים), משנה עד כדי כך שבמחקרים של תרופות מכל הסוגים נותנים "כדורי דמה"(כי עצם נתינת התרופה משפרת את המצב).
יש מספיק ספרים על הנושא, מבחינת מדע פופלארי "ריפוי או פיתוי" הוא מאוד קליל.

זה משנה את התחושה הסובייקטיבית, ולכן במחקרים שבהם נדרשת חוות דעת מהמטופל זה ישנה. מדדים אובייקטיבים - משנה לעיתים רחוקות, רק בתחומים מאוד ספציפים.
לפני שנה יצא מחקר ביקורת שבדק כ-200 מחקרים בנושא, אתה מוזמן לקרוא אם מעניין אותך.

אתה אמרת שאני עושה את זה (הומאופטיה) בלי לדעת.
אומגה, מולטי, C,D, מגנזיום, אבץ.

• פותח/ת השרשור
אחייי, אם תחשוב על משהו בצורה חיובית ותבקש אותו מהיקום, היקום ממש כאילו היה יצור אחד ענק יענה לבקשתך ע"פ גלי המוח החיוביים שאתה משדר ויעניק לך את כל מבוקשך.
נגיד אתה רוצה אופניים חדשות, פשוט תדמיין אופניים ותבקש אופניים מהיקום. מה שיקרה זה שיום אחד מישהו יקנה לך אופניים חדשות. true story.
הספר סוד הוא יותר מזה
הוא נותן גם טיפים איך לחשוב חיובי ולא לחשוב שלילי
ההספר הזה הוא כמו פסיכולוגיה כל משכתוב בו זה נכון
אם אתה חושב חיובי זה משפיע עליך כל יום
אם אתה חושב שלילי באותו יום אז יש סיכוי שיהיה לך פחות חברים בעתיד ופחות הנאה.

אה, זה פשוט. כל מה שצריך בחיים זה כסף אושר ובריאות.
בשביל בריאות- קרא את "שוטי החלב" ותהיה בריא לנצח.
בשביל אושר- קרא את "הסוד" ותוכל להשיג כל שתרצה.
בשביל כסף- קרא את העיצות של פאניק, שב רגל על רגל ותן לכסף לעבוד בשבילך.

אתה פשוט ליצן חצר.
לא ייעצתי לאף אחד איך לעשות כסף. אמרתי שהשקעה במניות תיתן רווחים טובים יותר מאשר פק"מ או קרן נאמנות.

מי שאמר שאי אפשר להרוויח בבורסה - למה?

הספר סוד הוא יותר מזה
הוא נותן גם טיפים איך לחשוב חיובי ולא לחשוב שלילי
ההספר הזה הוא כמו פסיכולוגיה כל משכתוב בו זה נכון
אם אתה חושב חיובי זה משפיע עליך כל יום
אם אתה חושב שלילי באותו יום אז יש סיכוי שיהיה לך פחות חברים בעתיד ופחות הנאה.

realists-optimism-pessimism-realism-demotivational-poster-1258584859.jpg

זה משנה את התחושה הסובייקטיבית, ולכן במחקרים שבהם נדרשת חוות דעת מהמטופל זה ישנה. מדדים אובייקטיבים - משנה לעיתים רחוקות, רק בתחומים מאוד ספציפים.
לפני שנה יצא מחקר ביקורת שבדק כ-200 מחקרים בנושא, אתה מוזמן לקרוא אם מעניין אותך.

אז לא הבנתי, למה נתונים כדורים לקבוצת הביקורת?
ואני אקרא ואגיב על כל הסקירה יותר מאוחר.

אתה אמרת שאני עושה את זה (הומאופטיה) בלי לדעת.
אומגה, מולטי, C,D, מגנזיום, אבץ.
אמרתי שאתה חווה פלצבו בלי לדעת, לא כתבתי הומואפתיה.
איך לקיחת "מולטי, C,D, מגנזיום, אבץ" משפרת את הבריאות שלך ומאריכה את תוחלת החיים שלך.
(בהנחה ואתה מקיים אורח חיים ישראלי ממוצע).
אשמח למחקרים מובהקים בנושא, כולל הסבר כיצדד הם השוו את קבוצת האנשים שלקחה את התוספים לעומת אנשים אחרים מאותה קבוצה(אנשים שלוקחים באופן כללי תוספים, מקיימים אורח חיים שונה מכלל האוכלוסיה).
ואשמח גם אם תפרט על כמות הויטמינים שיוצאת לך בשתן והגוף לא משתמש, כאשר תנתח את הצורך שלך במינונים כל כך גבוהים.

אז לא הבנתי, למה נתונים כדורים לקבוצת הביקורת?
ואני אקרא ואגיב על כל הסקירה יותר מאוחר.

אמרתי שאתה חווה פלצבו בלי לדעת, לא כתבתי הומואפתיה.
איך לקיחת "מולטי, C,D, מגנזיום, אבץ" משפרת את הבריאות שלך ומאריכה את תוחלת החיים שלך.
(בהנחה ואתה מקיים אורח חיים ישראלי ממוצע).
אשמח למחקרים מובהקים בנושא, כולל הסבר כיצדד הם השוו את קבוצת האנשים שלקחה את התוספים לעומת אנשים אחרים מאותה קבוצה(אנשים שלוקחים באופן כללי תוספים, מקיימים אורח חיים שונה מכלל האוכלוסיה).
ואשמח גם אם תפרט על כמות הויטמינים שיוצאת לך בשתן והגוף לא משתמש, כאשר תנתח את הצורך שלך במינונים כל כך גבוהים.
למה אתה חושב שאני לוקח את התוספים האלה כדי לשפר את הבריאות?
ולD יש מחקרים מפה ועד הודעה חדשה.
תאמין לי שאני מרגיש הכי פחות בריא שאפשר.

אתה פשוט ליצן חצר.
לא ייעצתי לאף אחד איך לעשות כסף. אמרתי שהשקעה במניות תיתן רווחים טובים יותר מאשר פק"מ או קרן נאמנות.

מי שאמר שאי אפשר להרוויח בבורסה - למה?

קראת את "תעתועי האקראיות" הוא מדבר שם על תופעה שנקראת "תאוריית הברבור השחור".
אחד מהדברים שהוא מראה בספר שהמודלים שכלכנים שמים על שוק הבורסה לא תופסים במציאות.
אם היית בא במענף מדעי היית מודע, שרק מהימורים רנדומלים בשוק תיהיה עקב ההתפלגות אנשים שיהיו בעליי רווחים באופן קבוע.
ותוסיף לכך את העובדה שהאנשים לא בוחרים באופן רנדומלי אלא גם ממידע וספקולציות, אז זה לא מפתיע שיש מרווחים קבועים, אבל זה לא שונה מכך שיש אנשים שמרוויחים מהימורים על ספורט
או בקזינו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית