עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברגע שיהיה תוכן להודעות שלך נגיב. אבל כרגיל אין שם כלום.מה שמצחיק זה שעדיין אף אחד לא באמת הגיב לתוכן של ההודעות שלי אלא רק למסביב.
בסדר, אני מבין אתכם. בד"כ אתם מהאנשים הצודקים בפורום, הפעם נכנסתם לדיון שאין לכם ידע בשקל בנושא ועכשיו יצאתם עם הזנב בין הרגליים.
מה שמצחיק זה שעדיין אף אחד לא באמת הגיב לתוכן של ההודעות שלי אלא רק למסביב.
בסדר, אני מבין אתכם. בד"כ אתם מהאנשים הצודקים בפורום, הפעם נכנסתם לדיון שאין לכם ידע בשקל בנושא ועכשיו יצאתם עם הזנב בין הרגליים.
אשמח לראות סימוכין לזה שאנשים דתיים מאושרים יותר.
לדעתי, ואני מודה שהיא לא מתבססת על שום דבר מלבד ההיגיון הפשוט שלי, נער חילוני ש"מותר" לו לזיין יהיה יותר מאושר מבחור דתי שיזיין לכל הפחות בגיל 21-22 (צבא, ישיבת הסדר, שידך וכו') לדעתי גם רוב המהומות של החרדים (ולא רק, של הקיצונים מכל הדתות) נובעים מזה שהם מחפשים איפה לפרוק את התסכולים שלהם.
זה נקרא סימוכין? תווית ערכים תזונתיים של מקדונלדס יותר סימוכין מזה.
יש עוד הרבה בגוגל, זה מה שהיה הכי קל וקצר לקריאה.זה נקרא סימוכין? תווית ערכים תזונתיים של מקדונלדס יותר סימוכין מזה.
תביא מחקר פסיכולוגי, לא ויקופדיה שכל אחד יכול לרשום שם מה שהוא רוצה.יש עוד הרבה בגוגל, זה מה שהיה הכי קל וקצר לקריאה.
המון.בחור, נראה לי שאתה מפגין כזאת פסימיות ומרירות בכל ההודעות שלך כי אתה חושב שבפורום הזה מי שחושב חיובי לא "קול". אל תהיה מושפע מאחרים. אם כבר ראית את הסרט, הפסימיות שלך עוד פעם השתלטה עליך וחיפשת איך אתה יכול להוציא את הסרט הזה בתור בדיחה. זה לא הרעיון.
כל מה שהסוד בא להגיד זה ש"אם תרצו אין זו אגדה"(רמז: כבר אמרו את זה לפני שהסופרים כתבו את הספר הזה!!) וכוח הרצון זה הקוד המשותף לכל האנשים המצליחים בעולם. תגיד לי אתה, עם כל הפסימיות שלך, כמה הצלחה חווית בחיים?
תביא מחקר פסיכולוגי, לא ויקופדיה שכל אחד יכול לרשום שם מה שהוא רוצה.
מה זה כאילו יום ההטרלות הבין לאומי היום?משה זה לא סתירה? מחקר ופסיכולוגי באותו משפט.
מה זה כאילו יום ההטרלות הבין לאומי היום?
http://www.springer.com/new+&+forthcoming+titles+(default)/journal/426
http://www.springerlink.com/content/0340-0727
אני מכיר את השיטה הזאת, אבל עדיין אתה לא עובר את ה49%.
אני לא הייתי שם את הכסף שלי על משהו שרוב הסיכויים שאני לא ארוויח בו. יש הימור ויש הימור מושכל.
ובאמת דאוס שרואים שאין לך ולו גרם אחד של ידע וניסיון בתחום. לא נכנסים להשקעה כשרוב הכלים לא לטובתך [תיקון פיבונאצ'י, כשהשוק "חם" - דהיינו כשת"א 25 בעליה, כשהמניה שלך שברה רמת התנגדות או יצאה מדשדוש, כמובן כשהמגמה המשנית לטובתך ועוד], כאשר יש לך 4-5 כלים שהם לטובתך, יש לך הרבה יותר סיכוי מהקזינו.
אף אחד לא טען ואף אחד לא טוען שהבורסה צריכה להוות מקור הפרנסה. אני כרגע עובד בבנק ויש לי אחלה של משרה. הכסף שנכנס מהבורסה הוא אקסטרה לחלוטין. כמה מאות\אלפים בחודש זה מעולה בתור דמי כיס שרוב העבודה שלך עליהם הוא ניתוח גרפים ושהייה של כשעה ביום על המחשב.
גם אני לפני שנכנסתי לזה אמרתי שזה של מהמרים, במיוחד אחרי שהראו תוכניות טלוויזיה כמה אנשים מפסידים. אנשים מפסידים כי הם קונים דרך שמועות או דרך עיתונים. קוראים בעיתון שאלביט סגרו עיסקה בברזיל וישר קופצים לקנות את המניה. אח"כ הם מגלים שהמניה יורדת ב10% והם מקווים שהיא תעלה הרי העסקה בברזיל היא גאונית, לא שמים stoploss, ואז מגיעים למצב שבו הם לא יכולים לצאת מהבוץ כמו באפריקה ישראל שאיבדה 95% מהערך שלה.
אם מישהו מתווכח במשהו, שלפחות יהיה לו בסיס וידע בנושא. תביא טענות מבוססות ולא כמו לטיסימוס שאני מעריך שהוא בנאדם בן 40 שכנראה אין לו כלום בחיים.
בהצלחה.
אתם טענתם שלהשקיע בבורסה זה כמו להשקיע בקזינו. הסברתי לכם למה זה לא ככה.
בנוסף לזה גם הראתי לכם טבלה מאוד יפה וברורה של תוצאות. הלוואי וכאלה תוצאות היו לי בקזינו. הייתי קונה מחר כרטיס לוגאס.
אתם טענתם שלהשקיע בבורסה זה כמו להשקיע בקזינו. הסברתי לכם למה זה לא ככה.
בנוסף לזה גם הראתי לכם טבלה מאוד יפה וברורה של תוצאות. הלוואי וכאלה תוצאות היו לי בקזינו. הייתי קונה מחר כרטיס לוגאס.
P-a-n-1-c אתה מסוג הטיפשים (בלי להעליב) שעושים על גביך את הכסף הגדול בהיותך אחד מאלה המאמינים שאפשר להצמיח יש מאיין, אתה נרשם לקורסים כאלה ומפרנס אך ורק את האנשים שמעבירים את הקורסים הללו.
וקיבלת הסבר מכמה אנשים שמבינים במודלים מתמטיים קצת יותר ממך למה אתה טועה. אפילו שיטות החיזוי שהבאת (תיקון פיבונאצ'י למשל) מעוררות לעג אצל אדם עם ידע בסיסי בהסתברות (סטטיסטיקאים מתכחשים להסתברות, זה לא מסתדר להם עם הרצון לעשות מניפולציות על מספרים כדי להצדיק את הגישה המעוותת שלהם מלכתחילה). בסופו של דבר חסר לך ידע בסיסי נרחב, שלא לדבר על ניסיון בשטח, מה שלא מונע ממך להפליץ הגיגים כאילו אין מחר. לך ללמוד באוניברסיטה ולא בקורס ערב של אוטיסטים.
תקרא את כל האשכול הזה שוב ותראה שהוכיחו לך יותר מפעם אחת שהנחות היסוד שלך שגויות (בעיקר בנוגע לטבעה של המערכת הכלכלית והיכולת לחזות בה תנודות). ומאחר שהנחות היסוד שלך שגויות גם המסקנות שאתה מחלץ מהן שגויות.בוא תסביר לי אז למה אני טועה. במקום להתפלצף ולבלבל את המוח בוא תדבר תכלאס, למה לא כדאי להשקיע בשוק ההון.
ותום, אני ממש לא אמרתי שאני אעשה כסף גדול בבורסה. אני אמרתי שבמקום להשקיע בפק"מ ולהרוויח חצי אחוז שנתי, תשקיע את הכסף שלך בשוק ההון.