הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספר ''הסוד'' מישהו קרא?

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
אני קורא אותו עכשיו והספר הזה כמעט מתחיל לשנות לי את החיים (אני עדיין בפרקים)
מישהו קרא תספר ושינה באיזשהו אופן תחיים ? או צורת חשיבה?

תקרא גם את כוחו של התת מודע זה גם ספר נחמד
איך הייתי בטוח ש"הסוד" זה מסוג הספרים שאתה קורא ומושפע מהם. שכחת להמליץ לו גם על "האלכימאי" ועל הספר המטורף ביותר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" אחי.

איך הייתי בטוח ש"הסוד" זה מסוג הספרים שאתה קורא ומושפע מהם. שכחת להמליץ לו גם על "האלכימאי" ועל הספר המטורף ביותר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" אחי.

ואל תשכח גם את סדרת הספרים אבא עשיר אבא עני, כי בלי זה הוא לא יהיה מיליונר בחיים

חחחחחחחחח
אמרתי שכוחו של התת מודע ספר נחמד, בסופו של דבר הספרים האלה הם די חרטה. "תחשוב טוב יהיה טוב" זה שטות, אבל לאנשים שזקוקים למוטיבציה זה נחמד.
בנוגע לאבא עשיר אבא עני, תתפלא לא קראתי.

תום מה הקשר ומאיפה באת בכלל? תמשיכו לנהל את הכסף שלך בפק"מים ובשטויות שהבנק מוכר לכם. מי שרוצה להרוויח קצת כסף [כי מדובר על כסף שעובד בשבילך ולא אתה בשבילו, בסופו של דבר זה מסתכם בלהיכנס לאינטרנט כמה פעמים ביום ולנתח קצת גרפים בערב, זה הכל] הבורסה זה המקום הכי טוב. כמובן שאפשר להפוך את זה למקצוע, אבל זה כבר במסחר תוך יומי.

לטיסימוס - אתה יותר מידי מושפע מקולדפייר.
בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה רציני?😳
זה משנה לי תדרך חשיבה
למרות שפשוט אפשר להגיד ''תחשוב חיובי תיהיה חיובי ודברים טובים יקרו לך''
ויש שמה גם טיפים איך לא להיות עצבני (טיפ בדרך עקיפה)
ואל תשכח גם את סדרת הספרים אבא עשיר אבא עני, כי בלי זה הוא לא יהיה מיליונר בחיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:161bd:

חחחחחחחחח
אמרתי שכוחו של התת מודע ספר נחמד, בסופו של דבר הספרים האלה הם די חרטה. "תחשוב טוב יהיה טוב" זה שטות, אבל לאנשים שזקוקים למוטיבציה זה נחמד.
בנוגע לאבא עשיר אבא עני, תתפלא לא קראתי.

תום מה הקשר ומאיפה באת בכלל? תמשיכו לנהל את הכסף שלך בפק"מים ובשטויות שהבנק מוכר לכם. מי שרוצה להרוויח קצת כסף [כי מדובר על כסף שעובד בשבילך ולא אתה בשבילו, בסופו של דבר זה מסתכם בלהיכנס לאינטרנט כמה פעמים ביום ולנתח קצת גרפים בערב, זה הכל] הבורסה זה המקום הכי טוב. כמובן שאפשר להפוך את זה למקצוע, אבל זה כבר במסחר תוך יומי.

לטיסימוס - אתה יותר מידי מושפע מקולדפייר.
בהצלחה.

זה הפוך, הוא מושפע ממני.
ואתה פשוט בקב"א המובהקת לקרוא ספרים כאלה.

הנזיר שמכר את הפרארי שלו,ספר גאוני.
כן זה אחד הספרים הכי טובים שיצאו אי פעם לשוק. הוא מתחרה עם "פינוקיו" אבל פינוקיו זו ביקורת עקיפה על הסוציאליזם האיטלקי ככה שהוא ספר יותר מסובך.

פאניק הוא מהאנשים שחושבים שאפשר לייצר כסף מכלום. כסף שעובד בשבילך, עלק.

פאניק הוא מהאנשים שחושבים שאפשר לייצר כסף מכלום. כסף שעובד בשבילך, עלק.

אתה עדיין לא הגבת חד משמעית למה שרשמתי באשכול הקודם.
מה הבעיה בהשקעה במניות ובמה אתה אישית משקיע?

יש לך חשיבה של מישהו שיהיה שכיר כל החיים, שבעיקרון זה בסדר, אבל זה החיים הקלים והפשוטים.

אתה עדיין לא הגבת חד משמעית למה שרשמתי באשכול הקודם.
מה הבעיה בהשקעה במניות ובמה אתה אישית משקיע?

יש לך חשיבה של מישהו שיהיה שכיר כל החיים, שבעיקרון זה בסדר, אבל זה החיים הקלים והפשוטים.

מה יש לי להגיב לבן אדם עם יכולת הבנה של דג זהב? אני אולי אהיה שכיר, אבל תהיה בטוח שאני עושה ואעשה יותר כסף ממה שאתה תעשה אי פעם בעסקים המדומים שלך.

אוקיי, את זה רק הזמן יגיד.
אבל עדיין לא הגבת לי. אתה מאוד אוהב "להראות" כמה שאתה מבין בכל תחום ותחום, בוא תסביר לי למה באשכול הקודם על שוק ההון אתה צדקת ואני דיברתי שטויות.

שוב, מר דג זהב, אתה בכלל לא הבנת על מה היה האשכול. אני ממליץ בחום ללכת לשפר את הבנת הנקרא שלך ואז לחזור לשאול שאלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית