הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספר ''הסוד'' מישהו קרא?

לא חסרים מקרים שמחשבה חיובית שיפרה את הבריאות של האנשים, אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אל דאגה", אפשר למצוא אותו בלי בעיה באינטרנט.
בקשר לדתיים, אתה צודק, אנשים דתיים מאושרים יותר.

אשמח לראות סימוכין לזה שאנשים דתיים מאושרים יותר.
לדעתי, ואני מודה שהיא לא מתבססת על שום דבר מלבד ההיגיון הפשוט שלי, נער חילוני ש"מותר" לו לזיין יהיה יותר מאושר מבחור דתי שיזיין לכל הפחות בגיל 21-22 (צבא, ישיבת הסדר, שידך וכו') לדעתי גם רוב המהומות של החרדים (ולא רק, של הקיצונים מכל הדתות) נובעים מזה שהם מחפשים איפה לפרוק את התסכולים שלהם.

עזוב קל, מחקתי את זה פשוט כנראה ציטטת לפני.

וזה העניין, שבשוק ההון אתה כן יכול להעריך את השינויים, זה כל העניין של ניתוח טכני.
ואתה כנראה לא מכיר מספיק את הכלים שיש היום להשקעה, אבל יש עניין של ניהול סיכונים. לא נכנסים לעסקה בלי לשים פקודת STOP LOSS (פקודה מוכרת את מה שקנית במחיר מסויים שאתה קובע מראש) ובלי לקבוע מה היעד שלך. ככה אתה יודע בדיוק כמה אתה יכול להפסיד וכמה להרוויח.
אתה יכול להחליט שאתה לא נכנס לעסקאות שהיחס בהן קטן מ1:2 או 1:3 (נגיד סיכון של 3 אחוז על סיכוי של 9 אחוז רווח)

אתה מדבר בססמאות.
וכתבת שיש אפשרות להגדיר את טווח ההשקעות שלך.
עדיין לא הבנתי איזה כלים נותנים לך לעשות כסף כל כך בקלות, ואיך תמנע מ"ברבור שחור".

אשמח לראות סימוכין לזה שאנשים דתיים מאושרים יותר.
לדעתי, ואני מודה שהיא לא מתבססת על שום דבר מלבד ההיגיון הפשוט שלי, נער חילוני ש"מותר" לו לזיין יהיה יותר מאושר מבחור דתי שיזיין לכל הפחות בגיל 21-22 (צבא, ישיבת הסדר, שידך וכו') לדעתי גם רוב המהומות של החרדים (ולא רק, של הקיצונים מכל הדתות) נובעים מזה שהם מחפשים איפה לפרוק את התסכולים שלהם.

religion = ingorance
ignorance = bliss
|
V
religion = bliss

😈

אתה מדבר בססמאות.
עדיין לא הבנתי איזה כלים נותנים לך לעשות כסף כל כך בקלות, ואיך תמנע מ"ברבור שחור".

מה פה סיסמאות? הכל פה זה כלים פרקטיים שאני אישית משתמש בהם.
ולא אמרתי שזה קל, זה דורש השקעה בזה אין ספק.

למה אתה מתכוון ב"ברבור שחור"?

חחחחחחחחח
אמרתי שכוחו של התת מודע ספר נחמד, בסופו של דבר הספרים האלה הם די חרטה. "תחשוב טוב יהיה טוב" זה שטות, אבל לאנשים שזקוקים למוטיבציה זה נחמד.
בנוגע לאבא עשיר אבא עני, תתפלא לא קראתי.

תום מה הקשר ומאיפה באת בכלל? תמשיכו לנהל את הכסף שלך בפק"מים ובשטויות שהבנק מוכר לכם. מי שרוצה להרוויח קצת כסף [כי מדובר על כסף שעובד בשבילך ולא אתה בשבילו, בסופו של דבר זה מסתכם בלהיכנס לאינטרנט כמה פעמים ביום ולנתח קצת גרפים בערב, זה הכל] הבורסה זה המקום הכי טוב. כמובן שאפשר להפוך את זה למקצוע, אבל זה כבר במסחר תוך יומי.

לטיסימוס - אתה יותר מידי מושפע מקולדפייר.
בהצלחה.

מה אתה רוצה? אני לא אמרתי מילה וחצי על בורסה, זלזלתי במי שקונה את הספר אבא עשיר אבא עני וחושב שזה יהפוך אותו לאיש עסקים טוב יותר בדיוק באותה מידה שאני מזלזל באנשים שחושבים שהסוד יהפוך אותם למאושרים יותר.

האיש היחיד בעולם שהתעשר מהספר אבא עשיר אבא עני הוא זה שכתב אותו,וכמו בבורסה שיש את אפקט העדר כך גם בקריאת הספרים האלה.

לגבי ניתוח טכני, נירות יפנים וכו' אני לא מכיר בשיטות האלה כבעלי סיכוי לתשואה גבוהה יותר משיטות אחרות ואל תבנה על זה כפרנסה לטווח הרחוק או הקרוב, בני האדם כל הזמן מנסים לפתח שיטות ל"עשיית כסף קל" כמו לימוד הטכניקה הזו, שיווק רשתי או הפעלת עסק באיביי..הכל מוצג כשיטות קלות להתעשרות קלה ומהירה,ומכל השיטות האלה רק הראשונים התעשרו בדיוק כמו בפרמידה כמו שמישהו הגיב באשכול הזה.

עשה לעצמך טובה גדולה,ולא משנה כמה מיליונים יבטיחו לך, בחברות פורקס המציעות סחר במט"ח אל תשקיע לעולם!! וזאת עצה ידידותית ביותר.

אתה רוצה לעשות כסף לא בתור שכיר,סבבה,אז תפתח כלי לעסק שלך שלא חשבו עליו לפני אל תשתמש בשיטות של אחרים

מכל דבר קטן אפשר לעשות כסף,לא הבנתי תדיון הסמוי שנוצר פה
למה להיסתבך ? תמצאו דרך להכנסת כסף בדברים בסיסיים (מכירות ציוד אישי ביד שנייה,טוטו לא לוטו כי זה סתם חרא,עבודה,עבודה שנייה,עבודה חד פעמית)

למה להיסתבך לא להשקיע בבורסה כן להשקיע בבורסה,פשוט תעבדו וכל הזמן תימצאו הכנסות קלות.

קראתי פעם את הסוד ועוד הרבה דברים דומים. לומר שזה רע? לא. לומר שזה ביזבוז זמן? אולי, אם היו לך דברים יותר טובים לעשות באותו הזמן.
זה מהספרים שמביאים לך מוטיבציה לקרוא וגם אחריו, אבל עם הזמן אתה מבין שזה פשוט בילבול מוח.
יש לזה גם סרט.

אתה מדבר בססמאות.

ברבור שחור יהיה לך בכול תחום ואי אפשר למנוע אותו. ברבור שחור הוא לא בהכרח שלילי יכול להיות שזה דווקא יהיה לטובתך. לא להכנס להשקעות כי אתה לא יכול למנוע ברבור שחור זה מטומטם. אם אתה היית נמנע מכול תחום שיכול להיות בו ברבור שחור כנראה שלא היית יוצא מהבית אף פעם.

איזה מודלים מתמטים יכולים לעזור לי לזכות ברולטה?

בהחלט אתה לא יכול לחזור את העתיד, אבל שוק ההון זו השקעה. אתה משקיע בחברה שאתה צופה לה רווח. כמו שאתה קונה נכס מסויים כדי שבעתיד הוא יניב לך רווחים. זו השקעה על סמך ניתוח פונדמנטלי. פה אין הרבה נפילות, לרוב זה נעשה ע"י ניתוח דו"חות וכו'.

ניתוח טכני נעשה לטווח הקצר, אם תלמד את זה קצת לעומק, אתה תבין כמה זה מדהים וכמה זה משקף את האמת .

ברולטה יש אפשרות לשחק על בחירת הצבע ואז יש לך 2 אופציות שחור או אדום
עכשיו השיטה היא ככה

להמר כל פעם על אותו הצבע אבל הסכום של הימור במידה ולא זכית יוכפל ב 2, עם כיס עמוק וסבלנות אתה תזכה

לדוגמא
100
200
400 זכית

הפסד של 100+200=300
זכיה של 400
רווח 100

הבעיה שאתה צריך כיס עמוק כיוון שנניח אתה לא זוכה 10 פעמים אתה מגיע לסכומים גבוהים
ודבר שני הרולטה מסתובבת לאט מאוד

זה רק דוגמא אחת יש עוד אופציות
הרבה זה סטט' וסיכויי הסתברות

ספירת קלפים בבלאק ג'אק, הבעיה עם זה שהיום משתמשים בהרבה חבילות אז זה כמעט בלתי אפשרי

ברולטה יש אפשרות לשחק על בחירת הצבע ואז יש לך 2 אופציות שחור או אדום
עכשיו השיטה היא ככה

להמר כל פעם על אותו הצבע אבל הסכום של הימור במידה ולא זכית יוכפל ב 2, עם כיס עמוק וסבלנות אתה תזכה

לדוגמא
100
200
400 זכית

הפסד של 100+200=300
זכיה של 400
רווח 100

הבעיה שאתה צריך כיס עמוק כיוון שנניח אתה לא זוכה 10 פעמים אתה מגיע לסכומים גבוהים
ודבר שני הרולטה מסתובבת לאט מאוד

זה רק דוגמא אחת יש עוד אופציות
הרבה זה סטט' וסיכויי הסתברות

ספירת קלפים בבלאק ג'אק, הבעיה עם זה שהיום משתמשים בהרבה חבילות אז זה כמעט בלתי אפשרי

אני מכיר את השיטה הזאת, אבל עדיין אתה לא עובר את ה49%.
אני לא הייתי שם את הכסף שלי על משהו שרוב הסיכויים שאני לא ארוויח בו. יש הימור ויש הימור מושכל.

ובאמת דאוס שרואים שאין לך ולו גרם אחד של ידע וניסיון בתחום. לא נכנסים להשקעה כשרוב הכלים לא לטובתך [תיקון פיבונאצ'י, כשהשוק "חם" - דהיינו כשת"א 25 בעליה, כשהמניה שלך שברה רמת התנגדות או יצאה מדשדוש, כמובן כשהמגמה המשנית לטובתך ועוד], כאשר יש לך 4-5 כלים שהם לטובתך, יש לך הרבה יותר סיכוי מהקזינו.

אף אחד לא טען ואף אחד לא טוען שהבורסה צריכה להוות מקור הפרנסה. אני כרגע עובד בבנק ויש לי אחלה של משרה. הכסף שנכנס מהבורסה הוא אקסטרה לחלוטין. כמה מאות\אלפים בחודש זה מעולה בתור דמי כיס שרוב העבודה שלך עליהם הוא ניתוח גרפים ושהייה של כשעה ביום על המחשב.

גם אני לפני שנכנסתי לזה אמרתי שזה של מהמרים, במיוחד אחרי שהראו תוכניות טלוויזיה כמה אנשים מפסידים. אנשים מפסידים כי הם קונים דרך שמועות או דרך עיתונים. קוראים בעיתון שאלביט סגרו עיסקה בברזיל וישר קופצים לקנות את המניה. אח"כ הם מגלים שהמניה יורדת ב10% והם מקווים שהיא תעלה הרי העסקה בברזיל היא גאונית, לא שמים stoploss, ואז מגיעים למצב שבו הם לא יכולים לצאת מהבוץ כמו באפריקה ישראל שאיבדה 95% מהערך שלה.

אם מישהו מתווכח במשהו, שלפחות יהיה לו בסיס וידע בנושא. תביא טענות מבוססות ולא כמו לטיסימוס שאני מעריך שהוא בנאדם בן 40 שכנראה אין לו כלום בחיים.
בהצלחה.

מה אתה רוצה? אני לא אמרתי מילה וחצי על בורסה, זלזלתי במי שקונה את הספר אבא עשיר אבא עני וחושב שזה יהפוך אותו לאיש עסקים טוב יותר בדיוק באותה מידה שאני מזלזל באנשים שחושבים שהסוד יהפוך אותם למאושרים יותר.

האיש היחיד בעולם שהתעשר מהספר אבא עשיר אבא עני הוא זה שכתב אותו,וכמו בבורסה שיש את אפקט העדר כך גם בקריאת הספרים האלה.

לגבי ניתוח טכני, נירות יפנים וכו' אני לא מכיר בשיטות האלה כבעלי סיכוי לתשואה גבוהה יותר משיטות אחרות ואל תבנה על זה כפרנסה לטווח הרחוק או הקרוב, בני האדם כל הזמן מנסים לפתח שיטות ל"עשיית כסף קל" כמו לימוד הטכניקה הזו, שיווק רשתי או הפעלת עסק באיביי..הכל מוצג כשיטות קלות להתעשרות קלה ומהירה,ומכל השיטות האלה רק הראשונים התעשרו בדיוק כמו בפרמידה כמו שמישהו הגיב באשכול הזה.

עשה לעצמך טובה גדולה,ולא משנה כמה מיליונים יבטיחו לך, בחברות פורקס המציעות סחר במט"ח אל תשקיע לעולם!! וזאת עצה ידידותית ביותר.

אתה רוצה לעשות כסף לא בתור שכיר,סבבה,אז תפתח כלי לעסק שלך שלא חשבו עליו לפני אל תשתמש בשיטות של אחרים

למה אתה חושב שאני מחפש דרכים לעשיית כסף קל? אני עובד, לא יושב בבית ונתלה על תקוות שווא שמבטיחים לי. אם אתה אומר שאי אפשר להרוויח בבורסה אז אתה מדבר מתוך בורות.

שימי מה קורה?
איפה כתבו כאן שההשקעה בבורסה לא משתלמת?

רמזו פה שלשים את הכסף בבורסה זה כמו לשים את הכסף על קרן הצבי והשוו את המצב להימורים בקזינו.

מי האידיוט שישקיע במשהו שרוב הסיכויים נגדו ו\או ההשקעה לא משתלמת?

מילא אם אומרים לך שים 2000 שקל, במידה ואתה מפסיד אתה מפסיד שקל ובמידה ואתה מרוויח אתה מרוויח 5000, הימור כזה כשהאחוזים לרעתך יכול להשתלם כמובן, אבל בקזינו כשאומרים לך רוב הסיכויים שתצא מופסד מהתחת, אין טעם.

בבורסה לעומת זאת, אתה לא באמת יכול להפסיד יותר מ5-10% על עסקה [כי לא קורה שמניה יורדת בכל כך הרבה ביום, אני מדבר על מניה שהיא לא גז\נפט או יתר], אבל אתה יכול להרוויח עשרות ומאות אחוזים.
ושוב, אתה נכנס כאשר רוב הסיכויים בעדך!!!

כאחד שהיה קרוב לשוק הבורסה כמה שנים (יותר בקטע של אופציות ששם הידע והסיכון האמיתי) בהחלט אפשר וניתן להרוויח כסף ולעיתים הרבה כסף מהשקעה בבורסה.
מצד שני תמיד יהיו סיכונים, זה ממש לא כמו לשחק ברולטה יש פה הרבה יותר פאקטורים שנדרש להתמודד איתם בין היתר דברים שממש לא בשליטתך (לדוגמה מצב מדיני/פוליטי/חברתי פתאומי).
מידע פנימי כמה שהוא לא חוקי זה אחד הדברים שמביאים לאנשים כסף. דבר שני כמובן זה ידע וניסיון, שוק הבורסה לכל מרחביו מסובך מאוד ודורש המון זמן והשקעה ואפילו יש שיגידו כמה שנים של "השתפשפות" לפני שנכנסים לשחק עם ה big guns (צריך גם כסף נזיל בין היתר שלעיתים קשה להשיג או שלא מוכנים לסכן).
בקיצור מי שרוצה להשקיע בבורסה שישקיע, מי שרוצה ללכת להשקיע בפק"מ שישקיע בפק"מ, כל אחד ומה טוב לו.

כל ה"מנתחים הטכניים" כאן שאין להם שום ידע בהסתברות/סטטיסטיקה או כל הבנה אחרת בנושא ממש משעשעים. לימדו אתכם כמו קופים כמה טריקים ואתם "עושים כסף". מה שמצחיק זה שאף אחד מהקופים שמלמדים וגם מאלה שלומדים את הטריקים לא מרוויח אף פעם שום דבר משמעותי, אבל כולם מדברים על כמה הם מגניבים, וכמה הם לא יהיו כמו העדר.

כאחד שהיה קרוב לשוק הבורסה כמה שנים (יותר בקטע של אופציות ששם הידע והסיכון האמיתי) בהחלט אפשר וניתן להרוויח כסף ולעיתים הרבה כסף מהשקעה בבורסה.
מצד שני תמיד יהיו סיכונים, זה ממש לא כמו לשחק ברולטה יש פה הרבה יותר פאקטורים שנדרש להתמודד איתם בין היתר דברים שממש לא בשליטתך (לדוגמה מצב מדיני/פוליטי/חברתי פתאומי).
מידע פנימי כמה שהוא לא חוקי זה אחד הדברים שמביאים לאנשים כסף. דבר שני כמובן זה ידע וניסיון, שוק הבורסה לכל מרחביו מסובך מאוד ודורש המון זמן והשקעה ואפילו יש שיגידו כמה שנים של "השתפשפות" לפני שנכנסים לשחק עם ה big guns (צריך גם כסף נזיל בין היתר שלעיתים קשה להשיג או שלא מוכנים לסכן).
בקיצור מי שרוצה להשקיע בבורסה שישקיע, מי שרוצה ללכת להשקיע בפק"מ שישקיע בפק"מ, כל אחד ומה טוב לו.

אופציות מעו"ף זה תחום באמת מסוכן, אבל מי שמבין בתחום יכול לעשות המון כסף.

בקשר למצב מדיני או פוליטי, בניתוח טכני זה לא מעניין.
מידע פנימי זה גאוני, ראה ערך דן חלוץ...

כל ה"מנתחים הטכניים" כאן שאין להם שום ידע בהסתברות/סטטיסטיקה או כל הבנה אחרת בנושא ממש משעשעים. לימדו אתכם כמו קופים כמה טריקים ואתם "עושים כסף". מה שמצחיק זה שאף אחד מהקופים שמלמדים וגם מאלה שלומדים את הטריקים לא מרוויח אף פעם שום דבר משמעותי, אבל כולם מדברים על כמה הם מגניבים, וכמה הם לא יהיו כמו העדר.

http://www.psagotlive.co.il/records.php

רמזו פה שלשים את הכסף בבורסה זה כמו לשים את הכסף על קרן הצבי והשוו את המצב להימורים בקזינו.

מי האידיוט שישקיע במשהו שרוב הסיכויים נגדו ו\או ההשקעה לא משתלמת?

מילא אם אומרים לך שים 2000 שקל, במידה ואתה מפסיד אתה מפסיד שקל ובמידה ואתה מרוויח אתה מרוויח 5000, הימור כזה כשהאחוזים לרעתך יכול להשתלם כמובן, אבל בקזינו כשאומרים לך רוב הסיכויים שתצא מופסד מהתחת, אין טעם.

בבורסה לעומת זאת, אתה לא באמת יכול להפסיד יותר מ5-10% על עסקה [כי לא קורה שמניה יורדת בכל כך הרבה ביום, אני מדבר על מניה שהיא לא גז\נפט או יתר], אבל אתה יכול להרוויח עשרות ומאות אחוזים.
ושוב, אתה נכנס כאשר רוב הסיכויים בעדך!!!

אחלה, אני אתן לך כסף ותביא לי רווח של מאות אחוזים, ההפסדים כמובן עלייך(כי אתה לא באמת יכול להפסיד יותר מ10-5%).
אתה יודע מה אני מוכן לקחת 5% עליי.
אגב אם זה כזה קל, שאנשים כמוך יכולים לעשות כל כך הרבה כסף אז למה לא כולם עושים את זה?

אופציות מעו"ף זה תחום באמת מסוכן, אבל מי שמבין בתחום יכול לעשות המון כסף.

בקשר למצב מדיני או פוליטי, בניתוח טכני זה לא מעניין.
מידע פנימי זה גאוני, ראה ערך דן חלוץ...
תקח מצב נדיר כמו פריצת מלחמה או מהפכה כמו שקרואת כרגע באחת מארצות ערב, אנשים מפסידים ויכולים להפסיד המון כסף.

אני מכיר את השיטה הזאת, אבל עדיין אתה לא עובר את ה49%.
אני לא הייתי שם את הכסף שלי על משהו שרוב הסיכויים שאני לא ארוויח בו. יש הימור ויש הימור מושכל.

ובאמת דאוס שרואים שאין לך ולו גרם אחד של ידע וניסיון בתחום. לא נכנסים להשקעה כשרוב הכלים לא לטובתך [תיקון פיבונאצ'י, כשהשוק "חם" - דהיינו כשת"א 25 בעליה, כשהמניה שלך שברה רמת התנגדות או יצאה מדשדוש, כמובן כשהמגמה המשנית לטובתך ועוד], כאשר יש לך 4-5 כלים שהם לטובתך, יש לך הרבה יותר סיכוי מהקזינו.

אף אחד לא טען ואף אחד לא טוען שהבורסה צריכה להוות מקור הפרנסה. אני כרגע עובד בבנק ויש לי אחלה של משרה. הכסף שנכנס מהבורסה הוא אקסטרה לחלוטין. כמה מאות\אלפים בחודש זה מעולה בתור דמי כיס שרוב העבודה שלך עליהם הוא ניתוח גרפים ושהייה של כשעה ביום על המחשב.

גם אני לפני שנכנסתי לזה אמרתי שזה של מהמרים, במיוחד אחרי שהראו תוכניות טלוויזיה כמה אנשים מפסידים. אנשים מפסידים כי הם קונים דרך שמועות או דרך עיתונים. קוראים בעיתון שאלביט סגרו עיסקה בברזיל וישר קופצים לקנות את המניה. אח"כ הם מגלים שהמניה יורדת ב10% והם מקווים שהיא תעלה הרי העסקה בברזיל היא גאונית, לא שמים stoploss, ואז מגיעים למצב שבו הם לא יכולים לצאת מהבוץ כמו באפריקה ישראל שאיבדה 95% מהערך שלה.

אם מישהו מתווכח במשהו, שלפחות יהיה לו בסיס וידע בנושא. תביא טענות מבוססות ולא כמו לטיסימוס שאני מעריך שהוא בנאדם בן 40 שכנראה אין לו כלום בחיים.
בהצלחה.

הוו תיקון פיבונאצ'י, עכשיו הרשמת אותי. אתה יודע מה הקשר בין התיקון הטכני (מה שאתה מתייחס אליו) לבין מחולל פסבדו אקראי? ואתה יודע למה זה מוכיח שכל מה שכתבת הוא גיבוב של שטויות שאין לך מושג קלוש לגביהם, אבל שלמדת אותם ב"קורס"? בטח שאתה לא יודע, אין לך אפילו יכולת לקרוא תוויות על מוצרים, שלא לדבר על משהו שדורש ידע ספציפי.
בקיצור, אני חוזר על אבחנתי, אפילו לעופרת מחודדת מעפרון יש יותר תושיה ומנת משכל ממך. הייתי מציע לך להתרחק משוק ההון ולהתרכז במשהו שיתאים לך יותר, מחלק מגבות בשירותים זו אופציה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית