עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה משווה את שוק ההון לקזינו?
הספר סוד הוא יותר מזה
הוא נותן גם טיפים איך לחשוב חיובי ולא לחשוב שלילי
ההספר הזה הוא כמו פסיכולוגיה כל משכתוב בו זה נכון
אם אתה חושב חיובי זה משפיע עליך כל יום
אם אתה חושב שלילי באותו יום אז יש סיכוי שיהיה לך פחות חברים בעתיד ופחות הנאה.
כדי לא להזיק וכדי לשפר ביצועים.
לא, בקזינו הוגן ניתן לבסס מודלים מתמטים שיגרמו לזכייה באחוזים גבוהים.
בשוק ההון לא ניתן, מכיוון שזה שקול לטענה שאתה יכול לחזות את העתיד.
זה משנה את התחושה הסובייקטיבית, ולכן במחקרים שבהם נדרשת חוות דעת מהמטופל זה ישנה. מדדים אובייקטיבים - משנה לעיתים רחוקות, רק בתחומים מאוד ספציפים.
לפני שנה יצא מחקר ביקורת שבדק כ-200 מחקרים בנושא, אתה מוזמן לקרוא אם מעניין אותך.
איזה מודלים מתמטים יכולים לעזור לי לזכות ברולטה?
בהחלט אתה לא יכול לחזור את העתיד, אבל שוק ההון זו השקעה. אתה משקיע בחברה שאתה צופה לה רווח. כמו שאתה קונה נכס מסויים כדי שבעתיד הוא יניב לך רווחים. זו השקעה על סמך ניתוח פונדמנטלי. פה אין הרבה נפילות, לרוב זה נעשה ע"י ניתוח דו"חות וכו'.
ניתוח טכני נעשה לטווח הקצר, אם תלמד את זה קצת לעומק, אתה תבין כמה זה מדהים וכמה זה משקף את האמת .
לא לא, נפט וגז זה דברים אחרים ששם הניתוח הטכני לא עובד!
וזה ממש לא כמו הימור, אני מציע לך לקרוא על זה קצת יותר לעומק, כי אתה באמת טועה מהיסוד.
ואשמח להסבר קצר על הרולטה.
אני בעמוד 46 אני רואה שכל הדברים נכונים ואנשים עושים אותן יום יום.איך אתה יכול להגיד שהכל נכון אם עוד לא סיימתה לקרוא אותו?
לא להזיק אומר לא להגיע לחסר.
לשפר ביצועים זה אומר לגדול ולהרים יותר.
עכשיו תגידו לי שאני לא מגיע לחסר. ואני אגיד שRDA זה דבר מפגר. ותגידו לי אז מה כן מדד וזה לא יגמר.
או שתגידו שזה לא משפר ביצועים. ואז אני אראה למשל מחקר שמגנזיום גורם להפרשה מוגברת של טסט' ואתם כמובן תגידו שמחקר מפגר ותבקשו אחר.
בקיצור, אין לי כח לויכוחי למי יש יותר גדול.
אני לפחות יודע באיזה תהליך משתתף כל חומר ממה שאני מכניס לגוף ובאיזה קנה מידה של ריכוז ולא אוכל תערובות כורכום עם פטרוזיליה "כי אמרו לי שזה בריא" או שותה קפסולת מים עם עשר בחזקת מינוס 8000 מולר של חומר פעיל.
קראתי יותר מקצת, ולא רק ספרים של גורוים.
אם אתה רוצה אני יכול להביא לך חומר אקדמאי בנושא.
ומה אתה רוצה לדעת על רולטה?
קשה לך לחשב את הסיכוי לאדום ושחור?
בקזינו המקסימום אחוזי הצלחה שאתה יכול להשיג זה 49%. בבורסה האחוזים הם הרבה יותר גבוהים, ולכן אי אפשר להשוות בין הבורסה לבין הקזינו.
לא קראתי אפילו ספר אחד של גורו, ספרים זה שטויות.
עידן, זה ברור וידוע. בפרמקולוגיה ובאפידמיולוגיה נהוג להעריך שאפקט הפלסבו תופס חלק של כ30 אחוז מיעילות הטיפול.
זה לא משהו שמתעלמים ממנו, ממש ממש לא.
הוא לומד מניסיון! הוא איש העולם הגדול! (ואני מהמר שהוא בקושי יודע לקרוא)אתה מדבר על משחקים מול הבית, אבל לא כולם הם כאלה.
וחלק גדול מהמשחקים הם בכלל לא כאלה...
ו49% זה המון.
וגם אם אחוז הרווח הוא 0.0001% עדיין ניתן לעשות מזה כסף.
ואיך אתה לומד אם לא מספרים?