הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מעלה משקלים בss

yuval123221

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
-68
98
0
התחלתי ss לפני 3 שבועות ואני לא מעלה משקלי עבודה בכלל
הטכניקה טובה ואני עובד עם המשקל הכי גדול שאני יכול ואני נח כמה שצריך ואפילו השבוע נחתי 4 ימים (כי לא היה לי זמן)
אני חושב שאני גם אוכל מספיק חלבונים ומספיק בכללי (הבעיה יכולה להיות באוכל?)
אני לפני זה הייתי בתכנית ריצה אז שיפרתי תריצת קילמוטר ב2 דקות והיה לי גם אימוני משקולות אחרי האימון ריצה שבהם עבדתי על כל הגוף חוץ מהרגליים (בגלל הריצה) על סיבולת
במאוקטובר עד נובמבר גם עשיתי תכנית ss אבל אז שברתי את היד אז חזרתי להתאמן בדצמבר ורציתי לחזור לכושר ולשפר את הריצה אז עד אמצע ינואר התאמנתי על סיבולת וריצה ואז חזרתי לss
פעם גם העלתי את המשקלי עבודה וגם את הסקוואט לא עשיתי טוב אני עשיתי חצי סקוואט ועדיין העליתי משקלים וגם בדדליפט הטכניקה לא הייתה טובה והעליתי משקלים
מה צריך לעשות?
לשנות תכנית?

תודה

• פותח/ת השרשור
בטוח אני לא אוכל מספיק?
אז הייתי יורד במשקל
אז אני יאכל השבוע הרבה ואני יכתוב פה אם זה ישתנה
אני גובה 1.74 גיל 15 ו10 חודשים ומשקל 64.8 ק״ג

בהכל כמוני רק שאני צעיר יותר בכמה חודשים 😃

פשוט תכין תפריט של 3000 קלוריות ותאכל טוב. לא רואה סיבה שלא תעלה משקלי עבודה. שלי בנתיים לא כאלה גבוהים אבל אני מעלה כמו שצריך ובנתיים לא היו לי בעיות (חוץ מבפרס שנראה לי שסדרתי)

לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה. תעלה במשקלי עבודה. לא מצליח? תאכל יותר. זה מאוד פשוט.

מה משקלי העבודה שאתה תקוע בהם?

תאכל עוד
תישן עוד
קח מנוחה של לפחות יום בין אימון לאימון

אל תעשה ריסט כי אתה רק בשבוע השלישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית